Eerste learn to earn crypto 99Bitcoins overtreft $1.5 mln in crypto presale – Is dit de beste crypto met potentie?

De presale van 99Bitcoins is in volle gang en heeft inmiddels al meer dan $ 1,5 miljoen opgehaald van geïnteresseerde investeerders. Deze interesse is ontstaan doordat 99Bitcoins een bekende website is waar alle crypto investeerders terecht kunnen voor informatie en cursussen over de markt.

Met de stijgende Bitcoin koers van de afgelopen dagen neemt niet alleen het gebruik van deze cursussen toe, maar ook de interesse in de presale. Inmiddels lijkt Bitcoin weer iets hersteld, maar is de all-time high van $ 74.000,- nog binnen bereik.

Mogelijke Ethereum ETF goedkeuring kan 99Bitcoins verder doen groeien

Begin dit jaar werden de eerste Bitcoin ETF’s goedgekeurd waar de markt positief op gereageerd heeft. Bovenstaande all-time high werd dan ook dit jaar neergezet.

Naast deze Bitcoin ETF’s werken grote investeringsmaatschappijen ook aan andere investeringsfondsen gebaseerd op cryptocurrency. Zo zijn er al een flink aantal aanvragen gedaan voor Ethereum ETF’s.

Volgens Bloomberg is de kans dat deze ETF’s goedgekeurd worden, gestegen naar 75%. Dit zorgt wederom voor extra interesse in de lesmaterialen van 99Bitcoins omdat veel investeerders benieuwd zijn wat de ETF’s inhouden en hoe de markt er op gaat reageren.

De exacte datum waarop de eerste Ethereum ETF goedgekeurd kan worden, is niet te voorspellen. Bij de goedgekeurde Bitcoin ETF’s was hier ook lang onduidelijkheid over totdat de Amerikaanse toezichthouder SEC met goed nieuws kwam.

Ondertussen gaat de presale van de 99Bitcoins token door. Deze token biedt gebruikers extra mogelijkheden op de website en zal bijvoorbeeld uitgekeerd worden aan iedereen die cursussen afrondt op 99Bitcoins.

Het biedt niet alleen traditionele cursussen aan, maar biedt gebruikers ook de mogelijkheid om via YouTube video’s meer te leren over specifieke cryptomunten of de gehele markt.

Daarnaast kun je de $99BTC token verdienen door mee te doen met quizzen en andere tutorials waarbij belangrijke gamification opties zijn toegevoegd.

Nadat je de token verdient, kun je helemaal zelf kiezen wat je ermee doet. Je kunt deze direct verhandelen voor andere cryptocurrency, het omzetten naar euro’s of de token staken om op lange termijn meer crypto tokens te verdienen.

Hoe gaat het verder met de 99Bitcoins presale?

Het succes van de presale zal zich voorlopig doorzetten, maar er staan ook nog andere ontwikkelingen gepland voor de token. Zo is het in eerste instantie gelanceerd op de Ethereum blockchain als ERC-20 token, maar wordt het omgezet naar de BRC-20 standaard van Bitcoin Ordinals.

Met Bitcoin Ordinals zijn er meer mogelijkheden op de Bitcoin blockchain zoals de ontwikkeling van NFT’s en andere Web3-mogelijkheden. Andere projecten die op deze manier ontwikkeld zijn, boekten de afgelopen dagen al grote stijgingen.

In totaal is de marktwaarde van BRC-20 tokens al voorbij de $2 miljard gestegen.

Naast de presale zijn er bij 99Bitcoins ook nog mogelijkheden om crypto te verdienen via de airdrop. Hierbij wordt in totaal $ 99.999 aan Bitcoin uitgegeven aan de ‘early supporters’, investeerders die er in de presale vroeg bij waren.

Je kunt hier nog aan meedoen aan de presale door naar de website van het project te gaan en daar Ethereum, USDT of BNB in te ruilen voor de tokens. Je kunt ook via je creditcard direct de $99BTC tokens aanschaffen. Momenteel betaal je voor elke token $ 0,00106 en die prijs stijgt naarmate de presale vordert.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 


The post Eerste learn to earn crypto 99Bitcoins overtreft $1.5 mln in crypto presale – Is dit de beste crypto met potentie? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.