Donald Trump lanceert tweede NFT-collectie

Donald Trump lanceert opnieuw een NFT-collectie. Ditmaal gaat het om de Mugshot NFT editie, waarin 47 unieke kaarten zitten die verschillende aspecten van zijn persona tonen. In een nieuwe video legt de presidentskandidaat voor de Verenigde Staten uit hoe zijn fans de NFTs kunnen kopen en legt hij het idee achter de collectie uit.

Beperkt aantal NFTs beschikbaar

In een video van twee minuten legt Trump uit wat voor voordelen er aan de kaarten zitten. Mensen die alle 47 kaarten kopen krijgen een fysieke kaart, die bestaat uit een stukje van het pak dat hij droeg voor zijn beruchte mugshot.

Ook worden mensen die 47 kaarten kopen uitgenodigd voor een galadiner bij Trump thuis in Florida. De voormalige president van de Verenigde Staten profiteerde flink van de verkoop van zijn vorige collectie.

Volgens de schattingen verdiende hij tussen de 100.000 en 1 miljoen dollar met de NFTs.

Wat is dit voor onzin?

Je kunt het grappig vinden, maar ergens is het natuurlijk ook vreemd dat de voormalig president van Amerika en tevens kandidaat voor de verkiezingen van 2024 op deze manier dingen verkoopt…

Wat is hier precies het idee van? Je zou zeggen dat het voor iemand als Donald Trump helemaal niet interessant is om voor zulke minimale bedragen digitale kaarten te verkopen.

Heeft hij niet wat beters te doen?

Maar goed, iedereen is natuurlijk vrij om te doen wat hij of zij wil en als er mensen zijn die de kaarten willen kopen, dan zit er blijkbaar nog waarde aan ook. Dat Trump beter andere dingen kan doen blijkt wel uit de ruim 5 miljoen dollar die hij verdiende door als spreker ingehuurd te worden.

Ook verdienden hij bijna 200 miljoen aan de Trump Media en Technology Group, het bedrijf achter het social media platform Truth Social. Dat platform moet concurreren met Twitter, nadat Trump daar eerder verbannen werd, maar een onverdeeld succes is het nog niet.

Wij houden het vooralsnog lekker bij bitcoin hoor ome Donald…


The post Donald Trump lanceert tweede NFT-collectie appeared first on Bitcoinmagazine.nl.