Dogwifhat stijgt 14% en bereikt top 30 crypto – welke andere nieuwe meme coins gaan stijgen?

De Solana meme coin Dogwifhat (WIF) heeft een opmerkelijke stijging van 14,7% ervaren en bereikte een koers van $ 3,42, waarmee het een plaats in de top 30 cryptovaluta’s heeft veroverd.

Deze toename valt samen met een algehele opwaartse trend in de meme coin markt, die een marktkapitalisatie van $ 68,2 miljard bereikte na een stijging van 6% in de laatste 24 uur.

Met Solana-tokens die 12% winnen en de dagelijkse handelsvolumes die $ 2,3 miljard aantikken, rijst de vraag die andere meme coins dit succesvolle pad kunnen volgen.

Dogwifhat breekt door naar de top 30

Sinds de lancering heeft de gestage groei van het activum de steun van de gemeenschap aangetrokken, vooral tijdens de meme coin-rage in het eerste kwartaal. Dogwifhat staat nu in de top 30 van crypto-activa qua marktkapitalisatie en overtreft Filecoin (FIL). Het bereiken van de top 30 is een grote stap voor de Solana meme coins die de gemeenschap bullish maakten in Q1 2024.

De marktkapitalisatie van Dogwifhat bedraagt $ 3,4 miljard, terwijl de dagelijkse volumes met 50% zijn gestegen tot $ 935 miljoen. Deze winsten liggen nog steeds onder zijn hoogste punt ooit van $ 4,85. De WIF-prijs bereikte dit record op 31 maart na de meme coin-rage die enorme instromen naar activa zag.

Koersverwachting Dogwifhat

De Dogwifhat-prijsgrafiek ziet er bullish uit op de macroschaal. Sinds het activum werd genoteerd op Binance, heeft de prijsactie hogere dieptepunten gemaakt, wat consistent is met een bullish trend.

Momenteel bevindt de WIF-prijs zich in een oplopende driehoek, nadat de bovengrens al tweemaal is getest – misschien is de derde keer de charme. Maar nadat het tweemaal is afgewezen, kan deze weerstand rond $ 3,5 moeilijk te doorbreken zijn.

De Dogwifhat-prijs trendt boven de 50-daagse en 200-daagse eenvoudige voortschrijdende gemiddelden, hoewel de prijsactie de laatste tijd vrij nauw verweven is geweest met de indicatoren.

Crypto-analisten zijn overoptimistisch over de WIF-prijs, en voorspellen binnenkort een uitbraak en een prijsstijging tot ongeveer $ 50. Handelaar @Crypto_Scient voorspelt een prijsdoel van $ 50 voor WIF op basis van de dagelijkse bull pennant-formatie, wat de marktkapitalisatie potentieel naar $ 50 miljard zou duwen.

Op de dagelijkse grafiek toont de WIF-prijsactie een bull pennant, met een opwaarts potentieel van 120% als er een uitbraak plaatsvindt. Dit zou de prijs van WIF op ongeveer $ 7,5 brengen.

De pennant wordt verwacht binnen ongeveer een week op te lossen, waardoor beleggers duidelijkheid krijgen over waar de Dogwifhat-prijs vervolgens naartoe wil bewegen. Als WIF uitbreekt naar boven, zouden belangrijke weerstandspunten die het zou tegenkomen rond $ 4,1, $ 5,7 en $ 6,8 zijn.

Een omgekeerd scenario zou zijn dat de meme coin naar beneden oplost. Belangrijke steunzones om in de gaten te houden zouden $ 2,5, $ 1,4 en $ 0,33 zijn.

Het is naast Dogwifhat ook belangrijk om naar andere meme coins te kijken die mogelijk kunnen meeliften op deze stijging. Zo heb je Dogeverse, Sealana en WienerAI die sterk de aandacht trekken als potentiële kandidaten voor de volgende rally. Deze munten, met elk unieke kenmerken en een toegewijde community, bieden de kans voor investeerders om behoorlijke rendementen te maken.

Dogeverse (DOGEVERSE)

Een van deze nieuwere opties is Dogeverse (DOGEVERSE), een onlangs gelanceerde cryptocurrency die veel aandacht heeft getrokken. Dogeverse biedt compatibiliteit met meerdere ketens en stakingsmogelijkheden en presenteert zichzelf als een aantrekkelijk alternatief voor traditionele Dogecoin.

De lancering van Dogeverse zal plaatsvinden op Ethereum, vergezeld van een verbinding met verschillende andere blockchain-netwerken, waaronder de Binance Smart Chain, Polygon, Avalanche, Solana en Base. Door zijn bereik uit te breiden naar meerdere platforms, wil Dogeverse een breed scala aan investeerders aantrekken en de kans vergroten dat de virale status als meme-munt wordt bereikt.

Tijdens de presale is Dogeverse te koop voor een spotprijs van $ 0,00031, waardoor investeerders deze kans kunnen grijpen. Voor degenen met een onwankelbare vastberadenheid biedt het inzetten van DOGEVERSE een indrukwekkende APY van 47%. De aanstaande lancering van Dogeverse biedt het potentieel om de waarde ervan aanzienlijk te verhogen.

Sealana (SEAL)

De Solana-blockchain wordt beschouwd als een belangrijke rivaal van Ethereum en profiteert consequent van de prestaties van zijn tegenhanger. Solana heeft met name een cruciale rol gespeeld bij de succesvolle introductie van verschillende meme-munten, waaronder BONK en WIF, waardoor er ruimte is voor speculatie dat Sealana de volgende zou kunnen zijn voor een voorspoedige lancering.

Sealana, een komische cryptocurrency, neemt een zegel aan als emblematische figuur. De virale weergave van deze mascotte toont hoe hij onophoudelijk chips en tonijnsnacks verslindt, terwijl hij achter een computer zit. Deze afbeelding is geïnspireerd op het World of Warcraft-personage in South Park, wat resulteert in een snelle stijging in populariteit.

De impact van dit fenomeen blijkt uit het succes van de presale van het project. Binnen enkele weken leverde de presale een indrukwekkend bedrag op van $ 3,1 miljoen. Gebruikers hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan deze presale door hun portemonnee te koppelen aan de presale-website van Sealana. Tokens kosten $ 0,022 per stuk en zijn te koop middels ETH, SOL, BNB, USDT en creditcard.

WienerAI (WAI)

WienerAI (WAI), een meme-cryptocurrency waarin AI-technologie is verwerkt, is de komende dagen de moeite waard om in de gaten te houden. De presale van WAI heeft al een indrukwekkende $ 3,2 miljoen opgebracht en is nu in de volgende fase beland.

De gemeenschap rond WienerAI breidt zich snel uit en het team is actief bezig met het ontwikkelen van AI-cryptofunctionaliteiten, zoals een kosteneffectief tokenuitwisselingsplatform en een interactieve chatbot, naast andere opwindende functies. Met een toegewijde community en extra hulpprogramma’s zijn de verwachtingen voor WAI ongelooflijk hoog.

Tijdens de lopende presale heeft u de mogelijkheid om dit token te verwerven voor een prijs van $ 0,000711 per eenheid en deel te nemen aan staking, wat momenteel een APY van 319% biedt. Zodra de presale is afgelopen, kun je je verworven WAI-tokens samen met eventuele inzetbeloningen rechtstreeks in je Ethereum-portemonnee inwisselen.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Dogwifhat stijgt 14% en bereikt top 30 crypto – welke andere nieuwe meme coins gaan stijgen? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.