Dogwifhat schiet 12% omhoog richting ATH – welke dog meme crypto gaat stijgen?

Dogwifhat (WIF) is vandaag met 12% omhoog geschoten naar $ 3,25 en komt langzamerhand weer in de buurt van zijn All-Time High (ATH) van $ 4,85. De dog meme crypto profiteert van de groei van Solana, die vandaag ook met ruim 7% is gestegen naar $ 155.

In dit artikel kijken we of Dogwifhat er toe in staat is om de komende tijd verder te stijgen en een nieuwe ATH neer te zetten. Daarnaast kijken we naar 2 andere veelbelovende dog meme coins die mogelijk dezelfde kant op kunnen gaan als WIF en voor hoge rendementen kunnen zorgen.

Gaat Dogwifhat koers stijgen naar $ 5?

Dogwifhat is in de afgelopen 3 maanden met een behoorlijke 1.200% gestegen en is nu de #4 grootste meme coin op basis van market cap, na Pepe, Shiba Inu en Dogecoin. Voordat de Solana blockchain eerder dit jaar te maken kreeg met drukte en overbelasting, wist WIF zelfs PEPE in te halen.

Gisteren is de Dogwifhat koers erin geslaagd om weer oven zijn 30-daagse moving average (geel) te stijgen nu de crypto markt weer licht aan het herstellen is. Met deze zone als support, zou WIF de komende tijd weer verder kunnen stijgen en op langere termijn zijn ATH vlak onder $ 5 opnieuw kunnen testen.

Dogwifhat koers grafiek – TradingView

Dogwifhat is een vrij nieuwe meme coin op Solana die in een korte tijd viraal is gegaan en een sterke community heeft weten te bouwen. Hierdoor heeft WIF de oude populaire meme coin, Bonk (BONK), min of meer in het stof laten bijten.

Omdat de dog meme coin viraal is gegaan, is de community alleen nog maar sterker geworden en omdat ‘wifhat’ nog steeds gebruikt wordt voor nieuwe Solana meme coins, is het onvermijdelijk dat steeds meer mensen kennis maken met Dogwifhat.

Om die reden ziet de voorzienbare toekomst er goed uit voor Dogwifhat en zou een doorbraak boven $ 5 slechts een kwestie van tijd moeten zijn. De komende weken kan WIF opnieuw het niveau van $ 4 testen en zodra dit niveau is doorbroken kan WIF verder stijgen richting $ 5.

Welke dog meme crypto gaat stijgen na WIF?

De explosie van Dogwifhat heeft twee opmerkbare gevolgen:

  1. Ontwikkelaars (vooral op Solana) gebruiken ‘wifhat’ als thema met de hoop om mee te liften op Dogwifhat en viraal te gaan.
  2. Investeerders realiseren zich dat honden memes nog steeds populair zijn en zoeken naar de volgende Dogwifhat.

In dit artikel kijken we naar twee alternatieve dog meme coins die potentie hebben om in ieder geval een deel van het succes van Dogwifhat te herhalen. Deze meme coins zijn voor een lage prijs te koop in de presale en zullen lanceren nadat ze al een sterke basis hebben voor hun community.

 

Dogeverse (DOGEVERSE)

Dogeverse (DOGEVERSE) mag dan wel geen hoed hebben, maar heeft wel de unieke kracht om tussen blockchains te reizen. Deze nieuwe meme coin zal gelanceerd worden op zes populaire blockchains en kan tussen deze chains gebridged worden, zodat je altijd op jouw favoriete chain kunt handelen.

De meme coin heeft tot zover een erg succesvolle presale, waarmee het meer dan $ 13 miljoen heeft opgehaald, een mogelijk teken dat de meme coin na lancering nog meer kapitaal aan zal trekken. Met een lancering en functionaliteit op zes blockchains, heeft deze meme coin extra potentie om viraal te gaan.

Je kunt DOGEVERSE kopen voor $ 0,00031 per stuk tijdens de presale en door deze tokens te staken, kun je na de lancering nog meer tokens claimen voor hetzelfde geld. Binnenkort zal de meme coin gelanceerd worden op zijn eerste exchanges en zou de prijs hiervan sterk kunnen toenemen.

 

WienerAI (WAI)

Ook WienerAI (WAI) is een ‘dog without hat’ en heeft in plaats van een hoed de kennis om te knutselen met AI-technologie. Hierdoor kan deze nieuwe teckel meeliften op zowel de populariteit van meme coins als de verwachte explosie van AI-crypto coins.

De worsthond heeft met zijn presale al meer dan $ 1,4 miljoen opgehaald terwijl zijn community, de “Sausage Army” steeds sterker wordt, al voordat de meme coin gelanceerd wordt op zijn eerste exchange. Dit verbetert de kans dat WAI binnenkort kan exploderen in waarde.

Vroege investeerders kunnen WAI kopen voor $ 0,000705 per stuk en na de presale claimen met hun Ethereum wallet. Door WAI tijdens de presale te staken kun je extra tokens verdienen en na lancering claimen.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 


The post Dogwifhat schiet 12% omhoog richting ATH – welke dog meme crypto gaat stijgen? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.