Dogwifhat koers stijgt opnieuw na Bybit listing – heeft deze populaire dog crypto meme toekomst?

De populaire dog crypto meme, Dogwifhat (WIF), heeft deze week een listing gekregen op de grote crypto exchange, Bybit. Hierdoor steeg het WIF/USDT tradingpaar op maandag 29 april voor een kort moment met 1.450% naar bijna $ 42. 

De daadwerkelijke waarde van Dogwifhat is deze week echter met zo’n 8% gedaald, maar nu altcoins lijken Bitcoin in te halen, is de WIF koers in de afgelopen 24 uur met ruim 15% gestegen naar $ 2,70. In dit artikel kijken we naar wat Dogwifhat kan gaan doen en waarom deze dog crypto meme potentie heeft om meer dan $ 10 waard te worden.

Dogwifhat Schiet 15% omhoog na Bybit listing – heeft deze crypto meme toekomst?

Hoewel een Bybit listing erg positief is voor Dogwifhat, is de koers deze week omlaag getrokken door het negatieve sentiment van de crypto markt. Terwijl de Dogwifhat koers 8% lager ligt dan een week geleden, ligt Bitcoin zelfs 10% lager.

Maar sinds gisterenavond lijken altcoins Bitcoin in te halen, dit is te zien aan de Bitcoin dominantie, die gisteren van 55% onder 54% is gedaald. Dit houdt in dat de marktkapitalisatie van bitcoin in verhouding tot altcoins aan het krimpen is.

Dogwifhat koers grafiek – TradingView

Dit is een mogelijk voorteken van de altcoin season die door veel crypto analisten binnenkort verwacht wordt, iets waar ook Dogwifhat flink van kan profiteren. Daarnaast profiteert WIF van zijn status als een van de bekendste cryptomunten op de Solana blockchain.

Dogwifhat heeft eerder dit jaar een Binance listing gekregen, maar is nu ook toegevoegd aan een andere grote exchange, Bybit. Na deze listing schoot het tradingpaar WIF/USDT op de exchange met 1.450% omhoog naar $ 41,80.

Dogwifhat (WIF) is nu gelist op meerdere grootste crypto exchanges, wat erg indrukwekkend is voor een meme coin die pas in december is gelanceerd. Dit geeft Dogwifhat de potentie om het op te nemen tegen de grootste meme coins Shiba Inu (SHIB) en Dogecoin (DOGE).

In het geval dat crypto de komende week verder herstelt, zou Dogwifhat weer boven $ 3 kunnen breken en richting $ 4 kunnen stijgen. Wanneer altcoins exploderen, zou de WIF koers nieuwe hoogtes kunnen verkennen boven de $ 10.

Welke alternatieve crypto memes gaan stijgen na Dogwifhat?

Dogwifhat ligt zo’n 1.500% hoger sinds zijn lancering op CoinMarketCap en heeft momenteel een marketcap van ruim $ 2,6 miljard. Dit is gunstig voor vroege investeerders die zijn ingestapt en WIF hebben vastgehouden tot boven de $ 1, maar met de huidige market cap van de meme coin, kunnen winsten vanuit dit punt beperkt zijn.

Daarom is het team van Bitcoin Magazine bezig met het onderzoeken van nieuwe crypto projecten die net zo hard zouden kunnen stijgen als Dogwifhat heeft gedaan. Hieronder hebben we 3 kleine crypto memes met potentie om viraal te gaan en vroege investeerders veel geld op te leveren, terwijl ze nu nog voor een lage prijs te koop zijn in een presale.

Dogeverse (DOGEVERSE)

Dogwifhat profiteerde van de populariteit van de Solana blockchain, die momenteel erg actief is onder meme coin degens. Naast Solana, zijn Base, Ethereum, BSC, Avalanche en Polygon ook actief, waar de nieuwe dog crypto meme, Dogeverse (DOGEVERSE) goed gebruik van kan maken.

Dogeverse is sinds kort verkrijgbaar in de presale en heeft met deze voorverkoop al $ 13 miljoen opgehaald. Als ’s werelds eerste “chain-reizende Doge” is Dogeverse er toe in staat om tussen 6 populaire blockchains verhandeld te worden, waardoor de meme coin veel potentie heeft om viraal te gaan.

Je kunt Dogeverse kopen voor $ 0,000305 per token in de presale en als je ervoor kiest om tokens te staken, verdien je bonus tokens tijdens de presale. Na de presale zal DOGEVERSE gelist worden op exchanges en kun je je presale cryptomunten claimen met eventuele staking beloningen als je die hebt opgebouwd.

 

Sealana (SEAL)

Sealana (SEAL) is een gloednieuwe meme coin die gisteren zijn presale heeft geopend en binnenkort verwacht te landen op de maan. Met een sterke start heeft deze enorme zeehond al meer dan $ 130.000 opgehaald.

Sealana loopt 100% op junk food, woont op de zolderkamer van zijn ouders en houdt zich de hele dag bezig met crypto trading om zichzelf te bevrijden van armoede. Het concept van Sealana kan sterk in de smaak vallen onder Amerikaanse investeerders en zou daarom al snel viraal kunnen gaan en vroege investeerders veel winst opleveren na lancering.

Je kunt SEAL kopen voor 1 SOL per 6900 tokens via de website, hiervoor heb je een Solana wallet nodig zoals Phantom of Solflare. Binnenkort zal SEAL gelist worden op zijn eerste exchange en kun je mogelijk je tokens verkopen tegen een hogere prijs.

 

WienerAI (WAI)

Terwijl Dogwifhat een dog crypto combineert met een hoed, gebruikt de nieuwe WienerAI (WAI) een natuurlijke combinatie van honden en worsten, waardoor je een teckel krijgt. Daarnaast maakt WienerAI gebruik van AI om mogelijk mee te kunnen liften op de verwachte stijging van AI coins.

WienerAI heeft met zijn presale al meer dan $ 750.000 opgehaald en is bezig met het opbouwen van zijn community, de “Sausage Army” om binnenkort een nog grotere meme coin te worden. Leden van de community kunnen extra tokens verdienen door actief te zijn en door hun tokens te staken, waardoor de diamond hands rijkelijk beloond zullen worden.

Je kunt meedoen met de presale door WAI te kopen voor $ 0,000703 te kopen en je aansluiten bij de community via Telegram of X (Twitter). Tijdens de presale is het mogelijk om WAI vervroegd te staken, zodat je aan het einde van de presale extra tokens kunt claimen.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Dogwifhat koers stijgt opnieuw na Bybit listing – heeft deze populaire dog crypto meme toekomst? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.