DogwifHat Koers Pumpt 26% Na Correctie, Welke Populaire Crypto Meme Gaat Stijgen Vandaag?

We beginnen de nieuwe week met groene cijfers: de crypto markt ligt op maandagochtend 2,8% hoger dan 24 uur geleden, en veel altcoins zijn nog harder gestegen. Vooral Dogwifhat (WIF) presteert indrukwekkend met een pump van +26% naar $2,85, na de meme coin een bearish week achter de rug heeft.

In dit artikel kijken we naar de comeback van Dogwifhat en of deze meme coin deze week een nieuwe All-Time High kan neerzetten boven de $3,55.

Gaat Dogwifhat Koers Stijgen Naar een Nieuwe ATH?

Dogwifhat is met zo’n +26% gestegen naar $2,85 in de afgelopen 24 uur, wat het begin kan zijn van een nieuwe pump voor de meme coin. Ondanks een minder sterke week voor WIF, lijkt er een sterke support vorming te zijn rond $2,20, waar WIF vorige week consistent boven bleef ondanks hoge verkoopdruk.

Daarnaast heeft Dogwifhat nog sterk support op de 30-daagse moving average (geel), die nu rond de $1,90 ligt en met rap tempo stijgt. En dankzij de minder sterke week, is de Relative Strength Index (RSI) afgekoeld naar het neutrale niveau van 61, wat WIF de mogelijkheid geeft om nog verder te stijgen deze week.

Dogwifhat koers grafiek – TradingView

Dogwifhat heeft een sterke trend neergezet in de meme coin community, waardoor er vandaag nog meme coins tevoorschijn komen gebaseerd op WIF. Deze meme coins dragen bij aan de populariteit van Dogwifhat, waardoor het momenteel de grootste meme coin op Solana is op basis van market cap.

Met zoveel meme coins gebaseerd op Dogwifhat, heeft WIF potentie om nog veel groter te worden, daarom zit een nieuwe ATH er zeker in voor de meme coin. Mogelijk kan de Dogwifhat koers deze week of de komende weken boven de $3,55 breken.

Voorlopig lijkt de -wifhat trend nog niet achterhaald te worden, wat Dogwifhat een van de meest veelbelovende crypto’s maakt op dit moment.

Welke Crypto Gaat Stijgen en Meeliften met Meme Trend?

In theorie kan Dogwifhat het komende jaar nog x10 gaan. Dit blijft alleen erg lastig, gezien de meme coin nu al een market cap van $2,8 miljard heeft. Als we dit met bijvoorbeeld Dogecoin (DOGE) vergelijken met een market cap van $24,5 miljard en status als grootste meme coin, zal deze waarschijnlijk niet overtroffen worden door WIF.

Daarom kijken we in dit deel van het artikel naar alternatieve meme coins die een lagere market cap hebben en mee kunnen liften op Dogwifhat en de meme crypto trend.

Dogecoin20 (DOGE20)

Dogecoin is de eerste en grootste meme coin, maar heeft 2 problemen waardoor DOGE mogelijk overtroffen kan worden:

  1. Gebrek aan utility.
  2. Verouderd concept en verouderde meme.

Hierdoor groeien nieuwe meme coins zoals Dogecoin20 (DOGE20) erg hard, terwijl Dogecoin vooral de Bitcoin koers volgt. Dogecoin20 is een nieuwe crypto meme die in de presale te koop is en hiermee $8,6 miljoen heeft opgehaald in ongeveer 10 dagen.

Dogecoin20 geeft niet alleen een nieuwe draai aan Dogecoin, maar biedt investeerders ook de mogelijkheid om passief inkomen te verdienen, waardoor de meme coin niet alleen gebaseerd is op hype en potentie heeft om langer relevant te blijven.

Je kunt Dogecoin20 kopen voor $0,000209 per stuk tijdens de presale, met de mogelijkheid om te staken en vóór de lancering al te beginnen met het verdienen van passief inkomen. DOGE20 zal binnenkort live gaan op zijn eerste exchange en kan mogelijk x10 of zelfs x100 gaan.

 

Smog (SMOG)

Hoewel Smog (SMOG) geen hond is, blijft het een erg indrukwekkende meme coin die met meer dan 3.000% is gestegen in waarde en van plan is om binnenkort de grootste airdrop op Solana ooit te doen.

Investeerders hebben nog een week de tijd om mee te doen met de eerste grote airdrop van Smog. Dit doe je door SMOG te kopen en airdrop punten te verzamelen om nog grotere beloningen vrij te spelen. Airdrop punten kun je verdienen door quests te voltooien op Zealy.io en door SMOG te staken.

Smog is net als Dogwifhat een Solana meme coin, wat betekent dat je de meme coin kunt kopen via gedecentraliseerde exchanges op Solana, Jupiter, maar ook op de officiële website. Door SMOG te staken via de website, krijg je 10% korting op de huidige prijs, een APY van 42% en extra airdrop punten.

DogWifCat (DWIFC)

Veel meme coin degens zijn op zoek naar de volgende Dogwifhat, hierdoor zijn er vele variaties met -wifhat of gebaseerd hierop. Een van de meest veelbelovende Dogwifhat alternatieven is DogWifCat (DWIFC), die bijna x100 is gegaan in slechts twee dagen, gevolgd door een sterke retracement, maar niet naar het nulpunt zoals je bij veel meme coins ziet.

DogWifCat is een meme coin zonder utility die kan meeliften op de huidige Dogwifhat trend en daardoor potentie om veel waard te worden. Het is een meme coin die mee kan liften op Dogwifhat, Dogecoin en Pepe.

Je kunt DogWifCat kopen via gedecentraliseerde exchanges op Solana en de DEX aggregator, Jupiter. Op dit moment heeft DogWifCat nog een market cap van $4,5 miljoen, met genoeg ruimte om nog te stijgen.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post DogwifHat Koers Pumpt 26% Na Correctie, Welke Populaire Crypto Meme Gaat Stijgen Vandaag? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.