Dogecoin Koers Verwachting: Kan Dogecoin Veel Waard Worden Nu Elon Musk Populaire Crypto Meme Vandaag Naar De Maan Stuurt?

De Dogecoin koers ligt vandaag op $0,0777 na een daling van -3,48% in de afgelopen 24 uur, en -13,25% in de afgelopen 7 dagen,  nadat DOGE in December highs van $0,10 bereikte tijdens zijn 10e verjaardag.

Met de maanlancering van een fysieke Dogecoin die vandaag plaats zal vinden, kijken we naar wat hiervan de mogelijke invloed is op de Dogecoin koers.

DOGE To The Moon – Kan Dogecoin Veel Waard Worden?

De bedoeling is dat vandaag een fysieke Dogecoin op de maan zal landen. Inspiratie voor deze maanlancering komt onder anderen door Elon Musk, die de crypto meme in 2021 al naar de maan stuurde in de vorm van een Doge-1 ruimtevoertuig, volledig bekostigd met Dogecoin.

Dogecoin zal hiermee de eerste cryptomunt zijn die in fysieke vorm op de maan zal landen. Dit is erg toepasselijk voor de eerste en meest populaire crypto meme, die gemaakt is als grap.

Wanneer Dogecoin officieel geland is op de maan, zou de meme coin een boost kunnen krijgen in waarde, wat DOGE momenteel goed kan gebruiken. Vandaag zou dan een goed moment kunnen zijn om Dogecoin in de huidige dip te kopen.

Dogecoin Koers Verwachting – Kan de Populaire Crypto Meme herstellen?

Dogecoin zit momenteel in een zwakke positie, onder de 30-daagse moving average (geel) en dreigend dicht op zijn 200-daagse moving average (blauw). Het is onwaarschijnlijk dat de meme coin onder de lange termijn moving average zal dalen, maar dit geeft wel aan dat Dogecoin momenteel erg ondergewaardeerd is.

Dit wordt versterkt door de Relative Strength Index (RSI) onderaan de grafiek, die op 33,25 staat. Vanaf een RSI van 30 en lager, is Dogecoin op technisch gebied zwaar oversold, een indicatie is dat de cryptomunt toe is aan een recovery rally.

De maanlanding van een fysieke Dogecoin kan een belangrijke katalysator zijn voor een omkeer van de huidige trend. Daarom zou, mits de crypto markt bullish blijft, vandaag een goed moment kunnen zijn om te investeren in Dogecoin.

Als we vandaag een rally krijgen als gevolg van de maanlanding, zou Dogecoin de komende week met zo’n +30% kunnen stijgen richting de $0,10. Als we dit jaar een markt krijgen die meer bullish is voor alts en meme coins, zou Dogecoin nog de $1 kunnen bereiken in de laatste maanden van 2024.

Alternatieve Meme Coins met Meer Potentie

De maanlanding van een fysieke Dogecoin zal vandaag een belangrijke dag maken voor Dogecoin. Wat het effect hierop zal zijn buiten de Dogecoin community om, zal echter nog maar de vraag blijven.

Een stijging van Dogecoin naar de $1 zal op korte termijn nog onwaarschijnlijk blijven, ondertussen zijn er alternatieve meme coins die in verhouding nog meer kunnen stijgen. De onderstaande 3 meme coins hebben potentie om de komende weken en maanden exponentieel te stijgen en veel meer winst op te leveren dan grote populaire cryptomunten.

Sponge V2 (SPONGEV2)

Wat Dogecoin vandaag in fysieke vorm doet, is iets wat meme coin Sponge in 2023 metaforisch heeft gedaan door te exploderen met x100. Het team van deze meme coin lanceert binnenkort de nieuwe Sponge V2, die potentie heeft om nog meer te stijgen dan Sponge V1.

Dit is dus de kans voor degenen die de eerste x100 pump van Sponge hebben gemist om te investeren in Sponge V2, maar hoe doe je dit? Sponge V2 kan niet direct worden gekocht, maar verdiend worden door Sponge V1 te staken via sponge.vip, dit is ook waar je Sponge V1 kunt kopen.

Momenteel is er al meer dan $4 miljoen aan Sponge gestaked en gebridged naar Sponge v2. Binnenkort zal de V2 token gelanceerd worden en zal de V1 token permanent vergrendeld worden, vanaf dat moment zal het team beginnen met de ontwikkeling van een nieuwe Sponge Play-to-Earn game.

 

Meme Kombat (MK)

Of je nu meer fan bent van Dogecoin, Shiba Inu, Pepe, of andere meme coins, de kans is groot dat Meme Kombat jouw favoriete meme in de spotlight zal zetten. Meme Kombat laat bekende meme karakters tegen elkaar strijden in AI-gegenereerde battles en biedt spelers de mogelijkheid om in te zetten op de uitkomst.

Door de native MK token in te zetten, kun je grote prijzen winnen terwijl je kijkt hoe je favoriete meme karakter presteert tegenover andere memes. Hierdoor kunnen community’s van verschillende meme coins mogelijk veel interesse krijgen in het project, waardoor het binnenkort viraal kan gaan.

MK is voor $0,279 te koop in de presale, totdat Meme Kombat zijn doel van $6,5 miljoen heeft behaald. Momenteel heeft de presale al meer dan $6,33 miljoen opgehaald, wat betekent dat de prijs van MK binnenkort zal stijgen voordat de token wordt gelanceerd op exchanges voor een nog hogere prijs.

 

Wall Street Memes (WSM)

Zo groot als Dogecoin is in de meme coin sector, is vergelijkbaar met hoe groot de presale van Wall Street Memes was. De nieuwe meme coin heeft in 2023 meer dan $25 miljoen opgehaald met zijn presale en heeft een market cap van meer dan $100 miljoen bereikt.

Hoewel WSM begon als simpele meme coin, heeft deze nu extra utility, zo kun je de token staken of gebruiken in het online WSM casino voor extra voordelen. Om deze reden heeft de meme coin potentie om in 2024 nog meer waard te worden dan vorig jaar.

WSM ligt momenteel in een zwakke positie na een daling van -35% in de afgelopen week, waardoor het en goed punt kan zijn om te investeren in de dip. Wall Street Memes biedt daarnaast community rewards met onder andere airdrops, waar je nu nog meer uit zou kunnen halen.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Dogecoin Koers Verwachting: Kan Dogecoin Veel Waard Worden Nu Elon Musk Populaire Crypto Meme Vandaag Naar De Maan Stuurt? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.