Dogecoin Koers Pumpt $0.20 Voorbij, Nieuwe Crypto Meme DOGE20 Lift Mee – Nu Investeren In DOGE?

De crypto markt lijkt opnieuw tot leven te komen na een periode van neerwaartse koersbewegingen. Met name Dogecoin (DOGE), de bekende meme coin, maakt een grote stijging door na het verbreken van de psychologische grens van $0,20.

Deze stijging heeft veel aandacht getrokken van investeerders. Sommige analisten speculeren nu over wat de volgende crypto meme is die zal gaan stijgen.

Dogecoin koers analyse

De Dogecoin koers is met maar liefst 17% gestegen in de laatste 48 uur. Dit brengt de populaire crypto meme munt naar een huidige waarde van $0,204. De handelsvolumes zijn ook toegenomen, met meer dan $5,5 miljard aan DOGE verhandeld in de afgelopen 24 uur, wat wijst op een groeiende interesse in de munt.

Een van de redenen achter de stijging van Dogecoin is de speculatie rondom de mogelijke integratie ervan in het sociale media platform X (voorheen Twitter). Geruchten suggereren dat Dogecoin betalingen op X geïmplementeerd zouden kunnen worden, en een teamlid van X hintte onlangs dat “2024 het jaar van X-betalingen zal zijn.” 

Gezien de bekende voorliefde van Elon Musk voor Dogecoin, is het niet ondenkbaar dat DOGE als betalingsoptie wordt geïntroduceerd op het platform. Hoewel deze geruchten onbevestigd blijven, kopen beleggers massaal de DOGE-meme coin in de hoop op een mogelijke samenwerking die de koers van DOGE verder kan laten stijgen.

Dogecoin Koers Grafiek – Bron: CoinMarketCap

Nieuwe crypto meme Dogecoin20 lift mee op hype

Naast Dogecoin trekt een nieuwe crypto meme, Dogecoin20 (DOGE20), ook de aandacht. Deze munt heeft onlangs de $10 miljoen overschreden in zijn initiële muntaanbieding (ICO) en wordt gezien als een milieuvriendelijker en veiliger alternatief voor Dogecoin. 

DOGE20 is ontwikkeld op de Ethereum blockchain, waardoor het gebruikmaakt van het Proof-of-Stake systeem, dat bekendstaat om zijn efficiëntie en veiligheid. Met de presale die al meer dan $10 miljoen heeft opgehaald en nog minder dan 24 dagen te gaan, lijkt DOGE20 een veelbelovend project voor investeerders. Dit is ook de reden dat Dogecoin20 samen met Dogecoin een plekje hebben in onze lijst met top 5 meme coins met x20 potentie.

Is Dogecoin20 de beste crypto investering?

Een van de aantrekkelijkste aspecten van DOGE20 is de lage instapprijs van slechts $0,00022, waardoor het toegankelijk is voor crypto investeerders. Bovendien biedt DOGE20 de mogelijkheid tot vroegtijdige staking, waardoor holders passief inkomen kunnen genereren. 

Dit, in combinatie met de belofte om deel uit te maken van een gemeenschap die bijdraagt aan goede doelen, heeft de munt populair gemaakt onder investeerders die op zoek zijn naar zowel financieel rendement als sociale impact.

De aanstaande lancering van DOGE20 op zijn eerste gedecentraliseerde exchange in april en de geplande notering op de open markt op “Doge Day” verhogen de koers verwachting van Dogecoin20 nog verder. De timing van deze notering, dat samenvalt met het volgende Bitcoin halving evenement op 20 april, zou ook nog eens extra kunnen bijdragen aan dat deze nieuwe crypto meme munt flink kan gaan stijgen. 

Crypto meme Slothana (SLOTH) trekt ook de aandacht

Naast de ontwikkelingen rond Dogecoin en DOGE20, is er nog een andere crypto meme die de aandacht trekt in de markt: Slothana (SLOTH). Deze nieuwe presale token rondom een luiaard in een kantoor, heeft al meer dan $1,5 miljoen opgehaald tijdens de presale. 

De deelname aan de Slothana presale is verrassend eenvoudig. Via de officiële website kunnen investeerders $SLOTH tokens kopen met Solana ($SOL), tegen een wisselkoers van 10.000 SLOTH per SOL. Dit betekent dat de waarde van de $SLOTH tokens direct gekoppeld is aan de waarde van Solana. Mocht Solana in waarde stijgen, dan worden de SLOTH tokens automatisch ook meer waard, wat een interessant voordeel biedt voor vroege investeerders.

Slothana maakt gebruik van een send-to-wallet airdrop systeem voor het verkrijgen van tokens, wat het proces voor gebruikers vereenvoudigt. Het project heeft geen harde limiet vastgesteld voor de presale, wat betekent dat deze op elk moment kan eindigen. 

De mysterieuze identiteit achter Slothana en de connecties met het succesvolle cryptoproject Smog maken veel analisten razend enthousiast over dit project. Bovendien, gezien het succes van andere meme coins op de Solana blockchain, zoals Slerf, lijkt het erop dat luiaards de nieuwe trend kunnen worden in de crypto hype.

Met plannen om binnenkort te lanceren op zijn eerste exchange en een grote airdrop te houden voor tokenhouders, zou Slothana een aantrekkelijke optie kunnen zijn voor investeerders die op zoek zijn naar een ‘luie’ manier om geld te verdienen in de crypto markt. 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek


The post Dogecoin Koers Pumpt $0.20 Voorbij, Nieuwe Crypto Meme DOGE20 Lift Mee – Nu Investeren In DOGE? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.