Dogecoin investeringen stijgen 582% dankzij DOGE whales, kan Dogecoin 1 dollar worden?

Dogecoin, de grootste meme coin van de wereld, wist recentelijk zijn draad weer op te pakken en met meer dan 14% te stijgen. De toename in crypto whales die investeren in de grote meme coin hebben hier een belangrijke bijdrage in gespeeld en investeerders vragen zich nu dan ook af hoe hoog de Dogecoin koers kan stijgen.

Over de afgelopen dag vond er een stijging van maar liefst, 582% plaats in het aantal gekochte DOGE-tokens door whales. Het aantal gekochte DOGE-tokens steeg van 126,63 miljoen DOGE naar 754 miljoen. 754 miljoen DOGE-tokens staan gelijk aan meer dan $ 116 miljoen.

De koers van meme coins wordt vaak aanzienlijk beïnvloed door het gedrag van deze crypto whales en investeerders vragen zich daarom af hoe hoog Dogecoin kan stijgen vanwege deze whale activiteit.

Kan Dogecoin 1 Dollar worden?

Ook de Dogecoin koers lijkt beïnvloed te zijn door het recente gedrag van crypto whales. Ondanks dat de Dogecoin koers vandaag nog daalde met een kleine 2% wist de koers over de afgelopen 7 dagen namelijk met 14,02% te stijgen.

Dogecoin koers grafiek (7 dagen) – Bron: CoinMarketCap

Crypto experts verwachten echter dat deze toename in whales activiteit kan leiden tot een grotere crypto rally. Deze 582% toename in DOGE aankopen door whales is normaal gesproken namelijk een teken dat whales en prominente investeerders DOGE kopen van gecentraliseerde exchanges en deze vervolgens overmaken naar hun opslag. Dit duidt daarmee op bullish sentiment voor Dogecoin.

Normaal gesproken stappen whales in bij een crypto project op het moment dat het zijn bodem heeft bereikt. Op dat moment zijn tokens namelijk op zijn goedkoopst en daar proberen deze whales van te profiteren.

Op het moment dat de DOGE begint aan een nieuwe crypto rally gaat de koers weerstand ondervinden bij de $ 0,1507. Op het moment dat de koers voorbij dit niveau weet te stijgen kan het verder gaan kijken naar de weerstand bij de $ 0,1605. De piek over de afgelopen maand bevindt zich bij $ 0,20 en dit niveau vormt daarmee een belangrijk doel voor DOGE op de korte termijn.

Een stijging richting de $ 1 lijkt echter nog ver weg, aangezien de koers met meer dan 600% moet gaan stijgen om deze waarde te behalen. Om die reden kiezen veel investeerders ervoor om hun portfolio te diversificeren met altcoins die dit soort stijgingen wel kunnen realiseren op de korte termijn.

Met name presale tokens hebben recentelijk laten zien aanzienlijke winsten op te kunnen leveren aan hun investeerders. Dit komt doordat investeerders deze presale tokens voor lage prijzen kunnen opkopen voordat ze vervolgens exploderen in waarde op het moment dat ze gelist worden. Om deze reden bespreken we hieronder een aantal van de beste presale tokens van dit moment.

Dogeverse (DOGEVERSE) – nieuw en uniek alternatief voor Dogecoin

Gebruikers die nog niet willen investeren in Dogecoin, of hun portfolio willen diversificeren met andere tokens die ook aanzienlijke stijgingen door kunnen maken zullen het project van Dogeverse goed in de gaten moeten houden. Dit project is namelijk bezig met de ontwikkeling van een multi-chain alternatief voor de grootse meme coin van de wereld.

Om dit te realiseren ontwikkelt het project zijn native DOGEVERSE token voor meerder blockchains. De DOGEVERSE token zal onder andere ontwikkeld worden op de Ethereum, Solana, Base, BNB, Polygon en Avalanche blockchains. Gebruikers zijn hierdoor in staat om te profiteren van de beste functies van hun favoriete blockchains.

DOGEVERSE tokens kunnen ook gestaked worden voor een aantrekkelijk passief inkomen. 20 miljard van de totale token voorraad van 200 miljard tokens zijn geveerd voor staking beloningen. Op dit moment is er sprake van een APY van 70%.

De presale van Dogeverse wist onlangs zijn doel van $ 13 miljoen te behalen. Dit betekent dat de presale binnenkort ten einde komt en investeerders nog maar beperkt de tijd hebben om tokens te kopen voordat deze gelist worden op exchanges. Tokens kosten $ 0,00031 per stuk.

 

99Bitcoins (99BTC) – bekende naam in crypto wereld lanceert eigen crypto token

99Bitcoins is een bekende crypto website die investeerders voorziet van al hun crypto informatie. Deze website werd in 2010 al gelanceerd en heeft sinds die tijd meer dan 2 miljoen gebruikers vergaard voor zijn crypto cursussen. Het project heeft daarnaast ook al meer dan 700.000 abonnees voor zijn YouTubekanaal.

Met de lancering van de presale voor zijn native 99BTC token heeft dit project nu ook zijn eigen crypto gelanceerd. Deze token gaat een belangrijke rol spelen in het unieke Learn 2 Earn systeem van dit project. Binnen dit systeem zullen gebruikers crypto kunnen verdienen als ze leren over crypto.

99Bitcoins koers verwachting

De 99BTC token zal gebruikt worden als beloningen op dit systeem. Daarnaast zullen gebruikers die de token vasthouden ook in aanmerking komen voor beloningen zoals trading signalen, online webinars en exclusieve toegang tot VIP-community groepen.

De presale van 99Bitcoins heeft inmiddels al meer dan $ 1,1 miljoen weten op te halen. Tokens kosten op dit moment $ 0,00104, maar experts verwachten dat deze tokens hard kunnen gaan stijgen in waarde op het moment dat ze gelist worden vanwege de grote community aan gebruikers die het project ondersteunt. Tokens ze te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

 

5thScape (5SCAPE) – eerste VR-ecosysteem op de blockchain

5thScape is het eerste VR-ecosysteem op de blockchain. De ontwikkelaars van dit project ontwikkelen naast AR en VR-games ook hun eigen VR-headset en bureaustoelen. Dit VR-ecosysteem is ontwikkeld op de Ethereum blockchain en weet de wereld van VR hiermee op zijn kop te zetten.

Binnen het 5thScape project zijn gebruikers zelf in staat om mee te helpen aan de ontwikkeling. Zo kunnen ze bijvoorbeeld eigen VR-games ontwikkelen, in ruil hiervoor zullen ze crypto ontvangen als beloning. Andere gebruikers kunnen zich vervolgens abonneren op deze games en hierdoor zal de liquiditeitspool uitgebreid worden.

5thScape

De native 5SCAPE token kan ook gestaked worden in ruil voor aantrekkelijke beloningen. Naast dat de liquiditeitspool hiermee wordt uitgebreid zal de token ook stabieler zijn op het moment dat die gelist wordt op exchanges.

De presale van het project heeft inmiddels al meer dan $ 5,8 miljoen weten op te halen. Tokens kosten op dit moment $ 0,0327, maar zullen gelist worden voor $ 0,01. Dit betekent dat investeerders die nu investeren in dit project op papier al een winst kunnen realiseren van meer dan 200%. Tokens zijn te koop middels ETH, MATIC, BNB, USDT en creditcard.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 


The post Dogecoin investeringen stijgen 582% dankzij DOGE whales, kan Dogecoin 1 dollar worden? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.