DOGE Op Hoogste Punt Sinds 2021 – Gaat Dogecoin Naar 1 Dollar In Nieuwe Crypto Rally In April?

Dogecoin wist onlangs zijn hoogste niveau sinds december 2021 te behalen en de grootste meme coin van de wereld wist hierdoor zelfs richting plek 8 op de ranglijst van grootste cryptocurrencies te stijgen met een market cap van boven de $30 miljard. Veel investeerders vragen zich te midden van deze stijgende trend af of DOGE binnenkort de $1 kan gaan halen.

De DOGE koers is altijd vatbaar geweest voor speculatie over het gebruik van DOGE tokens op het X platform, het social media platform dat in handen is van Elon Musk. Recentelijk werden er meerdere posts gecreëerd door prominente Dogecoin community leden die speculeren over de mogelijkheid van Dogecoin integratie binnen het nieuwe betalingssysteem van X.

Dit lijkt dan ook een van de redenen dat de DOGE koers het recentelijk zo goed heeft weten doen. De koers steeg over de afgelopen 7 dagen al met meer dan 28% en is daardoor $0,2097 waard op het moment van schrijven. Met deze waarde is de DOGE koers nu 67% gestegen over de afgelopen maand en maar liefst 134% over het afgelopen jaar.

Dogecoin Koers Verwachting

Als er gekeken wordt naar de technische indicatoren van DOGE bevindt de RSI zich op neutraal terrein met een waarde van 66. Deze waarde lijkt zich richting het overkoop gebied te begeven, maar is op dit moment nog altijd bullish. Het MACD histogram geeft tegelijkertijd een koopsignaal af met een waarde van 0,0185.

Dogecoin Koers Grafiek – Bron: TradingView

De huidige waarde van $0,209 brengt de DOGE koers ruim boven de 10-daagse en 30-daagse EMAs van de korte termijn die zich op respectievelijk $0,1895 en $0,1630 bevinden. Daarnaast bevindt de koers zich ook overtuigend boven de 50-daagse en 100-daagse EMAs van de lange termijn die zich op $0,1459 en $0,1096 bevinden.

Dit betekent dat de koers er goed voor lijkt te staan op zowel de korte als de lange termijn. Als de koers zijn weg omhoog vast weet te houden kan het weerstand gaan ondervinden bij de $0,2255. Dit niveau kan in de toekomst een belangrijk kantelpunt gaan vormen voor de DOGE koers, een stijging voorbij dit niveau kan een verdere bullish trend aanwakkeren richting de $0,30. Op de weg richting de $0,30 zal de koers weerstand ondervinden bij zowel het $0,2449 niveau als het $0,2661 niveau.

Vandaag is de DOGE koers echter licht gedaald met iets minder dan 2%. Op het moment dat deze neerwaartse trend stand houdt kan de koers ondersteuning vinden bij het $0,1888 niveau. Een daling tot onder dit niveau kan mogelijk een bearish trend starten waarbij de koers verdere ondersteuning kan vinden bij de $0,1669 en $0,1483.

Gaat Dogecoin Naar 1 Dollar?

De wereld van meme coins staat bekend om zijn grootse stijgingen en plotselinge dalingen en het is dan ook zeker mogelijk dat de koers van Dogecoin hard kan blijven stijgen, desondanks lijkt het $1 niveau nog ver weg voor Dogecoin.

Op het moment dat Elon Musk ervoor kiest om Dogecoin te integereren in het betalingsysteem van X is de kans groot dat Dogecoin een aanzienlijke rally door gaat maken en voorbij het belangrijke $0,30 niveau stijgt. Vanuit dat niveau kan er vervolgens verder omhoog gekeken worden richting de $1. De kans is echter klein dat dit niveau al in 2024 behaald gaat worden.

Omdat het dus nog wel even kan duren voordat Dogecoin richting de $1 stijgt zullen investeerders er goed aan doen om hun portfolio te diversifiëren met altcoins die op de korte termijn wel grote winsten kunnen realiseren. Om deze reden bespreken we hieronder twee nieuwe crypto die bij een crypto rally aanzienlijke winsten kunnen realiseren.

Dogecoin20 (DOGE20)

Dogecoin20 is een nieuwe crypto die onlangs op de markt is verschenen als duurzaam alternatief voor de originele Dogecoin. Het is een uitstekend alternatief omdat de token ontwikkeld is op de Ethereum blockchain en daardoor gebruik kan maken van het Proof-of-Stake concept.

De Ethereum blockchain staat bekend om zijn energie zuinigheid en hierdoor is Dogecoin20 dus in staat om een duurzamer alternatief aan te bieden dan de originele Bitcoin. Daarnaast is de Ethereum blockchain ook een stuk sneller en veiliger als het aankomst op transacties.

Gebruikers die de DOGE20 token in bezit hebben kunnen deze staken in ruil voor aanzienlijke beloningen. Ondanks dat de presale van deze token nog in volle gang is kunnen gebruikers nu al beginnen met staken en verdienen.

De DOGE20 token heeft al meer dan $10 miljoen weten op te halen in zijn presale en heeft daarmee zijn hard cap weten te behalen. Dit betekent dat gebruikers nu nog minder dan 21 dagen de tijd hebben voordat de presale wordt afgerond en de token wordt gelist op exchanges.

 

Slothana (SLOTH)

Slothana is een nieuwe crypto op de Solana blockchain die zich onderscheidt van zijn voorgangers met een uniek send-to-wallet airdrop systeem. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van een normale presale of een direct op DEX lancering, maar in plaats daarvan kunnen gebruikers Solana tokens naar het Slothana wallet adres sturen om SLOTH tokens te bemachtigen.

Solana wilt zijn voorwagens op de Solana blockchain zoals BONK en DogWifHat gaan evenaren en zelfs voorbij streven. De token is sterk begonnen aan zijn presale fase, aangezien het al meer dan $3,5 miljoen heeft weten op te halen ondanks dat het slechts enkele dagen geleden is gelanceerd.

Als je deel wilt nemen aan dit veelbelovende project hoef je alleen maar Solana tokens te bemachtigen. Deze tokens kan je vervolgens sturen naar het wallet adres van Slothana of je kan naar de officiële website gaan en hier je wallet verbinden om het nog makkelijker te maken. Op dit moment worden de Phantom, Solflare, Trust en Coinbase Wallets geaccepteerd.

Voor elke Solana coin die je stuurt naar deze wallet, ontvang je 10.000 SLOTH tokens.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 


The post DOGE Op Hoogste Punt Sinds 2021 – Gaat Dogecoin Naar 1 Dollar In Nieuwe Crypto Rally In April? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.