DOGE koers pumpt 13% in een week, duiden bullish signalen op nieuwe crypto meme rally?

De Dogecoin koers is in een week tijd met 13% gestegen en heeft vandaag na een 3% stijging een piek van $ 17,50 bereikt. Nu de crypto markt in een lichte retracement zit, ligt DOGE op $ 0,1667 na een stijging van 1,8% in de afgelopen 24 uur.

In dit artikel kijken we naar bullish signalen die wijzen op een mogelijke nieuwe crypto meme rally. Hierdoor kunnen meme coins, waaronder Dogecoin de komende tijd nog meer waard worden.

Dogecoin koers klaar voor break-out richting $ 0,20?

Aan het begin van de middag ligt de Dogecoin koers op $ 0,167 na een stijging van 2,35% in de afgelopen 24 uur. Dit is tegelijkertijd ook een stijging van 12% in de afgelopen week en een 4,5% stijging in de afgelopen maand.

Dogecoin staat op het punt om een break-out te maken aan de bovenkant van een driehoekspatroon. In het geval van zo’n break-out, kan DOGE in een nieuwe range terechtkomen tussen de $ 0,17 en $ 0,20.

Dogecoin koers grafiek – TradingView

Daarnaast krijgt Dogecoin extra support van zijn 50-daagse Exponential moving Average (EMA), aangegeven door de blauwe lijn.

Dogecoin kan mogelijk ook profiteren van de stijgende Open Interest en een trading volume van $ 2,8 miljard (+43%). Toch toont DOGE nog redelijk wat volatiliteit, waardoor er zo’n $ 6,7 miljoen aan long en short posities zijn geliquideerd vandaag.

Een ander bullish signaal voor Dogecoin is de stijgende populariteit van meme coins zoals PEPE. En hoewel andere meme coins harder aan het stijgen zijn dan DOGE, kan de crypto meme hier wel op meeliften.

Dogecoin is tevens de grootste meme coin op basis van zijn market cap van ruim $ 24 miljard. Hierdoor heeft DOGE erg veel volume nodig om een grote stijging zoals die van PEPE mee te maken.

Als het gaat om meme coins, is DOGE iets minder volatiel, met name te danken aan zijn hoge marktkapitalisatie. Maar gezien zelfs de gigantische Ethereum in enkele uren met meer dan 20% steeg, heeft ook DOGE-potentie om mooie pumps mee te maken.

Welke Dogecoin alternatieven hebben meer potentie?

Dogecoin is de meest bekende en de allereerste meme coin, die vroege investeerders rijk heeft gemaakt. Nu is het echter lastig om nog een winst van X11 uit Dogecoin te halen vanwege zijn hoge market cap.

Voor de investeerders die liever investeren in populaire cryptomunten met potentie om veel te stijgen in een korte tijd, hebben we een aantal veelbelovende alternatieven voor Dogecoin. Deze tokens zijn voor een lage prijs te koop in een presale en zullen binnenkort gelanceerd worden op de markt.

Dogeverse (DOGEVERSE)

Niet alleen heeft Dogecoin een hoge market cap, ook begint het een beetje ouderwets te worden. Nieuwe alternatieven, zoals Dogeverse (DOGEVERSE), trekken daarom veel meer aandacht, ondanks dat deze token nog niet eens is gelanceerd.

Dogeverse gaat met de tijd mee en is daarom een multi-chain meme coin met staking mogelijkheden. Hiermee behoudt het zijn charme als meme coin, maar kunnen investeerders er ook nog wat mee doen, zoals extra tokens verdienen of tokens bridgen tussen 6 blockchains.

De Dogeverse presale heeft inmiddels meer dan $ 15 miljoen opgehaald en nu de presale bijna voorbij is, kun je deze tokens nog kopen voor een vaste lage prijs van $ 0,00031 per stuk. Binnenkort zal Dogeverse gelanceerd worden op meerdere blockchains, wat deze meme token veel potentie geeft om viraal te gaan en te exploderen in waarde.

 

Sealana (SEAL)

De markt wordt overspoeld met honden meme coins, maar heb je ooit eerder een zeehond als meme coin gezien? Sealana (SEAL) is een nieuwe Solana meme coin die binnenkort zal lanceren en tot zover al meer dan $ 2,3 miljoen heeft opgehaald met zijn presale.

Deze typische Amerikaanse zeehond heeft zijn gewone leven opgegeven om vanuit moeders zolderkamer crypto te traden om het perfecte crypto pareltje te vinden waarmee hij zijn Lambo kan verdienen.

Je kunt SEAL kopen voor 1 SOL per 6900 tokens tijdens de presale, gekochte tokens zullen vlak voor lancering naar je wallet verstuurd worden als AirDrop. Na het succes van Slothana (SLOTH) en een 300% pump, kan ook Sealana binnenkort een groot succes worden.

 

WienerAI (WAI)

Met WienerAI (WAI) gaan we weer terug naar de gewone dog crypto memes, behalve dan dat deze token gekoppeld is aan meerdere opkomende AI-features. Deze nieuwe token heeft met zijn presale tot zover een bedrag van ruim $ 2,5 miljoen op weten te halen.

Binnenkort zal deze coole teckel zijn uitvindingen onthullen, zo kijkt de “Sausage Army” uit naar de lancering van een voordelige swap, een chatbot en nog meer features. Met deze groeiende community, kan de WAI-token binnenkort veel waard worden.

Je kunt WAI-tokens kopen voor $ 0,000709 per stuk, deze prijs zal morgen echter stijgen naar $ 0,000710. Tijdens de presale kun je WAI staken voor een verpletterende APY van 390% in de vorm van extra tokens die je na de presale kunt claimen in je Ethereum wallet.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 


The post DOGE koers pumpt 13% in een week, duiden bullish signalen op nieuwe crypto meme rally? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.