DOGE Koers Klimt 14% Na Tweet Elon Musk’s Crypto Betalingen – Kan Dogecoin Veel Waard Worden?

De Dogecoin koers is vandaag met +14% omhoog geschoten nadat Elon Musk bevestigde dat Dogecoin “ergens in de toekomst” mogelijk een betaalmiddel zal worden voor Tesla. Hierdoor ligt de Dogecoin koers vandaag op $0,18 na een stijging van +6% in de afgelopen 24 uur.

Kan het commentaar van Elon Musk de crypto meme een boost geven en kan Dogecoin veel waard worden?

DOGE Koers Stijgt +14% – “Dogecoin to the Moon”

De Dogecoin koers ligt aan het begin van de middag op $0,180 na een lichte pullback vanuit $0,193 en een stijging van +6% in de afgelopen 24 uur. Dogecoin ligt nu +17% hoger in de week en +117% hoger in de maand met een market cap van $25,8 miljard en een trading volume van $4,2 miljard (+66%).

De eerste en grootste meme coin begon aan het eind van februari met klimmen en is sindsdien meer dan verdubbeld in waarde. Hierdoor ligt de huidige koers nog sterk boven zijn 30-daagse moving average (geel) van $0,125 met een Relative Strength index (RSI) vlak onder het ‘overbought’ niveau van 70.

Dogecoin koers grafiek – TradingView

Dogecoin profiteerde vandaag van een sterke boost van +14% nadat een gebruiker op X (Twitter) het commentaar van Elon Musk deelde over Dogecoin betalingen voor Tesla.

Tijdens Elon Muks’s bezoek aan een Tesla fabriek in Berlijn, vroeg iemand uit het publiek of elektrische auto’s in de nabije toekomst met DOGE gekocht kunnen worden. Musk antwoordde: “vroeg of laat, denk ik dat we dat zouden moeten doen”, voordat hij hieraan toevoegde “Dogecoin to the moon.”

Elon Musk is voor een lange tijd een grote fan geweest van Dogecoin en wordt binnen de community ook wel de “Dogefather” genoemd. Dogecoin heeft in het verleden talloze keren een boost gekregen door commentaar van Elon Musk en de Elon musk crypto boost van vandaag zal waarschijnlijk niet de laatste zijn voor DOGE.

Daarnaast profiteert Dogecoin van de stijgende Bitcoin koers, die deze week boven $73.500 is gestegen. De verwachting onder investeerders dat Bitcoin nog hoger zal klimmen deze bull run is erg hoog, waardoor ook Dogecoin nog meer waard kan worden.

Dogecoin zou na het afkoelen van deze hype rond de $0,17 kunnen consolideren en volgende week richting de $0,20 kunnen klimmen. Met een market cap van $64 miljard en een trading volume van $14 miljard, kunnen meme coins zoals Dogecoin veel waard worden deze bull run.

Welke Kleine Crypto’s Hebben Potentie om te Exploderen in Crypto Bull Run?

Dogecoin is de grootste meme coin met een gigantische marktkapitalisatie van bijna $26 miljard, net iets lager dan de helft van de totale market cap van meme coins. Hierdoor is het lastig voor Dogecoin om nog x5 of x10 te gaan, iets wat voor meme coins met een kleinere market cap wel mogelijk is.

Daarom kijken we in dit artikel naar een aantal meme coins die niet alleen een alge market cap hebben, maar ook veel potentie hebben om hard te stijgen de komende weken en maanden.

Scotty The AI (SCOTTY)

Scotty The AI (SCOTTY) is de opkomende beschermer van het crypto universum, maar ook een meme coin die gebruik maakt van AI technologie. Hierdoor kan Scotty The AI niet alleen zijn community extra bescherming bieden tegen scammers en hackers, maar ook meeliften op de hype rondom meme coins en crypto AI technologie.

De zwarte Schotse Terriër is van plan om een hechte community te bouwen waar gebruikers elkaar ondersteunen en samen geld verdienen met crypto. Scotty The AI maakt gebruik van AI tools om deze community verder te helpen, zoals in het efficiënt swappen van tokens en het bieden van belangrijke informatie over crypto.

Je kunt Scotty The AI kopen in de presale voor $0,01 per token, met de mogelijkheid om deze tokens te staken met een APY 28%. De presale zal binnenkort uitverkopen, waardoor SCOTTY gelanceerd zal worden op zijn eerste exchange en kan exploderen in waarde.

 

Smog (SMOG)

Smog (SMOG) is een meme coin die zich voorbereidt om de grootste crypto airdrop op Solana te doen. De meme coin is vorige maand gelanceerd en is vandaag met meer dan +35% gestegen.

Je kunt meedoen aan de SMOG airdrop door tokens te kopen en vast te houden, maar ook door extra airdrop punten te verdienen. Dit doe je onder andere door SMOG te staken met extra voordelen of quests te voltooien op Zealy.io, zoals het delen van social media berichten en het bezoeken van officiële websites.

Je kunt SMOG kopen via de officiële website en de DEX aggregator Jupiter. Door SMOG te staken, krijg je 10% korting op de actuele koers, verdien je een APY van 42% en extra airdrop punten, waarmee jouw airdrop nog groter zal worden.

 

Sponge V2 (SPONGE)

Sponge V2 (SPONGE) is eerder dit jaar gelanceerd op zowel Polygon als Ethereum als opvolger van Sponge (V1) die vorig jaar na lancering x100 ging. Sinds de lancering van Sponge V2 is de token met meer dan =200% gestegen, waarvan ook vandaag een stijging van +9%.

Sponge V2 biedt extra voordelen ten opzichte van zijn voorganger, zoals aantrekkelijke staking rewards, met staking functionaliteit op zowel Ethereum als Polygon. Daarnaast is het team van Sponge bezig met het ontwikkelen van een Play-to-Earn game die binnenkort gelanceerd zal worden en extra hype op kan wekken voor het project.

Sponge v2 kan gekocht worden via de officiële website en gestaked op Ethereum voor een 175% APY en Polygon voor een 447% APY. Binnenkort zal de crypto game van Sponge V2 live gaan, waardoor je extra tokens kunt verdienen op basis van je score.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post DOGE Koers Klimt 14% Na Tweet Elon Musk’s Crypto Betalingen – Kan Dogecoin Veel Waard Worden? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.