DOGE bestormt top 10 crypto’s: kan coin momentum n.a.v. Elon Musk Dogecoin/ Grok AI mededeling vasthouden?

Dogecoin weet opnieuw de nodige aandacht te winnen na de Grok AI mededeling over RadioDoge, een project dat zich focust op het uitbreiden van het Dogecoin ecosysteem.

Grok AI claimde dat het SpaceX van Elon Musk bezig was met het lanceren van Dogecoin nodes die gekoppeld zaten aan Starlink satellieten, om zo het Dogecoin netwerk uit te breiden in regio’s waar traditionele internet infrastructuur niet aanwezig is.

Een belangrijke ontwikkelaar van Dogecoin, Michi Lumin, gaf echter al snel aan dat hier geen sprake van is. Lumin gaf aan dat Grok AI een AI bot is die “dingen” schrijft als je ernaar vraagt en daardoor niet als een betrouwbare bon kan worden gebruikt. Het nieuws rondom RadioDoge en SpaceX blijkt daarmee onjuist te zijn.

Toch heeft het Dogecoin niet tegengehouden om te stijgen. De koers is vandaag al met meer dan 5% gestegen en heeft nu een waarde van $0,195. Met zijn recente stijging vragen investeerders zich dan ook weer af of Dogecoin binnenkort de $1 kan gaan halen.

Whale koopt 200 miljoen DOGE tokens

Na een week van dalingen lijkt Dogecoin vandaag eindelijk weer zijn weg omhoog gevonden te hebben. Een belangrijke reden voor deze opwaartse trend was een whale die bijna 200 miljoen DOGE tokens kocht op 6 april.

Volgens data van Whale Alert werden er op 6 april 199,27 miljoen DOGE tokens gekocht door …wwKF. De eerste transactie bevatte 100 miljoen DOGE ter waarde van $17,77 miljoen en de tweede transactie bevatte 99,27 miljoen DOGE tokens ter waarde van $17,68 miljoen.

Nu er meer whales lijken in te stappen bij Dogecoin neemt ook het optimisme onder investeerders toe. De markt dynamiek lijkt bullish te worden voor DOGE en investeerders vragen zich dan ook af of DOGE binnenkort richting de $1 kan stijgen.

Gaat Dogecoin naar 1 Dollar?

Op het moment van schrijven is DOGE $0,1942 waard en is de token met 5,22% gestegen over de afgelopen 24 uur. De technische indicatoren wijzen op koopdruk in de markt. De RSI bevindt zich rond de 56 en bevindt zich daarmee op neutraal gebied. Tegelijkertijd bevindt de huidige DOGE koers zich boven al zijn belangrijke moving averages van zowel de korte las de lange termijn.

Dogecoin Koers Grafiek – Bron: CoinMarketCap

Op het moment dat de koopdruk blijft stijgen is de kans groot dat DOGE een aanzienlijke opmars gaat doormaken. Een stijging richting de $1 wordt dan realistisch, alhoewel het nog wel even kan duren voordat dit niveau daadwerkelijk wordt bereikt. Coinpedia verwacht zelfs dat Dogecoin $2 tot $3 waard kan worden, maar in dit geval gaat het over een koers verwachting voor 2030.

Op het moment dat de verkoopdruk echter toeneemt kan de koers een aanzienlijke daling meemaken. Op dat moment is een stijging richting de $1 ver weg en zullen investeerders eerst moeten gaan kijken naar de ondersteuning niveaus bij de $0,1696 en $0,1457 niveaus.

Omdat het nog even kan duren voordat DOGE daadwerkelijk richting de $1 stijgt doen investeerders er goed aan om hun portfolio te diversifiëren met andere altcoins die op de korte termijn al aanzienlijke winsten kunnen realiseren. Het zijn met name presale tokens die recentelijk in staat geweest zijn om aanzienlijke winsten te realiseren. Om deze reden bespreken we hieronder een tweetal van de beste presale tokens van dit moment.

Dogecoin20 – Beste alternatief voor Dogecoin

Dogecoin20 vormt op dit moment misschien wel het beste alternatief voor Dogecoin binnen de crypto markt. Dogecoin20 is ontworpen als een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor de grootste meme coin van de wereld.

Dogecoin20 is ontwikkeld op de Ethereum blockchain en kan hierdoor gebruik maken van het Proof-of-Stake concept. Dit concept staat bekend om zijn energie zuinigheid en duurzaamheid. Hiermee is het een stuk beter voor het milieu dan het Proof-of-Work concept van Dogecoin, dat bekend staat om zijn hoge energie verbruik.

Een bijkomend voordeel van het Proof-of-Stake concept is het feit dat transactie voor Dogecoin20 nu ook een stuk sneller, veiliger en goedkoper zijn dan bij de originele Dogecoin. Daarnaast zijn gebruikers in staat om een passief inkomen te verdienen via de DOGE20 token. Ze kunnen deze token namelijk staken voor aantrekkelijke beloningen.

De DOGE20 token bevindt zich op dit moment nog in een succesvolle presale die al meer dan $10 miljoen heeft weten op te halen. Investeerders hebben nu nog maar 13 dagen te gaan om de token te kopen voor de lage prijs van $0,00022 voordat de token gelist wordt op exchanges en mogelijk gaat exploderen in waarde.

Slothana – Realiseer winsten op de korte termijn

Slothana is een nieuwe meme coin die is ontwikkeld op de Solana blockchain en zijn voorgangers zoals Bonk en DogWifHat wilt gaan achterhalen en inhalen. Slothana maakt in tegenstelling tot veel van zijn voorgangers geen gebruik van een standaard presale of een direct op DEX lancering. In plaats daarvan maakt het gebruik van een uniek send-to-wallet airdrop systeem.

Dit systeem maakt het nu nog eenvoudiger voor gebruikers om in te stappen bij dit veelbelovende project. Het enige wat ze hoeven te doen is Solana tokens te sturen naar het wallet adres van Slothana. Daarnaast kunnen ze ook hun wallet verbinden via de officiële website van Slothana om nog makkelijker tokens over te maken.

slothana presale

1 SOL token levert je 10.000 SLOTH tokens op. Zodra je jouw SOL tokens hebt gestuurd naar het wallet adres reserveer je jouw SLOTH tokens. Op het moment dat de presale vervolgens afgerond wordt ontvang je jouw SLOTH tokens direct in je wallet.

De presale fase van Slothana is erg succesvol gebleken aangezien het in korte tijd al bijna $10 miljoen heeft weten op te halen. Investeerder zullen er snel bij moeten zijn om te profiteren van de huidige lage prijs van de Slothana tokens.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post DOGE bestormt top 10 crypto’s: kan coin momentum n.a.v. Elon Musk Dogecoin/ Grok AI mededeling vasthouden? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.