‘Deze grafiek voorspelt de volgende all-time high voor bitcoin’

De bitcoin koers is op 12 september 2023 aan een gigantische opwaartse trend begonnen. Ondanks alle ellende in het jaar 2022, met onder andere het imploderen van FTX en Terra Luna, is het optimisme weer helemaal teruggekeerd en dat hebben we vooral te danken aan de ETF-aanvraag van het grote BlackRock.

Nu komt het einde van 2023 in zicht, lijken we in januari de Spot Bitcoin ETFs te krijgen en nadert ook de volgende halving (april 2024). De toekomst van bitcoin lijkt rooskleurig, maar waar gaat de bitcoin koers heen tijdens de volgende bullrun?

Bitcoin koers in de accumulatie-zone

Als we de regenboog-grafiek mogen geloven, dan is dit een goed moment om bitcoin te kopen. Op het moment van schrijven zitten we in het groen, wat betekent dat de markt accumuleert en zich inkoopt voor een volgende bullrun.

We moeten de regenboog-grafiek natuurlijk niet al te serieus nemen, maar grappig genoeg lijkt deze grafiek behoorlijk accuraat met het voorspellen van toppen en. bodems.

Iedere kleur vertegenwoordigt een ‘strategie’ met betrekking tot het kopen en verkopen van bitcoin. Op het moment van schrijven zitten we volgens deze grafiek dus in een koopzone.

Wat wordt de volgende all-time high van bitcoin?

Op basis van de regenboog-grafiek lijkt de volgende all-time high rond het jaar 2025 plaats te vinden. Maar de grote vraag is natuurlijk WAAR we naartoe gaan.

Op basis van de Fibonacci-methode en resultaten uit het verleden, lijken de analisten van AmbCrypto te suggereren dat we naar het 500 procent niveau opklimmen. Dat zou ergens rond de bitcoin koers van 192.000 dollar uitkomen.

Dat zijn koersen waar je “U” tegen zegt en daar zou waarschijnlijk iedere bitcoiner meteen voor tekenen. Zeker als je bedenkt dat we in 2022 nog de koers van 15.500 dollar aantikten. Dat kunnen we nu al bijna niet meer geloven, met de huidige koers van ongeveer 43.000 dollar lijkt d ie 15.500 dollar van november 2022 heel ver weg.


The post ‘Deze grafiek voorspelt de volgende all-time high voor bitcoin’ appeared first on Bitcoinmagazine.nl.