Deze analist voorspelt een grote bitcoin prijs uitbraak de komende dagen, dit is zijn target

Een analist die bekend staat om zijn afwijkende crypto-voorspellingen denkt dat Bitcoin (BTC) dagen verwijderd is van een grote prijs uitbraak. Dat meldt de pseudonieme analist Credible aan zijn 396.100 volgers op X.

Bitcoin prijs uitbraak?

Op moment van schrijven zit de bitcoin koers circa zes procent van de all-time high van $73.790 af. De koers is door belangrijke weerstanden gebroken de afgelopen week dus dat belooft wellicht meer vuurwerk voor in de toekomst. Een van de verklaringen is dat ETF-aanbieders driftig bitcoin hebben gekocht de eerste handelsweek van juni. Dat heeft een positieve weerslag op de prijs. Analisten op X proberen de koers op de korte en middellange termijn te voorspellen aan de hand van technische analyse. Een van de meest gevraagde analisten is Credible.

Dit is het onderstaande scenario wat Credible voor zich ziet de komende periode.

Volgens de cryptohandelaar kan BTC eerst gaan dalen tot wel $62.000, voordat er een nieuwe parabolische rally naar nieuwe hoogtes aankomt. “De neerwaartse limiet is nu $60.000 (invalidering) en realistisch gezien niet lager dan $62.000-$63.000 (als dat al het geval is), met een grote kans dat dit niveau ook wordt vooropgelopen. Ik geef het ongeveer zeven tot tien dagen voordat we BTC absoluut de hoogte in sturen. Het uiteindelijke doel is $100.000+”

Volgens Credible kan een bitcoinrally ertoe aanzetten hun altcoin-bezit te verkopen uit angst om buitengesloten te worden. Hij zegt onder meer: “BTC drukt een absolute gigantische impuls candle af die zo groot en sterk is dat de collectieve aandacht van de markt zich voor een periode op BTC richt en de liquiditeit begint te stromen uit de 10.000.000 andere alts (waarvan DOGE er een is) en in BTC terwijl het verticaal begint te gaan.”

Op de korte termijn gelooft Credible dat Bitcoin nog een rally boven $70.000 zal zien voordat er een correctie naar $64.000 plaatsvindt en vervolgens een rally naar nieuwe all-time highs.

Wat zeggen andere analisten?

Volgens Michaël van de Poppe is bitcoin duidelijk aan het consolideren. Hij zegt: “Bitcoin consolideert tussen de twee cruciale niveaus. Een uitbraak bij $71.7.00 zou enorm zijn, maar het is verstandig om voorzichtig te zijn tijdens de CPI-week.”

 


The post Deze analist voorspelt een grote bitcoin prijs uitbraak de komende dagen, dit is zijn target appeared first on Bitcoinmagazine.nl.