Deze analist voorspelt een bitcoin koers van 3 miljoen dollar

Luke Broyles, een groot liefhebber van bitcoin, is wel heel bullish over de digitale munt. Op 30 oktober riep Broyles namelijk dat de bitcoin koers weleens naar het niveau van 3 miljoen dollar per munt kan stijgen. Om die reden denkt Broyles dat we er nog altijd heel vroeg bij zijn.

Hoge verwachtingen

Die bitcoin koers van 3 miljoen dollar per munt zou wel een market cap van ongeveer 60 biljoen dollar opleveren, wat ongeveer 5x de volledige market cap van goud is.

Wat dat betreft lijkt het een beetje om een onrealistische voorspelling te gaan van Bryoles, maar zeg nooit nooit.

Broyles baseert zich voor zijn voorspellingen onder andere op het feit dat de market cap van bitcoin gigantisch klein is ten opzichte van die van andere assets; zoals bijvoorbeeld de volledige vastgoedmarkt en de obligatiemarkt.

We moeten echter wel bedenken dat je bitcoin niet zomaar kunt vergelijken met de volledige vastgoedmarkt. Op dit moment is het nog heel logisch dat de market cap van bitcoin VELE malen kleiner is dan de volledige vastgoedmarkt.

Huizen vervullen op de wereld immers een gigantisch belangrijke rol.

Bitcoin koers van 3 miljoen dollar

Uiteindelijk verwacht Broyles dus een bitcoin koers van 3 miljoen dollar en ook dat noemt hij nog een “misleidend pessimistische voorspelling” voor de digitale munt.

Volgens Broyles is er echter niet veel voor nodig. “Om dit te bereiken moeten 4 procent van alle volwassenen ongeveer 1 miljoen satoshi uit de markt halen om de voorraad bij de beurzen uit te laten putten”, aldus de analist.

Op het moment van schrijven tikt de bitcoin koers binnen op 34.445 dollar en zijn we nog ver weg van de koers van 3 miljoen dollar per stuk die Broyles verwacht voor de toekomst. Het is overigens ook niet helemaal duidelijk op welke termijn de analist die koersen verwacht.

Zijn voorspelling voor de bitcoin koers zou zomaar eens over een periode van 10 jaar kunnen gaan.


The post Deze analist voorspelt een bitcoin koers van 3 miljoen dollar appeared first on Bitcoinmagazine.nl.