Deze altcoin steeg met 1.100% in drie maanden

PEPE is momenteel aan een goede run bezig, maar daarmee is volgens Altcoin Sherpa het einde nog niet in zicht. Hij denkt dat PEPE nog veel meer ruimte heeft om te stijgen. Daarbij baseert hij zich op de vraag van kopers en het handelsvolume in de munt.

Moet je nu PEPE kopen?

Volgens Altcoin Sherpa is dit een goed moment om PEPE te kopen. “Als je op zoek bent naar een memecoin met een grote market cap, dan is PEPE volgens mij een goede. Veel liquiditeit, sterk volume, dit is er zeker een die dichterbij de rest kan komen naar mijn mening.

Ik zeg niet dat PEPE nu voorbij Dogecoin gaat of iets dergelijks, maar relatief gezien zit er meer potentie. Open longs in de groene boxen”, aldus Altcoin Sherpa.

PEPE staat op het moment van schrijven op een voorzichtige daling van 2,10% over de afgelopen 24 uur. Wat dat betreft heeft de munt het vandaag even niet te pakken. Na de goedkeuring van de Spot Ethereum ETFs is de hele markt een beetje in mineur geraakt.

Wat dat betreft hebben we hier duidelijk met een Sell-the-News event te maken.

Ethereum naar een all-time high?

Wat Ethereum betreft verwacht Altcoin Sherpa snel een nieuwe all-time high. Volgens de analist is de munt onderweg naar een koers van ongeveer 5.000 dollar zodra de ETF op de markt komt.

Op dit moment zien we echter een stevige correctie voor Ethereum.

Na de eerste stijgingen is de munt inmiddels afgedaald naar het niveau van 3.672 dollar en heeft Ethereum het moeilijk. Nu is de vraag of het om een korte dip gaat of dat de bullmarkt echt weer op pauze mag.

Het grappige is dat Altcoin Sherpa hier roept dat het bijna een “zekerheid” is dat Ethereum na de goedkeuring richting een all-time high gaat. Terwijl we nu zien dat de positieve reactie vooral na de eerste geruchten over de goedkeuring kwam.

De daadwerkelijke goedkeuring heeft uiteindelijk weinig gedaan voor Ethereum.


The post Deze altcoin steeg met 1.100% in drie maanden appeared first on Bitcoinmagazine.nl.