De Virtuele Wereld Van 5th Scape: Web3 Verwelkomt Baanbrekende Doorbraak

Met de groei van de technologie wordt het virtuele landschap alsmaar groter en groter. Virtual reality (VR) speelt dan ook een steeds grotere rol in onze maatschappij. Tegenwoordig wordt het niet alleen meer gebruikt voor gaming, maar ook steeds meer in sectoren als onderwijs en de gezondheidszorg.

Deze ontwikkelingen gaan gepaard met een wereld waarin blockchain technologie en kunstmatige intelligentie (AI) een steeds grotere rol spelen. Het nieuwe project van 5th Scape wil deze technologieën samenvoegen om het ultieme virtuele ecosysteem te creëren.

5th Scap gaat zijn eerste stap maken in de gaming industrie, aangezien deze tegenwoordig nog steeds het grootst is. Vervolgens zal het platform doorgroeien naar sectoren als gezondheidszorg, onderwijs, en bedrijfstrainingen.

5th Scape is momenteel bezig met de ontwikkeling van een aantal realistische VR games, een VR-bril, en een VR-stoel. Er wordt voorspeld dat het project een nieuwe stroming in de Play-to-Earn (P2E) sector zal worden. Het zal hiermee de lat leggen voor soortgelijke projecten in de toekomst.

Virtual Reality en Blockchain Technologie zijn op Komst in de Maatschappij

Ondanks dat blockchain technologie in veel verschillende industrieën wordt toegepast, heeft het nog niet de impact op de wereld die het kan hebben. Het is een nog relatief nieuwe en onbekende technologie die te ingewikkeld is voor de gemiddelde mens.

Een van de redenen is dat cryptocurrencies nu nog worden gebruikt om een specifieke taak uit te voeren, waardoor het nut van de technologie niet volledig tot uiting kan komen. Natuurlijk zijn er een aantal populaire cryptocurrencies waarvan de meesten inmiddels wel hebben gehoord, zoals Bitcoin en Ethereum. Toch is er nog geen grootschalige acceptatie voor de digitale munten.

Deze munten zorgen wel voor nieuwe vooruitgangen in blockchain technologie, en er wordt voorspeld dat ze een steeds grotere rol in deze maatschappij zullen krijgen. Om die reden is het verstandig om te kijken naar nieuwe projecten die deze nieuwe technologieën ook weten toe te passen, en daardoor kunnen meeliften op het succes wanneer crypto eindelijk wordt geïntegreerd.

Er zijn ook veel andere DeFi projecten die de interesse van vele investeerders weten te wekken, maar meestal storten deze na hun pump gelijk naar de grond toe doordat ze geen goede fundamenten hebben. Zo zijn er bijvoorbeeld dan ook maar een klein aantal meme coins die hun populariteit weten te behouden.

Ondanks de nutteloosheid van deze munten staat hun volatiliteit er bekend om investeerders hun zakken te vullen. Wat gebeurt er dan als je een DeFi project ontwikkeld dat daadwerkelijk gebruikswaarde heeft? Dat gaat 5th Scape proberen uit te zoeken.

De Intrede Van 5th Scape

5th Scape is een nieuwe Play-to-Earn Web3 project dat zich voornamelijk richt op het ‘Play’ gedeelde in plaats van ‘Earn’ zoals de meeste projecten doen. 5th Scape wil daadwerkelijk goede spellen ontwikkelen waardoor spelers plezier hebben tijdens het spelen van de games, en alle extra inkomsten zijn mooi meegenomen.

Het project integreert VR, AR, AI en blockchain technologie in hun spellen om ze te optimaliseren. Hiermee probeert 5th Scape het all-in-one gaming ecosysteem te creëren. Ze willen hiermee het voorbeeld worden voor andere Play-to-Earn games.

5th Scape eigenschappen

Samengestelde Game Collectie: 5th Scape is een samenstelling van de beste 3D VR games aan het ontwikkelen, zodat er voor ieder wat wils is. Door de goede verhaallijn en gameplay mechanics zijn de spellen aantrekkelijk voor iedereen. Er komen in beginsel 5 verschillende spellen op de markt genaamd Cage Conquest (MMA), Epic Cricket Arena (cricket), Immersive Kickoff (voetbal), Archery Master (boogschieten) en Thrust Hunter (racen).

Meeslepende Game Ervaring: Door de VR headset en VR stoel zorgt 5th Scape voor de optimale gaming experience. De hardware is ontworpen voor langdurig spelgebruik, fysieke of mentale problemen. Er is een comfortabele stoel ontworpen die volledig meebeweegt met de game waardoor je volledig in de wereld van 5th Scape wordt gezogen.

Ontwikkelaars Stimuleren: 5th Scape wil spel ontwikkelaars stimuleren met hun Developers Center. In deze omgeving kunnen ontwikkelaars met elkaar communiceren om het VR-ecosysteem daadwerkelijk tot leven te laten komen.

5th Scape VR-bril

Ultieme Spel Ervaring Door Middel Van Blockchain Technologie

5th Scape integreert blockchain technologie om uitdagingen op het gebied van gebruikerservaring op te lossen. Zo wordt bijvoorbeeld het maken van transacties en handelen met mede spelers een stuk gemakkelijker.

Doordat transacties on-chain gebeuren vanuit unieke adressen blijven je persoonlijke gegevens anoniem waardoor je privacy verzekerd is. Een ander voordeel hieraan is dat transacties op de blockchain door iedereen controleerbaar zijn waardoor fraude vrijwel onmogelijk is.

Blockchain games staan erom bekend dat je zelf alle in-game assets in handen hebt, verder kunt ontwikkelen en daarna eventueel kunt verkopen. Daardoor is blockchain technologie ideaal te gebruiken in de gaming sector.

Voor 5th Scape betekent dit dat het niet uitmaakt of je een grote investeerder bent, of gewoon gamer die wil genieten van een unieke ervaring. Iedereen met de 5th Scape token ($5SCAPE) krijgt een verlaagde toegangsprijs voor het VR-ecosysteem van het project.

Je kunt de token nu voor een goedkope prijs kopen in de crypto presale.

5th Scape Presale Uit De Startblokken

5th Scape is zojuist begonnen met zijn crypto presale waarin de munt voor een zeer lage prijs wordt verkocht. Dit komt doordat het project eerst geld op moet halen om zichzelf verder te ontwikkelen. Vroege investeerders worden op deze manier beloond voor hun vertrouwen in het project.

De presale is nog maar net begonnen is, maar weet nu al grote investeringen binnen te halen. Dit komt doordat vele beleggers willen profiteren van de goede eigenschappen van de $5SCAPE token.

Zo krijgen eigenaren van de token gratis toegang tot de basis functies van het 5th Scape ecosysteem. Dit houdt in gratis toegang tot de game catalogus, educatieve content, films, series en nog veel meer. Verder krijgen token houders extra beloningen en verlaagde prijzen voor toekomstige producten van 5th Scape.

De potentie van 5th Scape is dus groot, waardoor het een aantrekkelijke investering is voor oplettende beleggers. Aangezien het project vrijwel alles openbaar heeft gemaakt wordt het platform als zeer betrouwbaar gezien.

5th Scape presale fasen

De presale van 5th Scape heeft 12 verschillende fasen, met telkens een oplopende prijs en er wordt verwacht dat ze dit jaar nog zullen lanceren. Bij de lancering zal de token geïndexeerd worden voor een prijs van $0,01 met een totale waarde van $15 miljoen.

Je kunt te token kopen via de officiële site van 5th Scape door je crypto wallet te verbinden en ETH, MATIC, BNB of USDT in te leveren. Op dit moment is de presale nog maar in de eerste fase waarbij de token een prijs heeft van $0,00187 waardoor het de ideale mogelijkheid is voor vroege investeerders.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post De Virtuele Wereld Van 5th Scape: Web3 Verwelkomt Baanbrekende Doorbraak appeared first on Bitcoinmagazine.nl.