De ICO Whale die 250.000 Ethereum kocht voor $0,30, is zijn wachtwoord vergeten

Het blijkt dat de eigenaar van de wallet, die 250.000 ether bevat en in de afgelopen negen jaar geen transacties had, Rain Lohmus is, de oprichter van de in Estland gevestigde LHV Bank.

Volgens de Cointelegraph citeert Coinbase-directeur Conor Grogan in een nieuw X bericht een oud bericht van februari dit jaar.

Conor Grogan, die in februari de wallet deelde met 250.000 ETH en zonder enige transacties in de afgelopen negen jaar, zegt in zijn nieuwe bericht dat de eigenaar van dit adres Rain Lohmus is, de oprichter van LHV Bank in Estland.

In een recent interview reageert Coinbase-directeur Rain Lohmus: “Het is geen geheim dat ik een wallet heb met daarop 250.000 ether (ETH), iedereen kan de waarde ervan voor zichzelf berekenen.”

“Er is een mysterie opgelost: Dit adres, dat momenteel $450 miljoen aan cryptocurrency bevat, behoort toe aan de oprichter van LHV Bank, Rain Lohmus. Helaas is hij het wachtwoord van de wallet vergeten en kan hij deze honderden miljoenen niet bereiken. Als iemand op de een of andere manier kan helpen om de genoemde ETH te herstellen, zal Rain Lohmus bereid zijn er wat van te delen.”

Het is bekend dat Rain Lohmus deelnam aan de Ethereum ICO in 2014 en deze bundel ether kocht voor slechts $75.000.

Hoewel de huidige waarde van deze ETH ongeveer $450 miljoen bedraagt, verklaart Lohmus dat hij geen toegang kon krijgen tot zijn ETH omdat hij zijn wachtwoord was vergeten en zegt: “Het is onmogelijk voor mij om het wachtwoordprobleem alleen op te lossen. Als iemand denkt dat ze het kunnen oplossen, zal ik al hun aanbieding accepteren.”

Terwijl de wallet van Lohmus momenteel een winst van 628.757% heeft, merkt Coinbase-directeur Grogan op dat de wallet van Lohmus ook andere tokens bevat van airdrops.


The post De ICO Whale die 250.000 Ethereum kocht voor $0,30, is zijn wachtwoord vergeten appeared first on Bitcoinmagazine.nl.