De Eerste Luxe Auto Marktplaats Op De Blockchain – Door Auto’s Ondersteunde Droomauto NFT’s Kosten $10 en Leveren tot 60% APY op

 

De eerste luxe auto marktplaats op de blockchain zit er aan te komen.

Dreamcars ($DCARS) is een revolutionair nieuw platform dat de barrières tot het eigenaar worden van een luxe auto doorbreekt. Dit wordt mogelijk gemaakt door fysieke auto’s toe te voegen aan de blockchain als NFT’s en door fractionele NFT’s aan te bieden.

De koers van deze door auto’s ondersteunde NFT’s begint op $10. Ze genereren een huurinkomen voor houders die kunnen profiteren van een APY die kan oplopen tot 60%.

Eigenaar zijn van Luxe Auto’s is voor Iedereen

Droomauto’s maken de overstap naar de blockchain om het eigenaarschap van luxe auto’s te democratiseren.

Voor langere tijd behoorden luxe auto’s niet tot de mogelijkheden voor mensen uit de middenklasse en arme mensen. Met Dreamcars kan echter iedereen de eigenaar worden van een luxe auto en een huurinkomen ermee verdienen.

Maar hoe werkt het?

De vloot aan huurauto’s van Dreamcars zal bestaan uit een grote variatie aan volledig verzekerde luxe auto’s, die toegankelijk zullen zijn via de showrooms van het project. Op de blockchain zijn ze tokenized. Hierdoor veranderen ze in NFT’s voor een decentraal eigendom en investeringsmogelijkheden.

De traditionele manier om eigenaar te worden van een luxe auto komt met hoge kosten, onderhoudsproblemen en afschrijvingskosten. Bij de Dreamcars NFT’s is van dat alles geen sprake.

  • De initiële kosten van de investering bedragen slechts $10
  • Het Dreamcars-team selecteert zorgvuldig luxe auto’s van gerenommeerde dealers met verzekeringsdekking, garanties en gedetailleerde voertuiggeschiedenis.
  • Vervolgens wordt er een fraudebestendig, gedecentraliseerd record van het voertuig op de blockchain aangemaakt. Het maakt de publieke verificatie van de authenticiteit van de NFT mogelijk. Elke Dreamcars NFT is gebonden aan het aankoopcontract van de betreffende auto.
  • Het team zorgt voor de verantwoordelijkheden op het gebied van onderhoud en de acquisitie van huurders.

Als gevolg hiervan hoeven investeerders zich niet bezig te houden met de lasten die normaal komen kijken bij het eigendom van een luxe auto, zoals dat op de traditionele markt wel het geval is.

Dreamcars presale

Inmiddels heeft Dreamcars de eerste auto weten te verkrijgen, namelijk een zwarte Lamborghini Urus, nadat alle veiligheidsaspecten en legale aspecten goed zijn doorgenomen. Flink begeerde automerken als Mercedes-Benz, Porsche, Bentley, Rolls Royce, Ferrari, Lamborghini en nog veel meer zullen binnenkort toegevoegd worden.

$DCARS Financiert Marktplaats van Dreamcars

$DCARS is de native token van Dreamcars.

De token geeft eigenaren de mogelijkheid om eigendomsaandelen te kopen van de auto’s in de vorm van NFT’s. Deze NFT’s zorgen op hun beurt voor waarde, die wordt aangedreven door zowel hype als vraag. De meest aantrekkelijke factor is echter de mogelijke huurinkomsten door de NFT’s te staken.

Individuen die graag een passief inkomen willen verdienen via de verhuur van luxe auto’s, kunnen de NFT’s kopen voor een probleemloos eigendom.

Dreamcars presale

Een andere aantrekkelijke factor is de hoge liquiditeit vergeleken met fysieke luxe auto’s. Het maakt dan ook moeiteloze trading mogelijk bij Dreamcars zelf of andere platformen.

Investeerders kunnen als gevolg daarvan hun portfolio met luxe auto’s aanpassen als de condities op de markt veranderen.

Zowel de $DCARS tokens als de Dreamcars NFT’s hebben meer stabiliteit in vergelijking met andere conventionele aandelen en cryptocurrencies. Dit komt doordat de Dreamcars NFT’s gedekt worden door fysieke auto’s en het feit dat $DCARS tokens daadwerkelijk een nut hebben binnen het ecosysteem.

De uitbreiding van het aantal gebruikers van Dreamcars zal vermoedelijk zorgen voor een toename van de vraag en een stijging van de koers.

Momenteel wordt er ook gewerkt aan een leningsprotocol. Hiermee kunnen gebruikers hun door auto’s ondersteunde NFT’s gebruiken als onderpand voor leningen. Het breidt het nut en de vraag naar $DCARS-tokens uit naar een nieuw domein.

Diversificatie als Slimme Strategie voor Risicomanagement

De fractionele NFT’s van Dreamcars zijn ook een investering met een laag risico, vergeleken met fysieke luxe auto’s en de meeste NFT’s.

Vergeleken met echte luxe auto’s, hebben fractionele NFT’s namelijk een lage prijs. Hierdoor kunnen investeerders aandelen aanschaffen in verschillende luxe auto’s voor een redelijke prijs en bovendien zorgen voor diversificatie. Door diversificatie ben je minder kwetsbaar in mindere periodes.

Dreamcars Presale

Als een NFT op de markt komt dan hebben de meeste van die digitale objecten eigenlijk geen nut. Ze vervullen namelijk geen enkel doel in de echte wereld. De vraag hiernaar is dan ook aan het afnemen. Projecten als Dreamcars proberen de NFT markt weer op te laten leven door ook een daadwerkelijk nut aan te bieden.

Het smart contract van $DCARS heeft ook met succes een controle van Solidproof overleefd.

Of het nu gaat om de NFT’s of de native token, Dreamcars biedt een veelbelovend potentieel op de lange termijn. Ze worden ondersteund door een goed businessmodel dat ook gelinkt is met de echte wereld.

$DCARS Presale Zorgt voor FOMO

De nog lopende presale van $DCARS is de makkelijkste manier om bij het project betrokken te raken.

Tijdens de presale kunnen $DCARS tokens aangeschaft worden tegen lagere koersen, voordat de token verschijnt op de grote exchanges. De koers waarmee de token gelist zal worden, ligt momenteel 285% hoger dan de huidige koers van $0,0105. De koers stijgt tijdens de presale bij iedere volgende fase.

De verwachtingen liggen tussen de 3x en 10x bij de initiële listing op de exchanges, waardoor veel investeerders worden aangetrokken tot de presale.

Dreamcars presale

Vanwege het fundament met nut, kan het project Dreamcars echter het beste gezien worden als een investering op de lange termijn.

Bezoek hier de presale van de Dreamcars Token


The post De Eerste Luxe Auto Marktplaats Op De Blockchain – Door Auto’s Ondersteunde Droomauto NFT’s Kosten $10 en Leveren tot 60% APY op appeared first on Bitcoinmagazine.nl.