Cyber Hornet Onthult Bitcoin Futures ETF met traditioneel randje: $ZZZ

Cyber Hornet komt met de lancering van hun langverwachte ‘Cyber Hornet S&P 500 en Bitcoin 75/25 Strategy ETF’. Deze unieke ETF, getickerd als $ZZZ, combineert de robuustheid van de S&P 500 met de dynamiek van Bitcoin futures, en brengt een frisse wind in de investeringswereld.

Met een beheersvergoeding van 0.95%, volgt de ETF nauwgezet de S&P 500 en S&P CME Bitcoin Futures Index 75/25 Blend Index’. Deze index is strategisch gewogen met 75% in de S&P 500 en 25% in de S&P CME Bitcoin Futures Index, en wordt maandelijks opnieuw gebalanceerd. Deze samenstelling biedt beleggers een unieke kans om te profiteren van zowel de stabiliteit van gevestigde bedrijven als de groeipotentie van Bitcoin futures.

Deze ETF is het resultaat van een jaar van plannen en voorbereidingen, waarbij zowel de naam van de ETF als die van het Trust zijn veranderd. Het is echter opvallend dat de website van de ETF/uitgever, CyberHornetETFs.com, niet gereed was op de lanceringsdag. Opvallend! Onder de tweet lees je meer over dit fonds.

Samengevat, de “CYBER HORNET S&P 500 en Bitcoin 75/25 Strategy ETF” van ONEFUND TRUST is een beleggingsfonds dat streeft naar het nabootsen van de rendementen van een index die voor 75% bestaat uit de S&P 500 Index (grote Amerikaanse bedrijven) en voor 25% uit de S&P CME Bitcoin Futures Index (Bitcoin futures).

Het fonds hanteert een jaarlijkse beheervergoeding van 0,95% en heeft geen aandeelhouderskosten of distributievergoedingen. Het biedt beleggers de mogelijkheid om tegelijkertijd te beleggen in zowel de traditionele aandelenmarkt als in Bitcoin futures, zonder direct in Bitcoin zelf te investeren.


The post Cyber Hornet Onthult Bitcoin Futures ETF met traditioneel randje: $ZZZ appeared first on Bitcoinmagazine.nl.