Cryptohandelaar waarschuwt voor mogelijke correctie van bitcoin en speculeert op langzame neergang BTC

Een nauwlettende crypto-analist waarschuwt dat de recente terugval van bitcoin (BTC) slechts een voorbode kan zijn van een diepere correctie. De anonieme analist Altcoin Sherpa vertelt zijn 201.100 volgers op het socialemediaplatform X dat bitcoin mogelijk nog een neerwaartse beweging gaat zien na een plotselinge terugtrekbeweging.

Afgelopen zondagnacht daalde bitcoin tot ongeveer $40.300 op sommige beurzen, waaronder Binance en Coinbase, wat een enorm liquidatie-event van $409,8 miljoen veroorzaakte.

Hoewel Altcoin Sherpa denkt dat de terugtrekking nog niet voorbij is, zegt hij dat Bitcoin er op de langere termijn nog steeds bullish uitziet.

“Dit kan de ’test dump’ zijn en de prijs kan zeker nog een keer dalen. Het is het beste om enkele bids lager te hebben dan je denkt. De markt is nog steeds zeer bullish, ik verwacht geen instorting (nog niet)…

De prijs gaat waarschijnlijk uiteindelijk nog een beetje lager op zeer korte termijn, meer informatie binnenkort. Zoom uit, in het grote geheel is dit minimaal ten opzichte van de hele beweging.”

Altcoin Sherpa zegt ook dat het waarschijnlijk is dat bitcoin consolideert nadat het een lokaal dieptepunt heeft bereikt voordat het zijn opwaartse trend hervat.

“Als dat gebeurt, zijn we nog steeds niet dood, maar nemen we gewoon een maandje rust. Iets als dit werd min of meer verwacht. Gewoonlijk gaat het om een sterke beweging -> ongeveer een maand van rust -> volgende been omhoog. Als we dumpen, consolideren we, en dan stijgen we naar mijn mening in januari. Blijf veilig.”

 


The post Cryptohandelaar waarschuwt voor mogelijke correctie van bitcoin en speculeert op langzame neergang BTC appeared first on Bitcoinmagazine.nl.