Crypto traders pumpen GameStop meme coins “uit verveling” – welke meme coins kunnen meeliften?

De recente piek in de prijs van niet-officiële GameStop meme coins valt samen met een opmerkelijke stijging van GameStop’s aandelenkoers, veroorzaakt door een algemene marktstagnatie, volgens meerdere crypto traders.

Deze dynamiek wordt versterkt door de cryptocommunity’s reactie op de sociale media terugkeer van bekende GameStop belegger Keith Gill, beter bekend als “Roaring Kitty”.

Deze situatie roept de vraag op welke andere meme coins mogelijk kunnen meeliften op deze golf van interesse, vooral uit ‘verveling’.

Degens pompen GameStop memecoins op omdat ze zich ‘vervelen’

De prijs van niet-officiële GameStop memecoins is gestegen, parallel aan de stijging van GameStop’s (GME) aandelenprijs, vanwege een algemeen gevoel van traagheid op de markt, volgens verschillende crypto-handelaren.

Zo zegt crypto-handelaar Daan Crypto Trades: “Mensen zijn verveeld en grijpen elk klein teken van hoop aan.” Naast Daan vertelde Ed Hindi, Chief Investment Officer bij Tyr Capital: “De opwinding rond de GameStop memecoins toont aan dat er kapitaal is dat niet wordt toegewezen”

De op Solana gebaseerde memecoin GameStop (GME) – die geen band heeft met het officiële bedrijf – steeg de afgelopen twee dagen met 2.727%, terwijl de aandelenprijs van Gamestop in dezelfde periode een toename van 204,50% ervoer.

Dit gebeurde nadat de bekende GameStop-aandelenhandelaar Keith Gill voor het eerst in bijna drie jaar op 12 mei een bericht plaatste vanuit zijn “Roaring Kitty” X-account. Gill verdween op 19 juni 2021 van sociale media, maar keerde terug na een lange pauze, en plaatste een typisch cryptische meme van een gamer die rechtop in zijn stoel zit om zijn comeback aan te kondigen.

In de recente crypto marktbewegingen behaalden memecoins PEPE en Floki aanzienlijke winsten, met stijgingen van respectievelijk 35,73% en 11,27%. Daarentegen ervoeren DOGE en Shiba Inu pieken op 12 mei, maar hebben deze sindsdien met respectievelijk 1,76% en 1,39% zien afnemen in de afgelopen 24 uur.

“Investeerders reageren overdreven op kortetermijntrends zoals het GameStop-evenement juist omdat de markt op dit moment rustig is. We hebben een nieuwe verhaallijn nodig op de cryptomarkten,” verklaarde Hindi.

Daan gelooft dat de prijsstijging van GameStop op de aandelenmarkt crypto-handelaren geruststelde dat gerelateerde memecoins op de cryptomarkt zouden volgen.

“Als de prijs stijgt en mensen weten niet waarom, zullen ze verhalen bedenken om te ondersteunen en uit te leggen waarom de prijs doet wat hij doet,” legde Daan uit, eraan toevoegend dat de GameStop “saga uit 2021 nog steeds in veel mensen hun gedachten zit.”

Door deze hype rondom GameStop, een meme, ontstaan er ook kansen in de crryptomarkt. Zo biedt deze situatie ook een kans om andere meme coins te ontdekken. Zo heb je WienerAI, Sealana en Dogeverse die sterk de aandacht trekken als potentiële kandidaten om samen met deze hype flinke rendementen te gaan realiseren.

WienerAI (WAI)

WienerAI is momenteel bezig met het creëren van een nieuwe meme-munt die zeker de aandacht zal trekken van zowel AI-crypto-liefhebbers als liefhebbers van meme-munten. Het project heeft een schattige ‘wiener’-hond als mascotte, een creatie die is geïnspireerd door de kracht van kunstmatige intelligentie.

In het jaar 2132 begint een wetenschapper aan de creatie van WienerAI, de ultieme AI-metgezel. Tijdens het ontwikkelingsproces gebeurt er echter een ongeluk, resulterend in de integratie van hotdog-DNA. Deze onverwachte wending in het achtergrondverhaal van WienerAI zorgt voor een komisch en amusant ontwerp.

Gebruikers van WienerAI hebben de mogelijkheid om het WAI-token eigen aan het platform te staken. Er is veel discussie over dat een jaarlijks rendement van minimaal 524% mogelijk is. Naarmate het aantal vergrendelde tokens toeneemt, zal dit percentage uiteraard afnemen. Vroege investeerders hebben nu echter de kans om aanzienlijke winsten te behalen.

De door WienerAI uitgevoerde presale leverde al snel een indrukwekkend bedrag op van bijna $ 1,9 miljoen, wat dichter bij het daaropvolgende doel van $ 2,1 miljoen kwam.

Sealana (SEAL)

Na de heropleving van Roaring Kitty is er een aanzienlijke stijging geweest in de presale van Sealana (SEAL). Deze opmerkelijke cryptocurrency met een zegelthema heeft de plaats overgenomen van Slothana (SLOTH), een meme-munt die sinds zijn oprichting een duizelingwekkende stijging van 300% heeft gekend. De presale van Sealana heeft al een indrukwekkende $ 940.000 opgebracht, waarvan alleen al deze week al meer dan $ 440.000 is opgehaald.

Sealana neemt een Amerikaans thema over, geïnspireerd door het populaire tv-programma South Park. Dit zegel, dat qua grootte lijkt op een walrus, brengt zijn dagen door met handelen in cryptocurrency vanuit het comfort van de zolder van zijn moeder. Binnenkort begint hij aan een spannende reis, waarbij hij wegrijdt in een luxueuze Lamborghini.

Tijdens de presale kunnen Sealana-tokens worden verkregen tegen een vast tarief van 1 SOL per 6900 tokens. De tokens die je in de presale hebt verkregen, worden automatisch naar je portemonnee verzonden, waardoor er geen handmatig claimproces meer nodig is. Het is mogelijk dat Sealana het succesniveau van Slothana na de lancering kan evenaren of zelfs overtreffen.

Dogeverse (DOGEVERSE)

Investeren in memecoins en memes zoals GameStop is een zeer speculatieve onderneming; een voordeel van het investeren in mememunten met een competent team is echter de grotere kans op succes. Dogeverse (DOGEVERSE) is een goed voorbeeld van zo’n meme-munt, omdat deze tijdens de presale enorme aandacht heeft getrokken en meer dan $ 15 miljoen heeft opgehaald.

Een van de belangrijkste voordelen van Dogeverse in vergelijking met andere meme-munten is de unieke verbinding met zes veelgebruikte blockchains, waardoor de kans groter wordt dat het viraal gaat en vroege investeerders een grotere kans krijgen op aanzienlijke financiële winsten.

In deze huidige fase van de presale is Dogeverse beschikbaar voor aankoop tegen een vast tarief van $ 0,00031 per token. Door ervoor te kiezen om DOGEVERSE in te zetten, heeft u de mogelijkheid om extra tokens te verzamelen die kunnen worden ingewisseld na de presale.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 


The post Crypto traders pumpen GameStop meme coins “uit verveling” – welke meme coins kunnen meeliften? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.