Crypto-tools die je winst vertienvoudigen – zo bouw je een miljoen euro op

Veel crypto-investeerders dromen ervan om met € 1000 een miljoen op te bouwen. Maar hoe doe je dat in de praktijk? Het geheim zit hem in de juiste hulpmiddelen, en dan vooral de tools die nog niet iedereen kent. Met de juiste research en analyse vind je de crypto-gems en vergroot je aanzienlijk je kans op winst.

Waarom heb je tools nodig?

Zonder tools ben je blind. Een simpel voorbeeld is ‘airdrop farming’. Om succesvol verborgen kansen te benutten, heb je enorm veel informatie nodig:

 • Investeringsbedragen
 • TVL metrics (Total Value Locked)
 • Gebruikersstatistieken
 • Speciale tools voor het creëren van wallets

Sommige kansen zien er niet zo veelbelovend uit, totdat je ze grondig onderzoekt. Dat is de sleutel om echt een voorsprong op anderen te krijgen.

Projects research – de onmisbare tools

 • CryptoRank_io: Analyseer de kapitaalrondes van een project, track je favoriete tokens, beheer je portfolio, krijg alerts, en meer. Je vindt veelbelovende projecten door op het tabblad ‘fundraising’ te zoeken en projecten te bestuderen.

 • TweetScout_io: Dit handige hulpmiddel analyseert Twitter-accounts. Handig om bijvoorbeeld te achterhalen welke influencers een project volgen of wat de vorige namen van een project waren. Onmisbaar in de vroege fases van een project.

 • DefiLlama: Hier vind je alle cruciale statistieken van elk project of protocol, waaronder TVL en volume. Zo beoordeel je of een project over- of ondergewaardeerd is, zeker als je dit combineert met onderzoek naar de technologie achter een project.

 • Token_Unlocks: Deze tool onthult alle ‘vesting’ momenten en toekomstige ontgrendelingen (‘unlocks’) van crypto projecten. Vaak daalt de prijs iets voor zo’n ‘unlock’, wat een ideaal koopmoment creëert.

Airdrop farming – zo verdien je extra

 • DuneAnalytics: Vind dashboards voor elk project en vergelijk je eigen statistieken met anderen. Zo zie je waar je staat in de race voor airdrops.

 • Swiper Gas Telegram Bot: Gasprijzen fluctueren enorm en bepalen je transactiekosten. Met deze bot blijf je automatisch op de hoogte van de laagste Gwei-tarieven, wat je flink wat geld kan besparen.

On-chain analytics – je ogen en oren

 • DeBankDeFi: Het ultieme gereedschap om wallets te analyseren, inclusief transacties en de projecten waarmee het meest is geïnteracteerd. Vergelijkbare tools die de moeite waard zijn, zijn: Zerion, Santiment en Arkham.

Veiligheid, veiligheid, veiligheid

Zelfs met een ontkoppelde wallet moet je soms tokens intrekken. Doe je dat niet, loop je risico om je tokens kwijt te raken. Wees slim en gebruik RevokeCash voor het intrekken van approvals (je vindt online video’s die het gebruik uitleggen).

Veiligheid, veiligheid, veiligheid

Crypto-investeringen zijn risicovol. Doe altijd je eigen onderzoek (DYOR) en investeer alleen geld dat je kunt missen. Deze tools bieden geen garanties, maar vergroten je kansen aanzienlijk.


The post Crypto-tools die je winst vertienvoudigen – zo bouw je een miljoen euro op appeared first on Bitcoinmagazine.nl.