Crypto Presale van Dogecoin20 Haalt $250.000 op in 1 dag – is Dit de Meest Veelbelovende Crypto Meme?

Dogecoin20 is een nieuwe meme coin die vandaag is gelanceerd en in een korte tijd meer dan $250.000 heeft opgehaald. Het nieuwe alternatief van Dogecoin20 heeft een bijzondere feature waarmee het misschien wel de volgende Dogecoin of Shiba Inu zou kunnen worden.

Niet alleen heeft de meme coin potentie om viraal te gaan in het midden van deze bull markt, ook kun je als vroege investeerder nog meer verdienen door deze token te staken.

Nu is er een enorme concurrentie tussen de vele duizenden meme coins die we vandaag de dag hebben, maar Dogecoin20 is een van de meest veelbelovende crypto memes die binnenkort viraal kan gaan en kan exploderen in waarde.

Dit is omdat de meme coin het beste van Dogecoin pakt en dit combineert met een manier om passief inkomen te verdienen met het netwerk van Ethereum. Dit maakt Dogecoin20 een van de meest veelbelovende crypto memes van dit moment.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

De Nieuwe Dogecoin

Ook de gigantische Dogecoin met een market cap van meer dan $20 miljard is voeger begonnen als kleine crypto. Door het bouwen van een sterke community, is de meme coin een grote sensatie geworden en tot meer dan 100.000% gestegen vanaf zijn eerste lancering.

Hoewel meme coins zijn begonnen als grap, lacht niemand meer om de meme coins, omdat ze voor serieuze winsten kunnen zorgen. De market cap van meme coin ligt vandaag op $56 miljard, terwijl er meer dan $16,2 miljard is verhandeld in deze cryptomunten in de afgelopen 24 uur.

Zowel Dogecoin als Shiba Inu zijn miljarden waard, waardoor ze voor vele investeerders worden gezien als veilige investeringen ten opzichte van kleinere meme coins. Maar als we kijken naar kleinere meme coins, zoals Floki Inu (FLOKI), Dogwifhat (WIF) en Pepe (PEPE), zien we dat ook deze meme coins voor miljarden aan het gaan zijn, met nog grotere stijgingen.

Overzicht bekende meme coins – TradingView

De groei van Dogecoin lijkt af te nemen, nu de meme coin al zo’n 10 jaar oud is en nog steeds geen utility heeft. Hierdoor zou Dogecoin20 een betere alternatief kunnen worden die investeerders beloont met extra passief inkomen.

Dogecoin20 Kan Meeliften op Dogecoin

Een belangrijk kenmerk van Dogecoin is dat de meme coin een tijdelijke boost krijgt wanneer Elon Musk bijvoorbeeld een tweet deelt en verwijst naar Dogecoin. Dogecoin20 kan ook profiteren van deze stunts van Musk.

Deze week deelde de grote Dogecoin fan dat Tesla misschien DOGE zal accepteren in de toekomst, voordat hij volgde met “Dogecoin to the moon”.

Dogecoin is na deze uitspraak met meer dan =10% is gestegen, toch zou een kleinere Dogecoin met een lage market cap nog veel harder omhoog kunnen schieten na een stunt of uitspraak van Elon Musk.

Hoewel de Dogecoin koers nu erg hoog is (en nog steeds ruimte heeft voor verdere stijgingen), kan Dogecoin 20 nieuw leven blazen in de shiba inu mascotte van DOGE. Dit keer met extra voordelen.

Dogecoin maakt gebruik van mining, een energie-intensieve manier om beloningen te verdienen, terwijl Dogecoin20 gebruik maakt van Ethereum’s staking mechanisme. Hiermee kun je extra tokens verdienen door je investering tijdelijk in een smart contract te vergrendelen.

Combineer dit met een sterke community en je hebt waarschijnlijk een nóg sterkere Dogecoin. Daarnaast kan DOGE20 meeliften op zowel de originele Dogecoin als Bitcoin.

Verdien Passief Extra DOGE20

Dogecoin20 betaalt over de volgende twee en half jaar staking beloningen uit, waarvoor 15% van de toen supply voor gebruikt zal worden. Hoe meer DOGE20 je in de staking pool hebt, hoe meer tokens je verdient.

Met staking verdien je niet alleen passief inkomen, maar verlaag je ook de verkoopdruk, waardoor je DOGE20 de ruimte geeft om nog meer waard te worden op langere termijn. Intussen versterkt Dogecoin20 zijn community, zodat de vraag naar DOGE20 verder kan groeien en de koopdruk toe kan nemen.

Dogecoin20 staking crypto
Staking dashboard van Dogecoin20

Deze community kan voor een lange tijd blijven bestaan om elkaar te ondersteunen, terwijl ze passief extra tokens verdienen. Dogecoin20 heeft een missie om zijn community te laten groeien en zichzelf in staat te stellen om “elke dag alleen maar goed te doen”.

Je kunt DOGE20 tokens in de crypto presale kopen voor $0,00132 per stuk met ETH, USDT, BNB en creditcard. Tijdens de presale heb je de mogelijkheid om de token direct te staken om vóór de lancering te beginnen met het verdienen van extra tokens.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Crypto Presale van Dogecoin20 Haalt $250.000 op in 1 dag – is Dit de Meest Veelbelovende Crypto Meme? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.