Crypto meme coins DOGE en SHIB dalen met 10% – Moet je nu investeren?

Gister zijn prijzen van bekende crypto meme coins, zoals Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB), drastisch gedaald. Daarnaast zagen we de waarde van Bitcoin binnen enkele uren met vierduizend dollar kelderen naar een 9-daags dieptepunt van $66,000. Ondanks een licht herstel blijft Bitcoin steken op meer dan 5% verlies op dagbasis, momenteel rond de $66,200.

De situatie voor altcoins, waaronder verschillende populaire meme- en gaming-munten, is momenteel uitdagend. Cryptocurrencies zoals Dogecoin, Avalanche, Shiba Inu en Bitcoin Cash hebben allemaal een daling van meer dan 10% doorgemaakt in de afgelopen dag.

Analisten verwachten koersstijging populaire meme coins

Ondanks deze dalingen heeft de anonieme crypto-analist Altcoin Sherpa, met meer dan 213,200 volgers op het socialemediaplatform X, zijn visie gedeeld over de toekomstige koers van Dogecoin.

Hij voorspelt een indrukwekkende rally van meer dan 50% vanaf de huidige niveaus na het doorbreken van de weerstand bij $0.195. Volgens Altcoin Sherpa zou Dogecoin binnenkort een prijs van $0.33 kunnen bereiken.

Hoewel Dogecoin wellicht niet de spectaculaire rendementen belooft die sommige andere nieuwe crypto-projecten kunnen bieden, wordt het beschouwd als een betrouwbare investeringsoptie door Altcoin Sherpa, vooral voor diegenen die op zoek zijn naar meer stabiliteit en grotere investeringen.

De recente neergang in de koersen van meme coins brengt een belangrijke vraag naar voren: is dit het juiste moment voor investeerders om toe te treden? In tijden van marktvolatiliteit kunnen verlaagde prijzen een aantrekkelijke gelegenheid zijn voor investeerders om in te stappen in populaire nieuwe crypto meme coins. Echter, het is cruciaal om zorgvuldig te overwegen en te analyseren voordat men zich committeert, gezien de volatiliteit en risico’s die inherent zijn aan deze markt.

Experts zetten in op airdrop van crypto meme Smog

Tijdens deze marktdaling kijken veel investeerders naar andere meme coins om in te investeren. Een van de projecten die veel de aandacht trekt is Smog. Smog staat klaar om de nieuwste hit in Solana meme coins te worden, voortbouwend op het succes van eerdere knallers zoals Bonk, Myro en Dogwifhat, die recent bizarre prijsstijgingen hebben doorgemaakt.

Met de grootste SOL airdrop ooit in het vooruitzicht, onderscheidt Smog zich van alle andere crypto memes. Veel analisten vinden Smog vooral interessant door de tokenomics, waarbij 50% van de tokens is gereserveerd voor marketing en 35% voor airdropbeloningen. De analisten zien dit als een goede verdeling om veel bereik te krijgen binnen crypto.

Door deel te nemen aan de quests die dagelijks, wekelijks en maandelijks op Zealy.io worden aangeboden, kunnen gebruikers punten verzamelen, wat de betrokkenheid bij het project vergroot.

Door actief deel te nemen aan de community en verschillende taken uit te voeren, hebben leden de mogelijkheid om extra airdrop-punten te verdienen, wat het token nog aantrekkelijker maakt.

Met het vermoedelijk anonieme team achter eerdere succesvolle projecten zoals Pepe, Bonk, Dogwifhat en Sponge, wordt Smog beschouwd als een potentiële investering in een meme coin met aanzienlijke groeimogelijkheden. Het trackrecord van dit team wekt vertrouwen op bij investeerders en draagt bij aan de geloofwaardigheid van het project.

Nieuwe crypto meme Slothana stijgt door connectie met Smog

Maar door de stijgende populariteit van Smog, zijn er ook andere crypto memes die meeprofiteren. De speculatie groeit in bepaalde community’s nu experts de mogelijke connectie bespreken tussen Slothana, de nieuwste Solana meme coin, en het team achter Smog.

Deze speculatie kreeg vleugels na opmerkingen van het Smog-account op Slothana’s X pagina. Smog plaatste een cryptisch “to the moon” bericht, wat bij velen voor verbazing zorgde. Bovendien was Smog een van de eerste accounts die reageerde op Slothana’s inaugurele post op 25 maart 2024, toen Slothana nog geen 50 volgers had. Sindsdien is het aantal volgers van Slothana exponentieel gegroeid tot meer dan 8000.

Met het succesverhaal van Smog nog vers in het geheugen van investeerders, zou elke connectie met het befaamde project grote winsten kunnen betekenen voor beleggers in Slothana. Slechts enkele weken na de lancering in februari steeg de waarde van Smog met maar liefst 100x en bereikte een marktkapitalisatie van $200 miljoen.

Slothana lijkt een soortgelijk traject te volgen, met een private sale die meer dan $2 miljoen opbracht in slechts drie dagen na de lancering en momenteel in totaal ongeveer $5,7 miljoen bedraagt. Analisten geloven dat aankomende gebeurtenissen, zoals Doge Day en de halvering van Bitcoin deze maand, kunnen bijdragen aan een stijging van de Slothana koers.

Geïnteresseerde investeerders moeten echter snel handelen, want Slothana’s private sale heeft geen vooraf bepaalde cap, wat betekent dat de kans elk moment kan verdwijnen.

Het kopen van deze crypto meme munt, is echter eenvoudig. Gebruikers kunnen SOL direct inwisselen voor $Sloth tokens via de Slothana website of door SOL naar een aangewezen wallet adres te sturen voor een airdrop.


The post Crypto meme coins DOGE en SHIB dalen met 10% – Moet je nu investeren? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.