Crypto experts Bernstein: cryptomarkt zal $7,5 bln bereiken in 2025 – Welke heeft toekomst?

Het optimisme over de crypto markt lijkt toe te nemen. Een nieuw onderzoeksrapport van Bernstein trekt de conclusie dat de crypto markt een waarde van $ 7,5 miljard zal hebben voor het einde van 2025. Welke crypto heeft toekomst?

Crypto experts Bernstein verwachten dat crypto markt $ 7,5 miljard waard wordt

Crypto experts van Bernstein gaven in een recent rapport aan dat ze verwachten dat de crypto markt een waarde van $ 7,5 miljard kan behalen voor het einde van 2025. In hun voorspelling voorspellen ze dat de markt omvang zal verdubbelen in 2025 en dat er een belangrijke rol is weggelegd voor cryptos zoals Bitcoin, Ethereum en Solana.

Market Cap Crypto Markt – Bron: CoinGecko

De huidige market cap van de crypto markt is $ 2,28 miljard en zal dus met meer dan 3,2x moeten stijgen om de voorspelde $ 7,5 miljard te behalen. Een flinke stijging die voornamelijk gerealiseerd moet worden door een instroom van kapitaal naar de prominente cryptocurrencies.

Belangrijkste factoren achter stijging crypto markt

De Bernstein crypto experts noemde 7 verschillende factoren die een belangrijke rol spelen binnen hun voorspelling: Bitcoin, Ethereum, Ethereum staking, Solana, DeFi, Tokenisatie en crypto games.

Bitcoins zal vanzelfsprekend de grootse rol hebben en de crypto experts van Bernstein verwachten dat de grootste crypto van de wereld richting de $ 150.000 kan gaan stijgen voor einde 2025.

Met name de lancering van de 10 spot Bitcoin ETF’s zullen hier een belangrijke rol bij spelen. Volgens de crypto experts zullen meer private banking platformen en andere handel platformen deze ETF’s gaan integreren. Iets wat zal leiden tot verdere institutionele adoptie en daarmee een grotere instroom van nieuw kapitaal naar de crypto markt.

Naast Bitcoin is er ook een rol weggelegd voor Ethereum en Solana. De crypto experts verwachten dat een Spot ETF voor Ethereum kan leiden tot aanzienlijke stijgingen terwijl ze tegelijkertijd verwachten dat Solana kan uitgroeien tot een van de grote spelers samen met Bitcoin en Ethereum.

Alternatieve cryptos met groot winstpotentieel

Ondanks dit optimisme bevindt de markt zich op dit moment in een moeilijke fase en hebben veel investeerders niet het geduld om te wachten tot 2025. Veel investeerders kiezen er dan ook voor om hun portfolio te diversificeren met altcoins die op de korte termijn al aanzienlijke winsten kunnen realiseren.

Met name presale tokens hebben laten zien aanzienlijke winsten op te kunnen leveren op het moment dat deze tokens op exchanges gelist werden. Om deze reden bespreken we hieronder de meest belovende presale tokens van dit moment.

Dogeverse (DOGEVERSE) – uniek alternatief voor Dogecoin blockchain

Dogeverse is bezig met de ontwikkeling van een unieke meme coin, die een multi-chain alternatief moet vormen voor de grootse meme coin van de wereld, Dogecoin. Dogeverse is zeker niet het eerste project dat een alternatief voor Dogecoin wilt vormen, maar met zijn unieke concept weet het zich te onderscheiden van voorgangers.

Door de native DOGEVERSE token te ontwikkelen op meerdere blockchains weet het deze multi-chain token te realiseren. Gebruikers kunnen profiteren van de beste functies van deze blockchains terwijl er ook sprake gaat zijn van goedkopere en snellere transacties vanwege verbeterde liquiditeit.

Dogeverse 100x crypto - de multiverse dog meme coin

Dogeverse heeft een maximale token voorraad van 200 miljard tokens. 30 miljard van deze tokens zijn gereserveerd voor de presale die nu live is. Daarnaast zijn er nog eens 20 miljard tokens gereserveerd voor staking beloningen. Ondanks dat de presale nog live is kunnen gebruikers nu al beginnen ent het staken van hun tokens.

De presale zelf heeft inmiddels al meer dan $ 12,5 miljoen weten op te halen. Tokens kosten op dit moment $ 0,000304, maar er is nog minder dan 24 uur te gaan voordat de presale zijn volgende fase in gaat en deze prijs stijgt.

 

WienerAI (WAI) – combineert wereld van AI-crypto met meme coins

WienerAI is een onlangs gelanceerde presale die al de nodige aandacht heeft weten te winnen van de crypto community. Dit komt doordat deze meme coin de werelden van AI-crypto en meme coins met elkaar probeert te verbinden. En dit heeft ervoor gezorgd dat het project kan rekenen op ondersteuning uit zowel de AI-crypto als meme coin community.

WienerAI maakt net als veel andere meme coins gebruik van een hond als mascotte. In het geval van WienerAI is dit echter een ‘wiener’ hond die beïnvloed is door AI. Het achtergrondverhaal van dit project speelt zich af in het jaar 2134 waar een wetenschapper per ongeluk het DNA van een hotdog combineerde met zijn AI-compagnon. Dit leidde tot de oprichting van WienerAI

 

WienerAI heeft een native WAI-token die gebruikers kunnen staken in ruil voor aantrekkelijke beloningen. Er zijn zelfs al meer dan 700 miljoen WAI-tokens vastgezet tegen een APY van 1.325%. Ondanks dat deze APY over de loop van der tijd zal gaan dalen kunnen vroege investeerders grote winsten boeken op hun gekochte WAI-tokens.

De presale van de WAI-token heeft inmiddels al meer dan $ 600.000 weten op te halen. 1 WAI-token kost je op dit moment $ 0,000702 per stuk, maar zal verder stijgen in prijs op het moment dat de presale in minder dan 22 uur zijn volgende fase in gaat. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT, BNB en creditcard.

 

99Bitcoins (99BTC) – bekend crypto informatie platform lanceert eigen crypto

99Bitcoins is een bekende naam binnen de crypto community, aangezien dit project in 2010 al een website begon voor crypto informatie. Sindsdien is dit project uitgegroeid tot een grote naam die al meer dan 700.000 abonnees heeft op zijn YouTubekanaal en daarnaast meer dan 2 miljoen gebruikers heeft voor zijn crypto cursussen.

Dit project heeft er nu dus voor gekozen om eindelijk zijn eigen crypto op de markt te brengen met de lancering van zijn 99BTC presale. Deze 99BTC token zal een belangrijk onderdeel vormen in het nieuwe en unieke Learn 2 Earn systeem van 99Bitcoins. In dit systeem zullen gebruikers in staat zijn om crypto te verdienen als ze leren over crypto.

99Bitcoins presale crypto

Voor dit Learn 2 Earn systeem staat voor bijna 80 uur aan lesmateriaal klaar. Gebruikers kunnen 99BTC tokens verdienen als ze bepaalde taken afronden. Daarnaast zullen houders van de 9BTC token ook in aanmerking komen voor exclusieve toegang tot onder andere webinars, trading signalen en VIP-community groepen.

De 99BTC presale heeft inmiddels al meer dan $ 900.000 weten op te halen. 99BTC tokens kosten $ 0,00103 per stuk en zullen in minder dan een week tijd verder stijgen in prijs. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT, BNB en creditcard.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 


The post Crypto experts Bernstein: cryptomarkt zal $7,5 bln bereiken in 2025 – Welke heeft toekomst? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.