Crypto expert voorspelt welke altcoins gaan exploderen – 3 beste crypto investeringen april

Nu de cryptocurrency markt zich voorbereidt op een potentieel bullish maand met de opkomst van de Bitcoin halving gaat het interessant zijn voor investeerders om te kijken naar veelbelovende tokens die kunnen profiteren van een nieuwe crypto rally. Welke altcoin gaat exploderen? En wat zijn de beste crypto investeringen van dit moment?

De Bitcoin halving is historisch gezien altijd goed geweest voor aanzienlijke winsten voor Bitcoin. Doordat Bitcoin nog altijd meer dan de helft van de crypto markt in handen heeft, met 52,8%, weet de rest van de crypto markt vaak net zoveel te profiteren van een Bitcoin rally als Bitcoin zelf.

Nu de Bitcoin halving dichter bij komt, lijkt het dan ook een goed moment voor investeerders om op zoek te gaan naar veelbelovende tokens om hun portfolio mee te diversifiëren. Dit artikel helpt hierin door de top 3 crypto tijdens een crypto bull run op een rij te zetten.

Slothana (SLOTH)

Slothana is een veelbelovende nieuwe Solana token die mee lijkt te kunnen liften op het huidige succes van de Solana blockchain. Solana wordt een steeds grotere speler in de markt van altcoins en lijkt steeds dichter in de buurt te komen van de voorheen onverslaanbare Ethereum. Nieuwe tokens zoals Bonk en DogWifHat, die beide ontwikkeld zijn op de Solana blockchain, wisten al grootse winsten op te leveren en brachten Solana naar voren als een erg aantrekkelijk netwerk voor meme coins en altcoins.

Slothana is een van de nieuwste lanceringen op deze blockchain en wilt zijn voorgangers evenaren of zelfs inhalen. Het project onderscheidt zich van andere altcoins doordat het niet gebruikt maakt van een standaard presale of direct op DEX lancering. In plaats daarvan maakt het gebruik van een send-to-wallet airdrop systeem.

Met dit systeem wordt het nog makkelijker gemaakt voor gebruikers om in te stappen bij deze presale. Het enige wat ze hoeven te doen is SOL tokens over te maken naar het wallet adres van Slothana. Daarnaast kunnen ze ook hun wallet verbinden op de officiële Slothana website om zo nog makkelijker tokens te kopen.

De Slothana presale heeft nu al meer dan $8,2 miljoen opgeleverd en dit laat zien hoeveel investeerder geloven in dit project. 1 SOL tokens levert je op dit moment 10.000 SOL op. Je ontvangt je aangekochte tokens direct in je wallet op het moment dat de presale voorbij is.

 

Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Bitcoin Minetrix is een innovatief nieuw platform dat de wereld van Bitcoin mining op zijn kop wilt gaan zetten. Bitcoin mining staat bekend om zijn hoge instapkosten en is daardoor nauwelijks betreedbaar voor particulieren. Om die reden zijn het vaak grote organisaties die veel macht in handen hebben en dit gaat volledig in tegen de gedecentraliseerde principes van Bitcoin. Dit is dan ook precies waar Bitcoin Minetrix een einde aan wilt maken.

Bitcoin Minetrix wilt de Bitcoin Minetrix markt in handen van de particulieren brengen met de hulp van zijn unieke Stake 2 Mine concept. Met dit concept zullen gebruikers in staat zijn om de native BTCMTX token te staken in ruil voor cloud mining credits. Met deze cloud mining credits kunnen gebruikers vervolgens Bitcoin staken. Op deze manier kunnen particulieren profiteren van de voordelen van Bitcoin mining zonder dat ze te maken krijgen met de hoge instapkosten.

De presale van de native BTCMTX token is in volle gang en gebruikers kunnen nu al beginnen met het staken van hun gekochte BTCMTX tokens. Totdat het mining platform live gaat zullen gebruikers mooie beloningen ontvangen die op dit moment rondde 54% liggen. Op het moment dat het mining platform vervolgens live gaat zullen ze in staat zijn om cloud mining credits te verdienen.

De presale van de BTCMTX token heeft op dit moment al meer dan $12,9 miljoen weten op te halen. De huidige prijs is $0,0145 en er zijn nog maar minder dan 5 dagen te gaan voordat deze prijs verder stijgt. Tokens zijn te koop middels ETH, MATIC, BNB, USDT en creditcard.

Smog Token (SMOG)

De SMOG token is nog een voorbeeld van een Solana token die op korte termijn al aanzienlijke winsten wist te realiseren. De SMOG token maakte geen gebruik van een presale, maar werd meteen gelist op een DEX. Hier wist het binnen 1 dag al meer dan 100% te stijgen en nu iets meer dan een maand later is de token al meer dan 200% gestegen.

Het team achter de SMOG token had een duidelijk doel. Viraliteit creëren om zo voorgangers zoals Bonk en DogWifHat te achterhalen. Het doet dit door 50% van de token voorraad te reserveren voor marketing doeleinden. Deze marketing doeleinden moeten zorgen voor een betere naamsbekendheid en natuurlijk viraliteit.

smog

Daarnaast heeft het team ook nog eens 35% van de token voorraad apart gezet voor airdrops. Deze airdrops gaan namelijk een belangrijk onderdeel vormen in de token verdeling. Om deel te nemen aan deze airdrops kan je SMOG tokens kopen of airdrop punten sparen via Zealy.

De Smog token werd gelanceerd op de Jupiter exchange en was hier in eerste instantie exclusief verkrijgbaar. Sinds 4 april is de SMOG token nu echter ook beschikbaar op de MEX exchange.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Crypto expert voorspelt welke altcoins gaan exploderen – 3 beste crypto investeringen april appeared first on Bitcoinmagazine.nl.