Crypto expert voorspelt: Top 5 opkomende crypto met potentie x100 te gaan in juni

De crypto markt is de afgelopen week behoorlijk gestegen in waarde, dit brengt nieuwe mogelijkheden voor zowel grote als kleine cryptomunten. In dit artikel kijken we naar de top 5 opkomende crypto’s met potentie om x100 te gaan in juni.

Hoewel het lastig kan zijn om veelbelovende cryptomunten te vinden, hebben we op basis van informatie van crypto experts een lijst samengesteld met de top 5 cryptomunten om in de gaten te houden aan het einde van mei.

De top 5 opkomende cryptomunten met potentie om in juni te exploderen

Veel crypto investeerders letten vooral op grote cryptomunten met market caps van miljarden. Deze crypto investeringen zijn net wat veiliger, maar zullen om die reden ook niet snel x10 gaan en kunnen haast onmogelijk x100 gaan.

Als je kijkt naar kleine cryptomunten, dan is de kans groter dat stijgingen hoger zullen zijn, uiteraard met een hoger risico. Daarom is het vooral bij deze projecten belangrijk dat je goed onderzoek doet, zodat je meer weet over het project, de utility en het team wat erachter zit.

In dit artikel kijken we naar 5 kleine crypto’s met potentie om x100 te gaan, projecten met een sterk team, goede marketing en groeiende community. Dit geeft deze projecten extra kans om een succes te worden, waardoor vroege investeerders hier veel van kunnen profiteren.

1. Dogeverse (DOGEVERSE)

Het nummer 1 nieuwe crypto project dat je niet mag missen is Dogeverse (DOGEVERSE), dit is namelijk een multi-chain meme coin, die dit jaar kan profiteren van de populariteit van meerdere blockchains. Investeerders zijn massaal de presale binnengevlogen, waardoor deze meer dan $ 15 miljoen heeft opgebracht.

De meme token zal worden gelanceerd op Ethereum, maar zal ook verhandeld kunnen worden op de Binance Smart Chain, Polygon, Avalanche, Solana en Base. Dit kan ervoor zorgen dat Dogeverse extra veel aandacht krijgt en geeft de meme coin een grotere kans om viraal te gaan.

Je hebt nog de kans om DOGEVERSE voor een vaste lage prijs van $ 0,00031 te kopen. Na de presale zul je deze vrijwel direct kunnen claimen, maar als je kiest om de token te staken, verdien je extra DOGEVERSE met een APY van 50% en kan de prijs van de token misschien nog veel hoger worden.

 

2. 99Bitcoins (99BTC)

99Bitcoins (99BTC) is een opkomend learn-to-earn platform, die zijn bestaande community van bijna 3 miljoen gebruikers overbrugt. Hierdoor heeft het project al veel aandacht gekregen en met zijn presale al ruim $ 1,6 miljoen opgehaald.

Als we dit jaar een nieuwe crypto bull run krijgen, dan zullen er veel beginnende investeerders bijkomen, waardoor de vraag naar 99Bitcoins erg kan groeien. Via dit nieuwe platform kun je op een interactieve manier meer leren over crypto en verdien je hiermee 99BTC als beloning.

Om vroegtijdig toegang te krijgen tot de voordelen van 99BTC, kun je deze tokens kopen voor $ 0,00106 per stuk in de presale. Een van de voordelen van de token is dat je deze kunt staken voor een huidige APY van 1.000%.

 

3. Sealana (SEAL)

Als je een beetje bekend bent met meme coins, heb je vast wel genoeg van altijd weer die honden. Sealana (SEAL) heeft een kleine afslag gedaan en zal in de vorm van een zeehond lanceren als Solana meme coin, met een snufje Amerikaanse cultuur erbij.

De mascotte van Sealana is een echte patriot die vanuit de zolderkamer van zijn ouders rijk zal worden met crypto en in een Lambo weg zal rijden. Tot die tijd, zal hij zijn dagen besteden aan het verhandelen van crypto en het eten van grote hoeveelheden junk food.

SEAL is meme coin die op Solana zal worden gelanceerd, met een bridge naar Ethereum. Je kunt de meme coin voor $ 0,022 per stuk kopen in de presale en zal deze dan binnenkort als airdrop in je wallet ontvangen. Na de presale zal de token worden gelanceerd en zou deze met 300% omhoog kunnen schieten, net als zijn voorganger, Slothana (SLOTH), ook deed.

 

4. Mega Dice token (DICE)

Tussen al de meme coins en crypto ETF hype, zien mensen een veelbelovende sector over het hoofd: online crypto casino’s. Dit is een zeer lucratieve sector, waar de nieuwe Mega Dice Token (DICE) toegang tot biedt. Deze token kan binnen Mega Dice worden gebruikt als speelgeld met toegang tot exclusieve bonussen, waaronder cashbacks.

Mega Dice is in 2023 gelanceerd en is nu uitgegroeid tot een groot succes met 10.000+ actieve spelers en ruim $ 50 miljoen aan omzet per maand. De DICE token geeft je toegang tot een deel van deze omzet; door deze token te staken verdien je dit namelijk in de vorm van passief inkomen.

De Mega Dice token is in de presale te koop en heeft hiermee al meer dan $ 1,2 miljoen opgehaald. Vroege investeerders kunnen DICE tokens kopen voor $ 0,0075 per stuk en na de presale claimen in hun Solana wallet. Na lancering kun je de token staken voor passief inkomen of verkopen met potentiële winst.

 

5. WienerAI (WAI)

Waarmee kunnen we beter afsluiten dan met een hond? WienerAI (WAI) is echter niet zomaar een meme coin hond, maar heeft ook zijn eigen verzameling AI features. Hiermee combineert deze teckel de liefde voor dog crypto memes met de groeiende interesse in Artificial intelligence.

WienerAI (WAI) is tijdens zijn presale bezig met het versterken van zijn ‘Sausage Army’ community en het ontwikkelen van AI crypto features. Binnenkort kun je gebruikmaken van een voordelige token swap, een chatbot, een trading tool en nog meer.

Met de groeiende community kan WienerAI verder groeien als AI meme coin en mogelijk een groot succes worden. WAI is nu nog in de presale te koop voor $ 0,00071 en heeft al meer dan $ 3 miljoen opgehaald. Je kunt WAI ook staken om extra beloningen te verzamelen, terwijl het project verder groeit.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Crypto expert voorspelt: Top 5 opkomende crypto met potentie x100 te gaan in juni appeared first on Bitcoinmagazine.nl.