Crypto Expert Voorspelt LUNC Crypto Crash Na SEC Hoorzitting – Kan Terra Luna Classic Herstellen?

In een turbulente periode voor de cryptocurrency markt, met Bitcoin die onder de $70K duikt, ondervinden altcoins zoals Terra Luna Classic (LUNC) een harde klap, met een significante daling van 32%.

Deze onstabiele marktomstandigheden hebben ertoe geleid dat LUNC aanzienlijk is gedaald tot $0.00013, ver verwijderd van zijn recente hoogtepunten.

Te midden van deze bearish trend van LUNC en een hoge verwachte volatiliteit door aanstaande fundamentele gebeurtenissen leidt tot de volgende vraag: Kan Terra Luna Classic zich herstellen?

Cruciale Week voor Terra Luna Classic te midden van Juridische Strubbelingen en Chain Upgrade

Het Luna-ecosysteem staat twee cruciale evenementen te wachten op 25 maart, waarbij de meest opvallende de hoorzitting is tussen Terraform Labs en de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC).

Do Kwon, die het onderwerp van de hoorzitting is, zal niet persoonlijk aanwezig zijn in de rechtbank omdat hij zich nog steeds in Montenegro bevindt en zal worden vertegenwoordigd door zijn advocaat: Goran Rodic.

Volgens Rodic zal Kwon na 23 maart aan Zuid-Korea worden uitgeleverd, zoals besloten door een Montenegrijnse rechtbank. Dit komt nadat de Amerikaanse autoriteiten bezwaar hebben gemaakt tegen de annulering van Kwon’s uitlevering aan de VS. De uitkomst van dit bezwaar wordt afgewacht.

De autoriteiten zitten Kwon al achterna sinds Terra medio 2022 instortte, toen de ineenstorting van Terra miljarden dollars aan investeerdersgeld deed verdampen. Kwon was naar Montenegro gevlucht, maar werd later gearresteerd wegens het bezit van vervalste documenten.

Naast het nieuws over Kwon vindt op dezelfde dag ook de upgrade van de Terra Classic-chain plaats. Dit volgt op een unanieme goedkeuring van het upgradevoorstel v2.4.2, bedoeld om IBC-Hooks te introduceren om het onboarden van gedecentraliseerde applicaties (dApps) op het Terra Luna Classic-netwerk te vergemakkelijken.

Met steun van zowel validators als leden van de gemeenschap, zal 25 maart cruciaal zijn voor LUNC, LUNA en USTC. De hype rond het evenement heeft de aandacht getrokken van het in Singapore gevestigde crypto futures-handelsplatform WEEX, dat de notering van LUNC spot- en future-paren aankondigde.

Koersverwachting LUNC

De LUNC-prijs is met 32% gedaald na een afwijzing van een sterke weerstand, waarbij technische indicatoren wijzen op een voortgezette daling. Bekijk de positie van de Relative Strength Index (RSI) onder de middellijn van 50, wat duidt op zwakke prijskracht. De Awesome Oscillator (AO) is ook negatief geworden, wat wijst op een bearish overname.

Toegenomen verkoopdruk zou de prijs van Terra Classic verder kunnen laten dalen naar $0,00009170. Zo’n beweging zou een daling van 30% onder de huidige niveaus betekenen.

Aan de andere kant zou een terugkeer van de bulls de LUNC-prijs kunnen laten herstellen. Een beslissende candlestick-sluiting boven het niveau van “the supplier congestion level” zou een potentiële rally signaleren. Dit zou de LUNC-prijs verder naar boven kunnen stuwen, mogelijk tot aan de drempel van $0,00025000.

Kan LUNC Herstellen?

De recente prijsdaling van Terra Luna Classic (LUNC), met een significante val van 32%, roept vragen op over het herstelvermogen van de munt. Ondanks de algemene marktvolatiliteit en de rechtszaak omtrent Do Kwon, blijft LUNC zich ontwikkelen door nu een upgrade van de chain uit te voeren.

Kortom, als LUNC de juiste strategische stappen zet, bestaat er een reële kans op een krachtige comeback in de cryptomarkt, waarbij het zelfs een top 10 positie qua marktkapitalisatie zou kunnen heroveren. Daarnaast zijn er momenteel ook andere opties in de markt die meer potentieel vertonen.

Green Bitcoin (GBTC)

Laten we eens kijken naar Green Bitcoin (GBTC), een milieuvriendelijk alternatief voor Bitcoin dat gebruikmaakt van de Ethereum blockchain om investeerders op een efficiënte en duurzame manier passieve beloningen te bieden.

Door GBTC te staken, kun je passief extra tokens verdienen. Maar als je de koers van Bitcoin kunt voorspellen, kun je nog hogere beloningen verdienen. Als investeerder heb je de keuze uit een normale stakingsmethode of het voorspel-en-verdienmodel, waarmee je nog meer kunt verdienen.

Je kunt Green Bitcoin kopen voor $1,10 tijdens de presale, waarbij je tijdens deze periode kunt staken voor een jaarlijks rendement (APY) van 89%. De presale heeft al $6,8 miljoen opgehaald en zal binnenkort uitverkocht raken. Na de lancering op zijn eerste exchange zou GBTC in waarde kunnen exploderen.

Dogecoin20 (DOGE20)

Dogecoin20 (DOGE20), een alternatief voor Dogecoin (DOGE), de bekendste meme coin die het afgelopen jaar weinig activiteit heeft laten zien. In de afgelopen maand is DOGE slechts met +50% gestegen, terwijl andere meme coins enorme groei hebben doorgemaakt. Dogecoin20 combineert de sterke punten van Dogecoin en biedt een oplossing voor het gebrek aan bruikbaarheid van DOGE.

Door DOGE20 te staken, kun je passief extra tokens verdienen, terwijl Dogecoin gebruikmaakt van het energie-intensieve Proof-of-Work (mining) mechanisme. Dogecoin20 is bezig met het opbouwen van zijn community en begint snel populair te worden, ondanks dat de meme coin minder dan een week geleden is gelanceerd.

Je kunt Dogecoin20 kopen tijdens de presale voor $0,0002 per token, met de mogelijkheid om tijdens deze fase te staken voor een jaarlijks rendement (APY) van 246%. In de eerste week heeft DOGE20 al meer dan $3,5 miljoen opgehaald, wat aangeeft dat de nieuwe meme coin al snel populair wordt en snel in waarde zal toenemen na de lancering.

Bitcoin Minetrix (BTC.MTX)

Bitcoin Minetrix biedt een innovatieve methode voor crypto-investeerders om Bitcoins te minen zonder eigen mining hardware of uitgebreide technische kennis. Dit wordt mogelijk gemaakt door hun BTCMTX-token, die actief is op het Ethereum-netwerk.

Het onderscheidende kenmerk van Bitcoin Minetrix is het ‘Stake-to-Mine’-mechanisme. Door BTCMTX-tokens te staken, kunnen gebruikers extra tokens en zogenaamde mining credits verdienen. Deze credits zijn tokenized mining rechten, die ingewisseld kunnen worden voor gratis hashkracht om Bitcoin te minen.

Bitcoin Minetrix, momenteel gewaardeerd op $0,0141 per token, heeft het einde van de stage aangekondigd; wat inhoudt dat de prijs verder omhoog gaat. Dit innovatieve model maakt Bitcoin mining toegankelijker dan ooit tevoren, wat heeft bijgedragen aan het succes van Bitcoin Minetrix, dat al meer dan $12,4 miljoen heeft opgehaald tijdens zijn presale.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Crypto Expert Voorspelt LUNC Crypto Crash Na SEC Hoorzitting – Kan Terra Luna Classic Herstellen? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.