Crypto expert voorspelt DOGE koers: Dogecoin naar 1 dollar in mei, wat gaat Dogecoin doen deze week?

Een bekende crypto analist deelde onlangs zijn voorspellingen over de toekomst van de Dogecoin koers. Met een mogelijke koersstijging richting de $ 1 neemt het enthousiasme binnen de Dogecoin community toe. Wat gaat Dogecoin doen deze week?

De bekende crypto analist Ali Martinez deelde onlangs op zijn X kanaal een Dogecoin koers verwachting. In deze koers verwachting wees Martinez naar belangrijke technische analyse patronen op de wekelijkse koers grafiek van deze meme coin die wezen op een bullish uitbraak.

Deze trends zijn gelijkwaardig aan de patronen die te zien waren toen Dogecoin voor het eerst in meer dan twee jaar tijd uit zijn consolidatiefase wist te treden. Deze consolidatie bracht DOGE van $ 0,74 naar $ 0,050. Met zijn recente opleving wist de Dogecoin koers echter tot de huidige $ 0,1414 te stijgen.

Op de wekelijkse koers grafiek van Dogecoin is te zien dat de koers in staat was om boven zijn bullish stijgende driehoekspatroon uit te stijgen. Dit staat normaal garant voor een grootse rally, gelijkwaardig aan die van de vorige bull run.

De Dogecoin koers kan daarmee in staat zijn om boven de $ 0,35 uit te stijgen. Op het moment dat de koers hiertoe in staat is kan het vervolgens een aanzienlijke rally tegemoet gaan.

Dogecoin Koers Verwachting – gaat Dogecoin naar 1 dollar?

Ondanks de positieve koers verwachting van Martinez zien de technische fundamenten van de Dogecoin koers er echter nog niet al te positief uit. Met een RSI van 37 lijkt het koop-momentum aanzienlijk te zijn afgenomen en tegelijkertijd geeft ook het MACD-histogram een verkoopsignaal af met een waarde van -0,0075.

Doge Koers Grafiek – Bron: Tradingview

De huidige koers waarde van $ 0,1414 bevindt zich nu onder zowel de 10-daagse en 20-daagse Moving Averages van de korte termijn die zich op $ 0,1511 en $ 0,1592 bevinden. De middellange termijn van de Dogecoin koers ziet er ook niet positief uit, doordat de Dogecoin zich ook onder de Moving Averages van de middellange termijn bevindt.

Hiermee lijkt het nog wel even te kunnen duren voordat Dogecoin de voorspelde rally van Martinez door kan maken. Ondanks dat het goed mogelijk is dat Dogecoin op de lange termijn aanzienlijk kan stijgen, zullen veel investeerders ervoor kiezen om hun aandacht in de tussentijd te verschuiven naar projecten die op de kortere termijn aanzienlijke winsten kunnen realiseren. Om die reden bespreken we hieronder een drietal van de beste altcoins van dit moment.

Dogeverse (DOGEVERSE) – nieuw multi-chain alternatief voor Dogecoin

Dogeverse is een revolutionair nieuw alternatief voor de bekende Dogecoin meme coin. Deze nieuwe meme coin wilt namelijk een mutli-chain alternatief gaan vormen voor de grootste meme coin van de wereld. Het doet dit door zijn token op meerdere blockchains te ontwikkelen. Om deze reden zal de token onder andere ontwikkeld worden op de Ethereum, Solana, Polygon, Base, BNB en Avalanche exchanges.

Doordat de native DOGEVERSE token ontwikkeld wordt op meerdere exchanges kunnen de DOGEVERSE gebruikers ook profiteren van de beste functies van deze exchanges. Daarnaast zal Dogeverse kunnen rekenen op betere liquiditeit die de transacties van Dogeverse goedkoper en sneller kunnen maken.

Dogeverse heeft een totale token voorraad van 200 miljard tokens. 30 miljard van deze tokens zijn beschikbaar tijdens de presale. Daarnaast zijn er nog eens 20 miljard tokens gereserveerd voor staking beloningen. Ondanks dat de presale nog in volle gang is kunnen gebruikers hun tokens nu al staken en profiteren van deze staking beloningen.

De presale van Dogeverse heeft inmiddels al meer dan $ 12,2 miljoen opgehaald en stormt daarmee door zijn presale fases heen. In elke nieuwe fase van de presale zal de token prijs omhoog gaan, wat betekent dat investeerders er snel bij moeten zijn om te profiteren van de huidige lage prijs.

 

WienerAI (WAI) – nieuwe crypto die werelden van AI en meme coins samenbrengt

WienerAI is een onlangs gelanceerde meme coin die bezig is om het crypto-landschap op de kop te zetten met behulp van zijn nieuwe WienerAI token. Deze nieuwe meme coin brengt de werelden van meme coins en AI samen en kan daardoor rekenen op enthousiasme uit zowel de meme als AI communities.

Net als vele andere meme coins maakt het gebruik van een hond als mascotte. In het geval van WienerAI is dit echter een ‘wiener’ hond die beïnvloed is door AI. De WAI-token is ontwikkeld op de Ethereum blockchain en kan daarmee rekenen op dezelfde voordelen als andere ERC-20 tokens.

De WAI-token kan gestaked worden in ruil voor aantrekkelijke beloningen. Op dit moment zijn er al meer dan 700 miljoen tokens vastgezet en is er sprake van een APY van maar liefst 1.421%. Ondanks dat dit percentage natuurlijk nog gaat zakken betekent het wel dat vroege investeerders aanzienlijke winsten kunnen realiseren.

De presale van de WAI-token heeft inmiddels al meer dan $ 550.000 weten op te halen. Hiermee komt het steeds dichter bij het doel van zijn volgende fase, een fase waarin de WAI prijs verder zal stijgen. Tokens kosten op dit moment $ 0,000702 per stuk en zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

 

Sponge (SPONGE) – bekende meme coin die migreert naar Polygon blockchain

Sponge is een bekende naam onder veel traders, aangezien het in 2023 een groot succes bleek bij lancering en al snel een marketcap van groter dan $ 100 miljoen wist te realiseren. Deze token had echter geen enkele utility en moest daardoor aanzienlijke consolidaties accepteren op de lange termijn.

Het team achter Sponge heeft er nu voor gekozen om deze token een upgrade te geven met de introductie van de Sponge V2 token. Deze token zal de nodige utility met zich mee brengen, doordat het onder andere gebruikt gaat worden voor een Play 2 Earn racing game. Met deze utility hoopt het team dat de token zijn waarde op de lange termijn vast kan houden.

Naast het gebruik in een Play 2 Earn race game zal de token ook gestaked kunnen worden. Dat betekent dat gebruikers in staat zijn om een aantrekkelijk inkomen te realiseren als ze de Sponge token vastzetten.

De Sponge V2 token zal uiteindelijk de Sponge naam krijgen en de originele Sponge token zal volledig verwijderd worden. Tokens zijn op dit moment te koop op de Sponge website en kosten ongeveer $ 0,0016 per stuk.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Crypto expert voorspelt DOGE koers: Dogecoin naar 1 dollar in mei, wat gaat Dogecoin doen deze week? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.