Crypto analist ziet Solana koers naar $1.000 stijgen na doorbraak

Bekende crypto analist Trader Tardigrade is erg positief over de toekomst van de Solana koers. Volgens Tardigrade heeft SOL, momenteel verhandeld op $165, zijn consolidatiepatroon doorbroken. De analist is zo bullish dat hij een stijging naar $1.000 voorziet voor de lange termijn.

Analist is bullish op Solana koers

“Macro structuur $SOL #Solana heeft de tweede driehoek vanaf de recente bodem doorbroken en gaat naar $1000 ,” tweette Tardigrade. De vorige keer dat SOL een soortgelijke grafiek had, ging de Solana koers naar de all-time high rond de $259.96.

Naast deze bizarre prijsverwachting, benadrukte de analist ook de opkomst van SocialFi-toepassingen binnen het Solana-ecosysteem. Dit zijn nieuwe sociale mediaplatforms op blockchain-technologie waarmee gebruikers afbeeldingen kunnen delen en privéberichten van wallet naar wallet kunnen sturen.

Korte termijn schommelingen en lange termijn vooruitzichten

Hoewel SOL de afgelopen 24 uur met 2,50% en de afgelopen week met 1,30% is gedaald, blijft de algemene vooruitblik positief. Analisten zijn enthousiast over zowel de directe als lange termijn vooruitzichten voor Solana.

De recente goedkeuring van de langverwachte Ethereum ETF zal waarschijnlijk een positief effect hebben op de hele altcoin markt, inclusief Solana.

Impact van Ethereum ETF goedkeuring op altcoins

De goedkeuring van de Ethereum ETF laat zien dat er meer vertrouwen is van institutionele beleggers in de cryptomarkt. Dit kan ook andere blockchain-projecten helpen om meer aandacht te krijgen.

Als meer investeerders zich op hun gemak voelen met cryptocurrency investeringen via gereguleerde financiële producten, zullen altcoins zoals Solana profiteren van meer liquiditeit en bredere adoptie.

Huidige Solana koers

Solana wordt momenteel verhandeld op $170. Er is veel optimisme over de prijsverwachting van Solana, wat ook te zien is in de Fear & Greed Index, die een score van 76 (Extreme Greed) laat zien. Wellicht dat de all-time high van $259.96 binnenkort doorbroken kan worden. Als we Trader Tardigrade moeten geloven, gaat dit wel lukken met zijn bizarre koers verwachting van $1.000.


The post Crypto analist ziet Solana koers naar $1.000 stijgen na doorbraak appeared first on Bitcoinmagazine.nl.