Crypto Analist Voorspelt: Wat Gaat Bitcoin Doen Na Bullish Breakout? Gaat Bitcoin Stijgen Naar 50k Naar Aanleiding van Crypto ETF en Halving of Kan Bitcoin Instorten?

De Bitcoin koers ligt momenteel op $42.659 na een daling van -6,27% in de afgelopen 24 uur. Op dinsdag is de token boven de $45k gesprongen nadat de bekendste crypto meerdere weken rond de $43k slingerde. Ondanks de crash die vanmiddag rond 13:00 plaatsvond, zijn crypto analisten bullish op Bitcoin en wordt er binnenkort een break-out aan de bovenzijde verwacht.

In dit artikel kijken we naar mogelijkheden die de kans op een break-out voor Bitcoin kunnen versterken. Daarnaast kijken we naar het technische plaatje van de Bitcoin koers.

Wat Gaat Bitcoin Doen na Goedkeuring Crypto ETF en Volgende Bitcoin Halving?

De Bitcoin koers slingerde in december tussen de 40k en 44k en wist in die maand geen echte doorbraak te maken. Na het begin van het nieuwe jaar, is BTC erin geslaagd om boven de $45k uit te breken, voordat het vandaag weer terugschoot in de range van $41.5k – 44k.

Toch blijven koers voorspellingen van crypto analisten bullish, gezien de deadline voor de goedkeuring van de spot Bitcoin ETF van 10 januari, nadert.

Spot Bitcoin ETF

Tussen nu en volgende week woensdag zou de SEC goedkeuring kunnen geven en kan de spot Bitcoin ETF gelanceerd worden. Nadat deze spot ETF gelanceerd wordt, kunnen instituties massaal investeren in Bitcoin zonder de cryptomunt zelf te hoeven kopen.

Het gevolg hiervan is dat er veel nieuw kapitaal en liquiditeit de crypto markt binnen kan stromen, waardoor Bitcoin en andere cryptomunten behoorlijk kunnen klimmen. Er wordt door sommigen echter voorspeld dat Bitcoin na de goedkeuring even zal crashen, gezien de huidige hype tijdelijk in kan zakken.

Aan het eind van 2017 was te zien hoe de lancering van de CME Bitcoin Futures gevolg werd door een explosie van de Bitcoin koers. De lancering van de spot Bitcoin ETF zou een soortgelijk effect kunnen hebben.

Bitcoin Halving

Ook erg bullish voor Bitcoin en de crypto markt is de Bitcoin halving, die gepland staat op 17 april. Dit is het ingebouwde mechanisme van de Bitcoin blockchain, waarmee de block rewards ongeveer elke 4 jaar worden gehalveerd (gebaseerd op geminede blocks).

De vorige 3 Bitcoin halvings hebben ervoor gezorgd dat de Bitcoin koers na die tijd nieuwe hoogtes bereikte. Als dit een patroon is wat zich in de volgende halving ehrhaalt, dan zou Bitcoin binnenkort boven de $100k uit kunnen schieten.

BTC Koers Verwachting – Gaat Bitcoin Stijgen of Kan Bitcoin Instorten?

Als je naar de Bitcoin koers verwachting kijkt in de video boven bij dit artikel, zie je al waar de crypto analist voor waarschuwde. De analist gebruikt vaak Elliot waves, die een idee geven van wat Bitcoin kan gaan doen.

Desondanks lijkt de Bitcoin koers nog bullish te zijn, gezien we nog niet door de $41.500 zijn gebroken en daardoor nog in de huidige trading range zitten. Dit kan juist een goed moment zijn om Bitcoin in te slaan voor een volgende push naar boven, hoewel het ook een idee kan zijn om vandaag te kijken wat Bitcoin gaat doen.

De correctie die Bitcoin vandaag meemaakte heeft de Relative Strength Index van 64 naar de 50 gebracht. Dit houdt in dat Bitcoin nu neutraal is in plaats van licht overbought.

Op technisch gebied, kan dit betekenen dat nu een goed moment is om Bitcoin te kopen in de dip. Op hetzelfde moment is het belangrijk om de koers goed in de gaten te houden om te kijken of Bitcoin niet onder de $41.500 dipt.

In het geval dat Bitcoin weer zijn momentum weet te herpakken en er positief nieuws komt voor de spot Bitcoin ETF, kan de cryptomunt deze maand afsluiten rond de $50k. Maar als Bitcoin onder de $41.500 breekt, zou het verder kunnen zakken richting de $38k.

Alternatieven voor Bitcoin Terwijl BTC Koers Dipt

Voor sommige investeerders zou het gunstiger kunnen zijn om vandaag niets te doen met Bitcoin en de cryptomunt in de gaten te houden. Als we ervan uitgaan dat de cryptomunt op langere termijn stijgt in waarde, kan het een idee zijn om vandaag te kijken naar alternatieve crypto investeringen.

In het geval dat Bitcoin later weer omhoog schiet, kunnen kleine cryptomunten extra profiteren. Zo kunnen vroege investeerders van deze low-cap crypto’s behoorlijke rendementen behalen wanneer deze worden gelanceerd in een bull markt.

Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

De Bitcoin halving is een van de meest bullish ontwikkelingen die de Bitcoin mee kan maken en zou de Bitcoin dit jaar boven de $100k kunnen tillen. Het nieuwe crypto mining project, Bitcoin Minetrix, zou extra kunnen profiteren van deze halving, maar ook de periode voor de halving.

Met het innovatieve Stake-to-Mine mechanisme, is het met Bitcoin Minetrix mogelijk om zonder eigen hardware BTC te minen via de cloud. Dit doe je door de native BTCMTX token te staken via het platform, waarvoor je beloond zult worden met mining credits, die je kunt gebruiken om te minen.

BTCMTX tokens zijn te koop voor $0,0126 per stuk in de presale, die al meer dan $7,35 miljoen heeft opgehaald. Tijdens de presale kun je BTCMTX direct staken om alvast extra tokens te verdienen voordat het platform wordt gelanceerd.

 

Sponge V2 (SPONGEV2)

We verwachten dit jaar een grote bull markt, maar zelfs zonder bull markt, heeft een bijzondere meme coin een stijging van x100 meegemaakt in de bear periode van 2023. Sponge steeg naar een market cap van $100 miljoen met 13k+ holders en wil dit succes dit jaar herhalen en overtreffen, met zijn nieuwe Sponge V2 token.

Terwijl veel kleine cryptomunten worden verkocht in een presale, heeft Sponge V2 een unieke manier om vrijgespeeld te worden. Door Sponge (V1) tokens te staken, verdien je passief beloningen in de vorm van Sponge V2 tokens. Later zul je Sponge V2 tokens kunnen verdienen met een nieuwe Play-to-Earn game van het project.

Je kunt Sponge tokens kopen en staken via de officiële website of dit doen met Sponge tokens die je al hebt. Binnenkort zal de Stake-to-Bridge periode voorbij zijn en zullen de eerste Sponge V2 tokens geclaimd kunnen worden en verhandelbaar op exchanges.

 

Meme Kombat (MK)

Meme coins zijn een erg populaire investering onder sommige crypto gebruikers, omdat deze erg volatiel zijn en voor hoge winsten kunnen zorgen. De nieuwe Meme Kombat zou dit jaar veel kunnen profiteren van bullish omstandigheden voor de crypto markt.

De meeste meme coins zijn gebaseerd op 1 grappige karakter of gebeurtenis, maar Meme Kombat pakt elk seizoen een verzameling van de beste meme karakters. Deze meme karakters strijden tegen elkaar in de arena, terwijl spelers hierop de native MK token in kunnen zetten om grote prijzen te winnen.

Meme Kombat heeft momenteel meer dan 5,85 miljoen opgehaald en verkoopt MK tokens voor $0,268 per stuk. Binnenkort zal de presale zijn hard cap bereikt en kan de utility token gelanceerd worden, maar vandaag kun je de token al staken om passief tokens bij te verdienen.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Crypto Analist Voorspelt: Wat Gaat Bitcoin Doen Na Bullish Breakout? Gaat Bitcoin Stijgen Naar 50k Naar Aanleiding van Crypto ETF en Halving of Kan Bitcoin Instorten? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.