Crypto Analist: Mogelijke Herhaling Historische ADA Koers Pump Naar Aanleiding van Netwerk Upgrades – Kan Cardano 1 Euro Worden In Nieuwe Breakout?

De Cardano koers is sinds november 2023 zo goed als verdubbeld in waarde, ook in de afgelopen week is ADA met zo’n +2% gestegen. De Cardano blockchain is de afgelopen maanden behoorlijk gegroeid in populariteit, een groei die nog verder kan toenemen na de upgrades voor het netwerk.

In dit artikel kijken we naar wat deze upgrades inhouden, historische patronen van ADA en wat de voorspellingen zijn voor de Cardano koers.

Crypto Analist Voorspelt Breakout voor Cardano na Netwerk Upgrade en Toename Kapitaal op Exchanges

Cardano heeft kortgeleden zijn Node v8.7.3 gelanceerd, deze upgrade introduceerde een aantal fixes en de nieuwe Ouroboros leB met betere staking rewards en synchronisatie. Daarnaast is Cardano bezig geweest met het verbeteren van smart contract functionaliteit op het netwerk.

Zo zijn er tot vandaag al 156 projecten gelanceerd op het netwerk, in combinatie met meer dan 9,4 miljoen tokens en ruim 90.000 token policy’s. Ondertussen zijn er zo’n 1.318 projecten nog in ontwikkeling onder developers op het netwerk van Cardano.

Kan Cardano 1 Euro Worden In Nieuwe Breakout? Crypto Analist Kijkt Naar Kapitaal op Exchanges

Analist LuckSide Crypto in januari, na de goedkeuring van de spot Bitcoin ETF, naar de $0,60 is gestegen. Hierdoor is ADA in een korte tijd met meer dan +10% gestegen en zou het een voorproef kunnen zijn op wat er te wachten staat voor Cardano.

Maar wat de markt uiteindelijk gaat doen, hangt volgens de crypto analist vooral af van wat het grote geld binnen crypto zal doen.

Tijdens het maken van de bovenstaande video, zag de analist dat er meer dan 597 miljoen aan USD op exchanges werd vastgehouden door investeerders. Dit was het hoogste niveau sinds 208 dagen en een mogelijke indicatie dat investeerders klaar staan om crypto te kopen.

Mogelijk wacht de markt op een grote aankondiging voordat het grote geld gaat stromen, waardoor dat moment erg gunstig kan zijn voor ADA en andere cryptomunten.

Cardano Koers Verwachting – Wat Gaat ADA Doen in 2024?

De Cardano koers presteert deze week minder sterk dan vorige week en de laatste weken van 2023. Dit terwijl de crypto markt vandaag zijwaarts beweegt ten opzichte van gisteren en ADA met -0,5% is gedaald in 24 uur tijd.

Momenteel ligt ADA onder zijn 30-daagse moving average (geel) wat de matige prestatie van de Cardano koers verduidelijkt. Door de retracement vanaf de highs van december is de Relative Strength index (RSI) inmiddels afgekoeld naar onder de 50.

Cardano koers grafiek – Bron: TradingView

Wanneer de RSI richting de 30 begint te zakken, zal Cardano oversold zijn op technisch gebied, wat de mogelijkheid biedt voor een nieuwe rally. Maar als we kijken naar de voorspelling van de crypto analist eerder in dit artikel, zou er op elk moment een grote instroom van kapitaal plaats kunnen vinden.

Hierdoor zou Cardano direct door zijn 30-daagse moving average kunnen breken en richting de $0,70 kunnen stijgen. Als de populariteit van Cardano verder toeneemt, kan de altcoin dit jaar de $1 overstijgen en mogelijk zelfs een nieuwe ATH boven de $3,10 neerzetten.

Alternatieven voor Cardano Wanneer de Crypto Markt Explodeert

Als er nu daadwerkelijk veel kapitaal van investeerders klaar staat om geïnvesteerd te worden in crypto, zouden grote altcoins zoals Cardano een mooie stijging kunnen ervaren. Maar omdat we vooral kijken naar high-cap coins, zal zo’n stijging vaak niet hoger dan +100% worden.

Het voordeel aan low-cap coins is dat deze behoorlijk veel ruimte hebben om te stijgen en dit gepaard met sterke fundamentals maakt ze een aantrekkelijke investering. Daarom kijken we in deze sectie van het artikel naar 3 kleine crypto’s met potentie om binnenkort te exploderen.

Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Bitcoin Minetrix is een erg aantrekkelijke low-cap die een grote kans heeft van slagen vanwege de aankomende Bitcoin halving, die in april wordt verwacht. Met Bitcoin Minetrix kun je als investeerder BTC minen via de cloud aan de hand van een uniek stake-to-mine mechanisme.

Altcoins zoals Ethereum en Cardano weten veel publiek te trekken dankzij hun aantrekkelijke staking rewards. Bitcoin Minetrix heeft een soortgelijke aanpak; je kunt de native BTCMTX token staken om toegang te krijgen tot het minen van BTC via de cloud.

Deze tokens kunnen voor een lage prijs van $0,0129 per stuk worden gekocht in de presale. Met deze presale heeft Bitcoin Minetrix al meer dan $8,6 miljoen opgehaald, hierdoor zal de token binnenkort lanceren en naar verwachting verder stijgen in waarde.

 

Sponge V2 (SPONGEV2)

Crypto analisten verwachten dat grote altcoins zoals Cardano binnenkort zullen stijgen, daarna zullen low-caps en meme coins aan de beurt zijn. De nieuwe Sponge V2 token is een aantrekkelijke meme coin die dit jaar zijn succes van 2023 zou kunnen herhalen.

Sponge V2 is de opvolger van Sponge (V1), die vorig jaar met x100 steeg naar een $100m market cap met behulp van 13.000+ token holders. Het team van Sponge heeft besloten deze nieuwe token te lanceren en deze later dit jaar te gebruiken voor een nieuwe crypto game in het thema van Sponge.

De nieuwe versie van Sponge kan verdiend worden als staking reward. Je kunt via de officiële website Sponge tokens kopen en staken om passief Sponge V2 tokens te verdienen. Binnenkort zal de token lanceren op exchanges en kan deze exploderen in waarde.

 

Meme Kombat (MK)

Een andere meme coin die sinds het eind van 2023 veel aandacht heeft getrokken is de nieuwe MK token van Meme Kombat. Deze meme coin heeft niet alleen zijn eigen utility, maar heeft ook potentie om leden van andere meme coin community’s aan te trekken en hierdoor viraal te gaan.

Meme Kombat is een virtuele arena waar karakters gebaseerd op bekende meme coins (denk aan Doge, Shiba Inu, Pepe, Wojak en Sponge) tegen elkaar zullen strijden. Spelers kunnen de MK token inzetten als weddenschap op de uitkomst van deze gevechten en daarmee grote prijzen winnen.

Met een innovatief concept en indrukwekkende visuals (en memes), heeft Meme Kombat nog meer potentie om binnenkort viraal te gaan. Hierdoor kan MK exploderen in waarde, terwijl je deze token nu nog voor $0,279 per stuk kunt kopen in de presale.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Crypto Analist: Mogelijke Herhaling Historische ADA Koers Pump Naar Aanleiding van Netwerk Upgrades – Kan Cardano 1 Euro Worden In Nieuwe Breakout? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.