Cristiano Ronaldo onthult 4e NFT-collectie met Binance ondanks rechtszaak van $1 miljard

De Portugese voetbalster Cristiano Ronaldo kondigde de lancering van zijn vierde NFT-collectie aan in samenwerking met Binance. De nieuwe collectie lanceert op 29 mei op de Binance NFT Marketplace en viert de geschiedenis van de voetballer en toont highlights van zijn carrière.

Ga mee op mijn reis

“Mijn voetbalreis bracht me over de hele wereld en ik had de eer om voor de meest prestigieuze clubs te spelen. Nu is het jouw beurt om met mij mee te gaan op die reis”, aldus Cristiano in een bijgevoegde blog.

Wat hij daar precies mee wil zeggen is niet helemaal duidelijk. Je koopt hiermee immers niet meer dan een token. Echt mee op reis met Ronaldo ga je niet.

Het is nog niet bekend hoeveel NFTs er in de nieuwe collectie zitten. Tot nu toe is er ook niets bekend over prijzen. In de publicatie staat echter dat de prijzen hetzelfde zullen zijn als die van andere “normale NFTs” met één uitzondering.

Er komt ook een hele zeldzame NFT in de collectie, die iets duurder zal zijn dan de rest.

Ronaldo ontmoeten?

De vorige collecties die Ronaldo lanceerde maakte het ook mogelijk om hem te ontmoeten en zelfs met hem te voetballen. Dat was uiteraard onderdeel van een Binance-promotie.

In november 2023 werd Cristiano Ronaldo aangeklaagd in de Verenigde Staten voor zijn deelneming in vorige NFT-verkopen met Binance. Je vraagt je soms ook weleens af waarom iemand als Ronaldo dit nodig heeft.

Waarom zou hij zijn reputatie te grabbel gooien voor dit soort zaken. De kans is groot dat hij er met een mooi verhaal ingeluisd is. Je kunt je toch niet voorstellen dat hij dit zelf bedacht heeft.

Waarschijnlijk krijgt Ronaldo een gigantische bak geld van Binance om hun platform te promoten. Met een gezicht als dat van Ronaldo straalt het voor veel mensen toch een stukje extra zekerheid en veiligheid uit. Al is dat juist iets waar je heel voorzichtig mee moet zijn.

FTX had immers ook veel grote sterren aan zich weten te binden.


The post Cristiano Ronaldo onthult 4e NFT-collectie met Binance ondanks rechtszaak van $1 miljard appeared first on Bitcoinmagazine.nl.