Coinbase gaat kosten in rekening brengen voor USDC naar USD-conversies van meer dan $75 miljoen

Coinbase heeft aangekondigd dat het kosten in rekening gaat brengen wanneer institutionele klanten USDC naar dollars omwisselen. Het gaat om gedragen van boven de $75 miljoen over een periode van 30 dagen.

Coinbase tarieven

Voor omwisselingen tussen de $75 miljoen en $150 miljoen vraagt de beurs een vergoeding van 0,1%, terwijl voor transacties van $150 miljoen tot $500 miljoen een vergoeding van 0,15% gevraagd wordt. Conversies van USDC naar USD van meer dan $500 miljoen leiden tot 0,2% per transactie.

Circle is de uitgever van USDC, dat vorig jaar is ingehaald door de USDT-token van Tether als de grootste stablecoin op basis van marktkapitalisatie. Sommige klanten zijn vrijgesteld van nieuwe kosten.

“Coinbase Prime-klanten met meer dan $500 miljoen aan activa op het platform of die gemiddeld $100 miljoen in USD/USDC aanhouden gedurende een kalendermaand, zijn vrijgesteld van USDC Conversion Fees,” zo zegt het bedrijf uit Silicon Valley in een toelichting.

Bovendien zullen leden van het Coinbase Exchange Liquiditeitsprogramma “die zich hebben gekwalificeerd voor Tier 1 of Tier 2” vrijgesteld zijn van USDC-conversiekosten telkens wanneer ze voldoen aan hun maandelijkse criteria.

“Coinbase is toegewijd aan het innoveren van onze productaanbiedingen en het luisteren naar feedback van gebruikers om ervoor te zorgen dat we de eersteklas ervaring leveren die onze klanten verwachten, terwijl we ook onze zakelijke doelen nastreven,” zegt een woordvoerder van het bedrijf.


The post Coinbase gaat kosten in rekening brengen voor USDC naar USD-conversies van meer dan $75 miljoen appeared first on Bitcoinmagazine.nl.