Chainlink Whales Intensiveren Accumulatie, Wat Betekent Dit Voor De LINK-prijs?

De prijs van Chainlink zit de laatste tijd vast in een specifiek bereik, maar de trend blijft sterk omhoog. De aandacht voor Chainlink (LINK]) van een specifieke whale is de laatste dagen toegenomen, met de accumulatievolume die geen tekenen van vertraging vertoont. Gezien deze recente trend in accumulatie, hoe heeft de prijs van LINK gepresteerd?

Chainlink-whales

De interesse van Chainlink-whales is de afgelopen dagen toegenomen, met name door een verhoogde agressie van een specifiek whalewallet.

Gegevens van Lookonchain tonen aan dat deze whalewallet de afgelopen drie dagen consequent LINK heeft gekocht. Op het moment van schrijven heeft de whalewallet in totaal 4.556.684 tokens verzameld. Zij hebben een waarde van ongeveer $83,6 miljoen, gebaseerd op de huidige LINK-prijs.

De voortdurende accumulatie van deze whalewallet is een positief teken, wat wijst op een anticipatie van een mogelijke toekomstige stijging van de LINK-prijs.

Chainlink-houders groeien

Een onderzoek naar een andere cruciale metric toont een opmerkelijke stijging in het totale aantal Chainlink-houders aan. Gegevens van Santiment benadrukken een toename van het aantal LINK-houders in de afgelopen maanden.

Specifiek is tussen januari en de huidige datum het aantal houders met ongeveer negenduizend toegenomen, waardoor het totale aantal houders op de laatste gegevens op 717.000 kwam.

Verdere analyse van het aanbod op beurzen geeft een recente trend aan waarbij houders hun LINK-bezit van beurzen opnemen. Op het moment van schrijven was het aanbod op beurzen afgenomen tot ongeveer 21,5% van het totale aanbod. Deze metric suggereert dat, naarmate de accumulatie doorgaat, een aanzienlijk deel van de bezittingen is weggehaald bij beurzen.

De terugtrekking van beurzen duidt op een anticipatie van een mogelijke toekomstige prijsrally die de LINK-prijs hoger kan stuwen vanaf het huidige niveau.

LINK-trend krijgt tegenvaller

De dagelijkse tijdsbestek prijstrendanalyse van Chainlink toont aan dat het al enkele dagen binnen het $18 prijsbereik blijft, na een stijging naar dit bereik op 1 februari. De grafiek toont aan dat de prijs van LINK de afgelopen dagen schommelt tussen stijgingen en dalingen.

Op het moment van schrijven wordt LINK verhandeld tegen ongeveer $18,2, een daling van 1,3%. Ondanks deze dalingen die de afgelopen dagen zijn waargenomen, blijft de algemene trend sterk, zoals gesuggereerd door de Relative Strength Index (RSI). Op het moment van schrijven blijft de RSI boven de 60, wat wijst op een sterke bullish trend.


The post Chainlink Whales Intensiveren Accumulatie, Wat Betekent Dit Voor De LINK-prijs? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.