Chainlink koers pumpt 10% na bullish ETH ETF goedkeuring – wat gaat LINK doen vandaag?

De Chainlink koers is vandaag met 10% gestegen als gevolg van optimisme na de goedkeuring van de spot Ethereum ETF. De altcoin staat vandaag op #13 op CoinMarketCap met een marktkapitalisatie van ruim $ 10,6 miljard.

Hoewel de crypto markt op dinsdagochtend met 1% is gedaald, ligt LINK nog zo’n 6% hoger dan 24 uur geleden. En als Chainlink zijn huidige moment vast kan houden, zou de altcoin binnenkort boven $ 25 kunnen stijgen.

Wat gaat Chainlink doen na ETH ETF-goedkeuring?

Chainlink is een belangrijk utility project dat andere projecten en blockchains met elkaar in verbinding brengt. De verwachting is dan ook dat Chainlink cruciaal zal zijn in de volgende bull run, wat LINK een goede investering maakt.

De LINK koers ligt vandaag op $ 18 na een stijging van +6,5% in de week, +26% in een maand en +177% in het afgelopen jaar. De altcoin ligt nog zo’n 65% onder zijn ATH van $ 52,70.

Mogelijk is Chainlink op het moment nog ondergewaardeerd, te zien aan hoe zijn 30-daagse gemiddelde (geel) nog onder het 200-daagse (blauw) ligt. Met het huidige niveau is de 30-daagse weer aan het stijgen en zou dit binnenkort weer boven de 200-daagse uit kunnen breken en een ‘Golden Cross’ vormen.

Chainlink koers grafiek – TradingView

Vooral enkele weken geleden leek Chainlink ondergewaardeerd te zijn, toen het een dieptepunt van $ 12,50 bereikte. Chainlink is sinds dat punt al met zo’n +50% gestegen. En nu de koers extra ondersteuning krijgt van het 200-daagse gemiddelde, kan LINK een sterke basis hebben om verder te klimmen.

Chainlink profiteert van het optimisme van de markt nadat de Securities & Exchange Commission in de VS-goedkeuring heeft gegeven voor de spot Ethereum ETF van 8 aanvragers. Dit optimisme werd versterkt door hype rondom de presentatie van het bedrijf die deze week wordt gehouden in Austin, Texas.

Bovendien is LINK een protocol dat gelanceerd is op de Ethereum blockchain, waardoor de koers ook direct profiteert wanneer de Ethereum koers stijgt en het sentiment rondom de Ethereum blockchain verbetert. De co-founder van Chainlink, Sergey Nazarov, is daarnaast erg optimistisch over de toekomst van crypto en die van Ethereum en Chainlink in het bijzonder.

Op korte termijn is $ 25 het volgende doel voor de Chainlink koers, maar op lange termijn is een stijging terug naar $ 50 ook mogelijk. Afhankelijk van hoe heftig de volgende bull run wordt, kan LINK zelfs een nieuwe ATH neerzetten, misschien wel in de buurt van $ 100.

Nieuwe cryptomunten die mee kunnen liften op de ETH ETF-goedkeuring

Chainlink is een goede aanvulling voor je portfolio als je gelooft in het project, maar voor een stijging van x10 of hoger, is het beter om ook naar alternatieven te kijken. Omdat Chainlink een marketcap van meer dan $ 10 miljard heeft, is het een betrouwbaardere investering, maar is het ook lastiger om veel winst te maken.

Voor grotere winsten, moet je iets meer risico kunnen verdragen, maar als zo’n investering uitpakt, dan pakt het vaak erg goed uit. Vandaag kijken we naar 2 nieuwe cryptomunten die in de presale verkrijgbaar zijn en binnenkort gelanceerd zullen worden op exchanges en dan naar verwachting een pump mee zullen maken.

Dogeverse (DOGEVERSE)

De zoektocht naar kleine crypto’s met potentie om x10 of hoger te gaan is een lastige, maar de nieuwe multi-chain meme coin, Dovgeverse (DOGEVERSE) is zeker de moeite waard. De unieke combinatie van meme coins en multi-chain functionaliteit, maakt dit project tot een van de veelbelovendsten van het moment.

Dogeverse zal binnenkort gelanceerd worden op Ethereum en kan hierdoor meeliften op de ETF. Daarnaast zal het een bridge hebben naar 5 andere blockchains, waardoor de meme token extra veel blootstelling krijgt onder traders op verschillende netwerken.

Je kunt DOGEVERSE kopen voor $ 0,00031 per stuk in de laatste fase van de presale. Nu de presale meer dan $ 15 miljoen heeft opgehaald, zal de meme coin binnenkort worden gelist en zul je hiervoor waarschijnlijk veel meer betalen. Daarnaast kun je vroegtijdig profiteren van hoge staking beloningen met een variabele APY van 47%.

 

 

Sealana (SEAL)

Als crypto project is het belangrijk dat je jezelf aanpast op de huidige marktsituatie, dit heeft ook Sealana (SEAL) gedaan, die binnenkort zal lanceren op Solana, maar met een bridge naar Ethereum. Deze meme zeehond is een opvolger van Slothana (SLOTH), die na lancering met 300% omhoog is gegaan.

Sealana staat klaar om de markt meer te leren over de Amerikaanse cultuur, maar niet met uitzondering van junk food, Walmart, sigaretten en 24/7 crypto trading op de zolderkamer van je ouders. Dit in combinatie met een cartoonstijl geïnspireerd door South Park, geeft Sealana veel potentie om viraal te gaan.

Je kunt SEAL voor $ 0,022 per stuk kopen in de presale, dit kan met SOL, ETH en USDT. Nu de presale al meer dan $ 3,1 miljoen heeft opgehaald, zal het niet lang duren voordat de token wordt gelanceerd. Gekochte tokens zullen na de presale automatisch als airdrop in je wallet verschijnen.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Chainlink koers pumpt 10% na bullish ETH ETF goedkeuring – wat gaat LINK doen vandaag? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.