Chainlink koers geeft bullish momentum een vervolg

Chainlink is de bovenkant van een belangrijke Ichimoku cloud aan het testen in de grafiek. Daarbij zorgt de toegenomen activiteit op de blockchain van het project voor positieve prijsactie. Van de grote munten is Chainlink op dit moment nog de enige die een plus mag schrijven over de afgelopen 24 uur.

Chainlink in de plus

Op de dagelijkse grafiek heeft Chainlink de bovenkant van de Ichimoku cloud getest. Die ligt momenteel rond de koers van 17,41 dollar. Deze test suggereert dat er sprake is van een sterke weerstand.

Een succesvolle uitbraak zou het bullish momentum in theorie een vervolg kunnen geven voor Chainlink.

Opvallend is dat rond dezelfde niveaus ook enkele Fibonacci-lijnen liggen die significant zijn voor de koers. Het vasthouden van die koersen, met name die rond de 15,525 dollar zorgt er volgens de analisten van BeInCrypto voor dat we het bullish momentum voor Chainlink vasthouden.

Chainlink versus Bitcoin

Ten opzichte van bitcoin verwachten de analisten van hetzelfde BeInCrypto dat Chainlink gaat klimmen. Op de dagelijkse grafiek is Chainlink net in een Ichomoku cloud geklommen.

Dat suggereert volgens BeInCrypto dat er kans is op verdere opwaartse koersactie. “Het binnenstappen van een cloud is vaak een voorganger voor prijsstijgingen, wat suggereert dat Chainlink verder kan stijgen tegenover bitcoin.

Op de vieruurgrafiek handelt Chainlink zelfs boven de Ichimoku cloud ten opzichte van bitcoin en test het momenteel de bovenste rand. Als Chainlink hier kan volhouden, dan zou dat het bullish-scenario ondersteunen.

Lukt dat niet, dan zou het sentiment op de markt ook vrij plotseling weer kunnen omdraaien voor de munt. Zit Chainlink in jouw portfolio en ben jij bullish over deze munt?

Volgens BeInCrypto is het belangrijk dat bitcoin zijn positieve momentum een vervolg geeft en boven de 73.000 dollar stijgt. Lukt dat? Dan zien zij Chainlink nog naar het niveau van 19 dollar opstijgen op de medium-termijn.


The post Chainlink koers geeft bullish momentum een vervolg appeared first on Bitcoinmagazine.nl.