Cat & Frog memes Vs. Dog Meme Coins – Welke Crypto Memes Gaan Exploderen na DOGE, MEW en PEPE?

In de meme coin sector broedt er op dit moment een strijd tussen verschillende dierentrends. Hoewel dog meme coins al jaren populair zijn, lijken cat en frog memes de laatste tijd steeds meer grond te winnen.

Daarom zullen we in dit artikel kijken naar de ontwikkelingen binnen de wereld van meme coins en voorspellen we welke crypto gaat exploderen.

Ontwikkeling van Dog Meme Coins

Dog meme coins zijn nog steeds veruit de grootste soort. De top 10 meme coins op CoinGecko bestaat namelijk uit zes Dog-gerelateerde meme coins, die samen een marktkapitalisatie van meer dan $60 miljard hebben.

Onderling verschillen de prestaties van de Dog tokens, waarbij DogWifHat ($WIF) veruit het beste heeft gepresteerd. In een maand tijd is deze cryptomunt namelijk met 485,20% gestegen, mede dankzij de hype rondom Solana meme coins.

Toch blijft Dogecoin veruit de populairste meme coin, met een handelsvolume van $2,1 miljard in de afgelopen 24 uur. Afgelopen week is $DOGE met 19,94% gestegen, hoewel de koers in de afgelopen 24 uur met 1,14% is gedaald tijdens een lichte correctie.

Dogecoin koers
Dogecoin koers / Bron: TradingView

De technische indicatoren zijn afgekoeld sinds de lokale piek van $0,22. Waarbij de Relative Strength Indicator (RSI) eerst op een overgekochte waarde van 82 stond, staat deze op het moment op een neutrale 51.

Verder lijkt de Moving Average Convergence Divergence (MACD) op het punt om een bullish crossover te doen. De technische indicator geeft sinds 29 maart al een bearish signaal.

Al met al staat Dogecoin nu op een goede positie om verder te stijgen. Gezien het de grootste Dog meme coin is, kunnen andere tokens in zijn voetsporen volgen. Uiteindelijk lijken Dog memes voorlopig het grootste marktaandeel te behouden, hoewel andere soorten meme coins steeds populairder worden.

Cat & Frog Memes Steeds Populairder

Pepe ($PEPE) is een voorbeeld van een Frog meme. Tijdens de bull markt van de afgelopen paar maanden wist deze meme coin nieuwe hoogten te bereiken.

Vorig jaar had $PEPE investeerders verrast met zijn snelle stijging naar $0,0000037 begin mei, maar deze stijgingen zijn begin maart al snel overtroffen door de spitse stijging naar $0,000010, een recordhoogte.

Sindsdien is de cryptomunt afgekoeld naar zijn huidige waarde van $0,0000087, wat nog steeds een stijging van 203% in een maand representeert.

Pepe koers
Pepe koers / Bron: TradingView

Met een marktkapitalisatie van $3,7 miljard staat Pepe op #38 in de ranglijst van CoinMarketCap. Hiermee is het de vierde grootste meme coin.

Op het moment hangt de RSI van Pepe tegen het overgekochte gebied aan met een waarde van 66. De MACD blijft echter een bullish signaal geven, waardoor er op korte termijn nog ruimte voor groei is.

Ook cat memes worden steeds populairder. Een voorbeeld hiervan is Popcat ($POPCAT), een meme coin op Solana die in een maand tijd met 1.478% is gestegen.

Het recentste voorbeeld is cat in a dogs world ($MEW), een gloednieuwe meme coin op Solana die, zoals de naam al aangeeft, het opneemt tegen alle Dog meme coins.

Dit lukt $MEW aardig goed. Met stijgingen van 311,81% in de afgelopen week heeft het in een korte tijd een marktkapitalisatie van $614 miljoen bereikt. Hiermee staat $MEW op de 219e plek in de ranglijst van CoinMarketCap.

MEW koers
$MEW koers / Bron: TradingView

De interesse in de cryptomunt ligt erg hoog. Dit wordt weerspiegeld in het dagelijks handelsvolume van $380 miljoen.

De technische indicatoren geven echter aan dat de $MEW koers op korte termijn waarschijnlijk zal corrigeren. De MACD geeft een bearish signaal, terwijl de RSI momenteel afkoelt van zijn hoogtepunt bij de 88.

Al met al worden Cat en Frog memes steeds populairder. Toch blijven Dog meme coins voorlopig het populairst. Nieuwe Dog-gerelateerde meme coins, zoals DogWifHat, lijken beter te presteren dan andere soorten meme coins.

Desondanks blijft het interessant om deze trends nauwlettend in de gaten te houden. Op de korte termijn kunnen andere diergerelateerde meme coins steeds meer marktaandeel veroveren.

Veelbelovende Alternatieve Meme Coins

Geen enkele investeerders weet zeker welke crypto gaat exploderen. Toch kunnen we voorspellingen doen op basis van de fundamenten van een project. In de onderstaande video wordt besproken welke trends in april zullen exploderen.

Daarnaast bespreken we hieronder drie veelbelovende crypto projecten die op korte termijn significant kunnen stijgen.

Slothana – Verdien Vanuit je Luie Stoel

Slothana ($SLOTH) heeft via een unieke manier zijn tokens gelanceerd. In plaats van een presale of DEX lancering maakt het namelijk gebruik van een send-to-wallet airdrop systeem. Hierbij sturen investeerders $SOL naar een wallet adres om later 10.000 $SLOTH te ontvangen per $SOL.

Slothana meme coins

Op het moment heeft deze nieuwe meme coin al $4,6 miljoen opgehaald. Profiteren van deze airdrop crypto kan vanuit je luie stoel, net zoals Slothana, die ook graag in zijn luie stoel hangt. Profiteer dus snel van deze kleine crypto met potentie door $SOL te sturen naar het officiële adres van Slothana.

Dogecoin20 – De Duurzamere Versie van DOGE

Dogecoin20 ($DOGE20) is een duurzamere versie van de bekende Dogecoin. Het project hoopt om de beperkingen van zijn inspiratiebron te overkomen door bijvoorbeeld staking te integreren. Op deze manier verbruikt $DOGE20 veel minder energie dan het Proof-of-Work mechanisme van Dogecoin.

Dogecoin20 meme coin

Daarnaast zijn de tokenomics van Dogecoin20 ook anders. Er vindt namelijk geen inflatie plaats vanwege het vaste aanbod. Hierdoor zal de waarde van $DOGE20 stabieler zijn dan $DOGE. Koop snel $DOGE20 via de presale van het project. Tokens worden op dit moment verkocht voor $0,00022 per stuk. Na je aankoop kun je direct beginnen met staken.

Smog – Grootste SOL Airdrop Meme Coin

Smog ($SMOG) betreedt de crypto sector met slechts een doel, de andere cryptomunten overheersen. Dit wil Smog doen door de grootste crypto airdrop op Solana ooit te organiseren. Neem deel aan deze airdrop door $SMOG tokens te kopen en bij je te houden. Hiermee verdien je airdrop punten.

Smog meme coin

Verder kunnen gebruikers airdop punten verdienen door opdrachten te voltooien op Zealy. Van de 1,4 miljard tokens zal 35% worden weggegeven tijdens de airdrop. Koop dus snel $SMOG tokens om deel te nemen aan dit indrukwekkende evenement. Heers samen met Smog over de andere meme coins.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Cat & Frog memes Vs. Dog Meme Coins – Welke Crypto Memes Gaan Exploderen na DOGE, MEW en PEPE? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.