Cardano vs Ethereum: ADA Overtreft ETH Prestaties, Kan Cardano Net Zoveel Waard Worden Als Ethereum?

De Cardano koers is vandaag met -1,67% gedaald naar $0,624 terwijl de crypto markt met ruim -2% is gezakt. Cardano heeft prestaties van Ethereum als het ware overtroffen nu ontwikkelaars actiever zijn op Cardano dan Ethereum.

Met meerdere upgrades die gepland staan voor het netwerk, kan Cardano net zoveel waard worden als Ethereum? In dit artikel kijken we naar de huidige staat van Cardano ten opzichte van Ethereum en of ADA in de toekomst zo groot kan worden als ETH.

Cardano Vs. Ethereum – ADA Koers Daalt -10% in 1 Week Terwijl Activiteit Ontwikkelaars Toeneemt

Als we kijken naar de grafiek van Cardano, dan heeft ADA een slechte week achter de rug. De altcoin is met ruim -10% gedaald in de afgelopen 7 dagen en is hiermee onder zijn 30-daagse gemiddelde (geel) komen te liggen. Dit niveau dient nu als sterke resistance die stijgingen kan afremmen.

De Relative Strength Index (RSI) van Cardano op 43, ligt ook lager dan bij andere altcoins en wijst erop dat de Cardano koers veel momentum heeft verloren. Dit is niet gek als je kijkt naar de groeiende populariteit van blockchains zoals Solana, waardoor Cardano mogelijk minder aandacht krijgt.

Cardano koers grafiek – TradingView

Maar het feit dat ontwikkelaars erg actief zijn op het netwerk, zou kunnen betekenen dat Cardano een slapende reus is die later dit jaar een grote bull run mee kan maken. Hoge activiteit rondom Cardano zou een golf van hype kunnen ontketenen, waarin ADA hard kan stijgen in waarde.

Het risico is echter dat, wanneer Cardano snel meerdere upgrades uitvoert, deze er te snel doorheen worden gedrukt, waardoor je mogelijk bugs hebt in de code. Het is daarom belangrijk voor ontwikkelaars op Cardano om een balans te vinden tussen coderen en het grondig testen van upgrades, zodat er geen bugs of beveiligingsrisico’s voorkomen.

Voorlopig zal Cardano in ieder geval op de achtergrond blijen spelen, terwijl blockchains zoals Ethereum en Solana de aandacht opeisen. Maar misschien is dit dan juist het beste moment om te investeren in Cardano.

Cardano heeft een sterke community en een blockchain met veel potentie in de toekomst. Om deze reden zou ADA in de toekomst veel waard kunnen worden, maar om een match te zijn voor ETH, zou ADA met zo’n +2.000% moeten stijgen.

Voordat de markt aandacht schenkt aan ADA, zou het waarschijnlijk eerst in de buurt moeten komen van zijn ATH van $3,10. wat nu ook nog zo’n 400% hoger ligt dan de huidige koers van $0,62.

Alternatieve Crypto’s met Meer Potentie op Korte Termijn

Niemand weet hoelang het nog kan duren voordat Cardano weer een doorbraak zal maken. Als je in het project gelooft, kan het een idee zijn om te investeren, toch kiezen de meesten ervoor om te investeren in populaire cryptomunten, omdat er meer volume is en meer kans op winst op korte termijn.

In dit artikel kijken we naar een aantal veelbelovende cryptomunten op Ethereum en Solana, de 2 hotste blockchains op dit moment. Deze nieuwe altcoins hebben potentie om hard te stijgen en vroege investeerders rijk te maken.

Green Bitcoin (GBTC)

Ethereum (ETH) staat vandaag de dag bekend om onder andere zijn staking feature. Green Bitcoin (GBTC) gebruikt deze feature op een bijzondere manier, zo kunnen investeerders grote beloningen verdienen voor het voorspellen van de Bitcoin koers, op een efficiëntere manier dan het minen van crypto.

Green bitcoin biedt een normaal taking mechanisme voor passieve beloningen en een Predict-to-Earn model voor extra hoge beloningen. Hiermee kun je op jouw favoriete manier extra GBTC tokens verdienen, een alternatief voor Bitcoin die binnenkort hard kan stijgen, omdat de token nu nog in de presale verkrijgbaar is.

Tijdens de presale kun je deze groene crypto voor $1,10 en heb je de mogelijkheid om de tokens te staken voor een 83% APY voordat de token wordt gelanceerd op zijn eerste exchange. Green Bitcoin biedt een tweede kans voor investeerders die de pump van Bitcoin hebben gemist, maar dan met een efficiënt model om passief tokens te verdienen.

 

Dogecoin20 (DOGE20)

Op dit moment zijn meme coins erg populair en kun je met een goede zet veel geld verdienen met deze volatiele altcoins. Meme coins staan er echter ook om bekend om hard te stijgen en kort daarna in te storten zonder ooit te herstellen. Daarom kijken we vandaag naar Dogecoin20 (DOGE20) een meme coin die op lange termijn relevant kan blijven.

Dogecoin20 combineert het leuke van Dogecoin (DOGE) met een nieuwe community en een manier voor deze community om passief geld te verdienen door tokens te staken. Het team van Dogecoin20 heeft plannen om de meme coin veel te laten stijgen in waarde om nog meer weg te kunnen geven aan goede doelen.

Dogecoin20 is sinds een week te koop in de presale en heeft al meer dan $5,7 miljoen opgehaald in deze korte tijd. Deze zeer populaire meme coin is nu nog voor een lage prijs van $0,000206 te koop in de presale, maar zal met de tijd stijgen voordat DOGE20 gelanceerd wordt op exchanges en kan exploderen in waarde.

 

DogWifCat (DWIFC)

Een riskantere meme coin die potentie heeft om nog hogere winst op te leveren op korte termijn is DogWifCat (DWIFC), een meme crypto die deze week is gelanceerd en in een korte tijd viraal is gegaan.

DogWifCat is een nieuwe meme coin zonder een vorm van utility, maar met veel hype aan zijn kant. Het is daarom een erg aantrekkelijke cryptomunt voor traders, met name omdat grote whales hun aandacht hebben geschonken aan DWIFC.

dogwifcat whale transactie

DogWifCat is een meme coin op Solana die je kunt kopen via Raydium of de DEX aggregator Jupiter. DWIFC is een riskantere meme coin, het is dus aan te raden niet te veel kapitaal te riskeren.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Cardano vs Ethereum: ADA Overtreft ETH Prestaties, Kan Cardano Net Zoveel Waard Worden Als Ethereum? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.