Cardano Stablecoin 673% Waarde stijging YoY, Gaat Cardano Stijgen?

Volgens het laatste kwartaal rapport van Messari heeft Cardano een 673% groei ondervonden in stablecoin waarde. Gaat Cardano stijgen of zijn er andere altcoins die meer potentieel hebben?

Messari bevestigde een jaar van sterke groei voor het ecosysteem van Cardano. De TVL (USD) als de ‘stablecoin value locked’ wisten respectievelijke met 166% en 37% te stijgen. Deze stijging in liquiditeit zorgde er ook voor dat Cardano’s TVL ranking van 34e naar 15e ging volgens data van DefiLlama.

Het aantal dagelijkse transacties en dagelijks gebruikte adressen op het Cardano platform hebben ook een aanzienlijke groei doorgemaakt en lijken hier voorlopig niet mee op te houden. Daarnaast heeft er ook een stijging plaatsgevonden in activiteit per gebruiker, iets wat te danken is aan de nieuwe protocollen die in 2023 werden ontwikkeld en gelanceerd, met name DeFi protocollen.

Cardano Koers Verwachting

Cardano bevindt zich nu op het moment van schrijven op $0,6015, een stijging van 0,37% over de afgelopen 24 uur. Als er gekeken wordt naar de prestaties van afgelopen week wordt het echter snel duidelijk dat Cardano er goed voor staat, de token wist al meer dan 11% te stijgen over deze periode.

Wanneer er gekeken wordt naar de technische indicatoren van Cardano lijkt ook de nabije toekomst er veelbelovend uit te zien. Met een RSI waarde van 65 is er nog meer dan genoeg ruimte voor opwaartse bewegingen en het MACD histogram geeft daarnaast een koop signaal af met een waarde van 0,018.

Cardano Koers Grafiek – Bron: TradingView

Als er gekeken wordt naar de moving averages lijkt Cardano het ook goed te doen. De 10-daagse en 30-daagse EMAs van de korte termijn bevinden zich met waardes van $0,562 en $0,536 ver onder de huidige koers waarde van Cardano. Daarnaast bevinden de 50-daagse en 100-daagse EMAs van de lange termijn met waardes van $0,527 en $0,492 ook ver onder de huidige Cardano koers.

Hierdoor lijkt het er voor de nabije toekomst goed voor te staan voor Cardano en is het zeer aannemelijk dat het platform zijn huidige opwaartse trend voort kan zetten. Toch zijn er andere altcoins die op de korte termijn nog veel meer winsten kunnen realiseren. Er zijn met name een aantal nieuwe presale tokens die veel potentie met zich meebrengen, hieronder bespreken we daarom de beste twee van dit moment.

Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Bitcoin Minetrix is bezig met de ontwikkeling van een cloud mining platform voor particulieren die Bitcoin willen minen. De Bitcoin mining markt staat erom bekend om hoge instapkosten te hebben en geavanceerde apparatuur te vereisen en hierdoor is het erg moeilijk voor particuliere investeert om hieraan deel te nemen. Dit heeft er ook voor gezorgd dat de markt steeds gecentraliseerder wordt, doordat het de grote coöperaties zijn die steeds meer macht winnen, hier wilt Bitcoin Minetrix verandering in aan gaan brengen.

Door een uniek Stake 2 Mine concept te ontwikkelen, wil het gebruikers voorzien van een veilige manier van Bitcoin mining. Gebruikers kunnen bij Bitcoin Minetrix simpelweg de native BTCMTX tokens staken in ruil voor cloud mining credits. Deze credits kunnen vervolgens gebruikt worden om Bitcoin te minen. Op deze manier kunnen gebruikers profiteren van de voordelen van Bitcoin mining zonder dat ze te maken krijgen met de traditionele risico’s.

Ondanks dat het mining platform nog niet online staat kunnen gebruikers al wel hun gekochte BTCMTX tokens staken. Totdat het mining platform live gaat zullen gebruikers hiervoor een aantrekkelijke rente mee kunnen verdienen, een rente die zich op dit moment boven de 60% bevindt. Hierdoor zijn er ook al meer dan 600 miljoen BTCMTX tokens vastgezet.

De BTCMTX token bevindt zich op dit moment in een succesvolle presale die al bijna $11 miljoen heeft opgehaald. Tokens kosten $0,0135 per stuk, maar zullen binnen 4 dagen verder gaan stijgen in prijs. Tokens zijn gemakkelijk te koop middels ETH, USDT, BNB, MATIC en creditcard.

 

Scotty the AI (AI)

Scotty the AI is een nieuw AI project dat zijn gebruikers een veilloze trading ervaring wilt aanbieden. Het project introduceert daarmee een aantal belangrijke functies waarbij zijn Scotty Swap en ScottyChat de belangrijkste platformen zijn.

Scotty Swap is een centrale hub waar gebruikers veilig en snel hun tokens kunnen traden. De hub wordt ondersteund door AI technologie waardoor elke trade geoptimaliseerd wordt. ScottyChat ondersteunt Scotty Swap vervolgens doordat het traders helpt met het maken van de juiste trading beslissingen. Het biedt gebruikers namelijk markt inzichten en andere informatie die ze gebruiken voor het realiseren van winsten in de crypto markt. Deze informatie kunnen ze vervolgens weer gebruiken om gemakkelijk en snel tokens te traden op de Scotty Swap.

scotty

De native token van het platform, SCOTTY, bevindt zich op dit moment in een presale die al snel de nodige aandacht heeft weten te vergaren. Ondanks dat de presale onlangs pas begonnen is, heeft het project nu al meer dan $400.000 weten op te halen. Tijdens deze presale is 30% van de totale token voorraad beschikbaar. De overige 70% wordt gebruikt voor marketing, ontwikkeling en liquiditeit. Er is een totale token voorraad van 1,2 miljard SCOTTY tokens.

SCOTTY tokens kosten op het moment van schrijven slechts $0,0053 per stuk, maar er is nog maar beperkte tijd te gaan voordat het volgende doel binnen de presale behaald wordt. Tokens zijn gemakkelijk te koop via ETH, USDT, BNB, MATIC en creditcard.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Cardano Stablecoin 673% Waarde stijging YoY, Gaat Cardano Stijgen? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.