Cardano schiet omhoog: Analist voorspelt stijging

Cardano (ADA), het digitale hart van het gelijknamige smart contract-platform, zet de cryptowereld op zijn kop. De munt schiet omhoog in waarde, en het handelsvolume explodeert. Crypto-expert Sssebi ziet het helemaal zitten en voorspelt zelfs een heuse bull run voor ADA. Maar wat is er aan de hand?

Beste crypto exchange

eToro – de nummer 1 crypto exchange wereldwijd

  • Wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers
  • Groot aantal cryptocurrencies beschikbaar
  • Naast crypto tal van andere projecten om in te investeren

Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

ADA knalt door belangrijk prijsniveau

Sssebi, een gerespecteerde analist in de cryptowereld, heeft een rapport uitgebracht waarin hij de recente successen van ADA belicht. Een van de belangrijkste punten is dat ADA op de 4-uurs grafiek door het cruciale 200-daags voortschrijdend gemiddelde (200MA) is gebroken.

Dit gemiddelde is een soort graadmeter voor de lange termijn trend van een digitale munt. Als de prijs boven de 200MA uitstijgt, is dat meestal een goed teken. Het kan betekenen dat de munt van een dalende trend naar een stijgende trend gaat.

Maar Sssebi kijkt verder dan alleen deze doorbraak. Hij vindt het extra bijzonder dat ADA, na de doorbraak, weer even terugzakte naar de 200MA, maar daarna met een enorme hoeveelheid handel weer omhoog schoot. Dit laat volgens hem zien dat er veel kopers zijn die in ADA geloven.

Het vorige weerstandsniveau, ooit een hindernis voor verdere winst, zou nu kunnen fungeren als een sterke steunvloer, waardoor scherpe prijsdalingen worden voorkomen.

Handelsvolume schiet omhoog

Wat Sssebi ook opvalt, is dat er veel meer gehandeld wordt in ADA nu de prijs stijgt. Dat is belangrijk, want het laat zien hoe groot de interesse in de munt is. Veel handel betekent dat er veel mensen ADA kopen en verkopen, wat de prijsstijging geloofwaardiger maakt.

Wat gaat Cardano doen?

De voorspellingen van Sssebi hebben veel aandacht gekregen in de cryptowereld. Veel beleggers houden Cardano nauwlettend in de gaten. Maar we moeten niet vergeten dat Sssebi vooral kijkt naar technische gegevens en hoe de markt zich nu gedraagt. Er zijn natuurlijk meer dingen die de toekomst van ADA bepalen.

Het team achter Cardano, Input Output Global (IOG), werkt erg hard aan verbeteringen. Vorig jaar lanceerden ze met succes smart contracts, een belangrijke stap. En er komt nog meer aan, zoals de Vasil Hard Fork, die het netwerk sneller en goedkoper moet maken. De hele Cardano-community kijkt hier reikhalzend naar uit.

Cardano is een goede investering?

Cardano laat veelbelovende signalen zien. De munt breekt door belangrijke prijsniveaus en het handelsvolume stijgt. Maar zoals altijd in de cryptowereld, is het belangrijk om zelf onderzoek te doen voordat je investeert.

xoxo Sophia!


The post Cardano schiet omhoog: Analist voorspelt stijging appeared first on Bitcoinmagazine.nl.