Cardano koers verwachting na 10% daling ADA en verlies key support – Waarom stijgt Cardano niet?

Het was geen gunstige start van april toen de cryptomarkt in een aanzienlijke neerwaartse trend belandde en de Bitcoin-prijs daalde tot onder de $65.000. Altcoins werden snel beïnvloed, waarbij de Cardano-koers binnen 24 uur met meer dan 10% daalde.

Volgens gegevens van CoinMarketCap is de prijs van Cardano dit jaar indrukwekkend geweest, met een groei van $0,59 naar meer dan $0,80 in maart. Door de recente neergang in de markt daalde de ADA-prijs echter naar minder dan $0,58.

Waarom stijgt Cardano niet?

De prijsdaling van Cardano naar $0,58 zorgde ervoor dat de token de belangrijke steun van $0,62 per token verloor. De laatste keer dat ADA deze steun verloor, was tussen 5 en 19 maart. Het herstelde deze steun echter snel voordat het deze voor de derde keer in 30 dagen weer verloor. Blijkbaar is de implicatie van het verliezen van deze belangrijke steun enorm, waardoor onzekerheid ontstaat over de cardano koers verwachting.

Afbeelding van Coinmarketcap

Analisten en experts hebben uiteenlopende meningen over de huidige staat van de markt. Velen zijn optimistisch en verwachten dat kopers zullen instappen om de prijzen op te drijven. Dit optimisme wordt aangewakkerd door het potentieel voor een hernieuwde bullmarkt. Aan de andere kant zijn sommigen voorzichtig en waarschuwen ze voor verdere neerwaartse druk. Deze verdeeldheid weerspiegelt de onzekerheid en volatiliteit in de markt.

Wat betreft Cardano wordt het $0,55 steunniveau nauwlettend in de gaten gehouden. Het is een cruciaal punt dat kan bepalen of de prijs weer bullish wordt of dat de neerwaartse trend zich voortzet. Investeerders houden deze prijsdrempel in de gaten om te beslissen over hun koop- of verkoopacties.

Cardano koers verwachting is positief op lange termijn

Bekende cryptoanalist Ali Martinez’s inzichten over Cardano, op 16 maart, geven een idee van wat optimistische traders kunnen verwachten. Op basis van historische overeenkomsten tussen 2018 en 2021 beweert Martinez dat de prijs van Cardano enkele lichte dips zou kunnen meemaken voordat het een gigantische stijging doormaakt.

Volgens zijn voorspellingen verwacht Martinez dat de prijs van ADA op korte termijn rond de $0,55 en $0,80 zal bewegen. Er zal echter een stijging zijn van 160%, wat de altcoin naar meer dan $1,70 zal duwen. Bovendien kan dit volgens hem de cardano koers mogelijk opdrijven tot meer dan $5 als er genoeg FOMO is.

Investeerders richten zich op nieuwe crypto 5thScape

Terwijl prijzen van populaire cryptomunten als ADA aan het dalen zijn, zijn investeerders op zoek naar andere mogelijkheden om te investeren in cryptomunten met veel potentie. Een van die projecten is 5thScape ($5SCAPE). Dit komt voornamelijk door het vernieuwende concept achter het 5thScape VR-ecosysteem en de diverse toepassingen van de $5SCAPE-token.

5thScape onderscheidt zich door een unieke mix van virtual reality en blockchain-technologie te bieden. Dit opent deuren naar een wereld waar gebruikers een vernieuwende ervaring hebben, maar ook daadwerkelijk gebruik kunnen maken van de $5SCAPE-tokens. Dit gebruik strekt zich uit van toegang tot content en games binnen het platform, tot grote kortingen op diverse producten.

Wat ook bijdraagt aan de aantrekkelijkheid van $5SCAPE als investering, is de presale. Met een instapprijs van slechts $0,00187 per token biedt deze een potentiële hoge winstmarge, gezien de geplande listingprijs van $0,01. De structuur van de presale, waarbij de prijs na elke ronde stijgt, moedigt vroege investeringen aan en kan leiden tot een gestage waardestijging van de token.

De marktkapitalisatie bij de listing is vastgesteld op $52,11 miljoen, wat betekent dat er een beperkte hoeveelheid tokens beschikbaar is. Deze schaarste kan de vraag vergroten en, naarmate het project vordert, mogelijk de koers verwachting van 5thScape opdrijven. Dit maakt $5SCAPE een aantrekkelijke investering met groeipotentieel. Voor investeerders die op zoek zijn naar vernieuwende projecten met een lange termijn visie, biedt 5thScape een uitnodigende kans.

Crypto meme Slothana’s koopwidget gaat live terwijl presale $6 miljoen bereikt

Een andere crypto meme coin dat het goed doet, ondanks een daling van de Cardano koers, is Slothana. Op 28 maart lanceerden ze hun “Lazy Sloth Buy Widget” op hun website, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om $SLOTH tokens te kopen tijdens hun presale. Deze nieuwe functie vereenvoudigt het aankoopproces, zodat zelfs nieuwkomers gemakkelijk kunnen instappen.

Op hun kenmerkende speelse toon verklaarde Slothana: “Geen excuses meer – zelfs de luisten onder ons kunnen nu met gemak SOL sturen.” Deze functie is eenvoudig te gebruiken. Ga naar de Slothana website, klik op “Koop Nu” en connect je portemonnee.

Ondersteunde wallets voor deze Solana meme coin zijn onder andere Phantom, Solflare, Trust Wallet, Coinbase Wallet en meer. Eenmaal verbonden, moeten gebruikers de gewenste hoeveelheid SOL invoeren om te ruilen voor $SLOTH. Je krijgt 10.000 $SLOTH tokens voor elke Sol.

Slothana’s presale is inmiddels gestegen naar meer dan $6 miljoen. Hun online community is ook booming, met meer dan 9000 volgers op X in slechts 10 dagen. Deze groeiende community is een van de grootste reden achter de positieve Slothana koers verwachting.

Bitcoin Minetrix trekt aandacht met crypto presale

Een ander project dat veel de aandacht trekt is. Bitcoin Minetrix. Dit nieuwe crypto project is een game-changer op de Ethereum blockchain, het allereerste Stake-to-Mine project. Sinds de lancering van de presale kun je investeren in deze munt, die in tien fases probeert een maximaal bedrag van $32 miljoen op te halen. Ze mikken eerst op een tussenstap van $15.6 miljoen, wat gelijk staat aan de verkoop van 1.4 miljard tokens.

Wat Bitcoin Minetrix zo bijzonder maakt, is dat je door te investeren in BTCMTX tokens, je deze kunt staken om Bitcoin te minen. Dit opent een hele nieuwe, passieve manier om inkomen te krijgen met Bitcoin, zonder de enorme energiekosten die normaal gesproken bij Bitcoin mining komen kijken. Cloud Mining via Bitcoin Minetrix is namelijk een stuk duurzamer.

Dus, als je op zoek bent naar een slimme en duurzame manier om in de crypto wereld te stappen, biedt Bitcoin Minetrix een goede kans.


The post Cardano koers verwachting na 10% daling ADA en verlies key support – Waarom stijgt Cardano niet? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.