Cardano Haalt ATH Cardano Haalt Record Aantal Wallets, Wat Gaat Cardano Doen Na Deze Mijlpaal En Gaat ADA Stijgen?

Cardano is een van ’s werelds meest waardevolle cryptomunten en wist in de afgelopen weken goed mee te stijgen met de rest van de markt. De cryptomunt ontwikkelt zich ietwat onopmerkzaam in het kielzog van cryptomunten als Ethereum en Solana, maar heeft deze week wel nieuwe records genoteerd. 

Die records zitten nog niet op het gebied van de koers gezien het, ondanks flinke stijgingen, nog ver achterblijft op het all time high record van $3,10. Op het moment van schrijven staat de Cardano koers op $0,71 nadat het de afgelopen 2 dagen terug is gezakt van een tijdelijk hoogtepunt van $0,81.

Cardano bereikt ATH Wallets

De koers van Cardano laat de ontwikkeling van vraag- en aanbod het beste zien, maar ook het aantal wallets dat Cardano heeft is een belangrijke indicator voor de interesse van traders in de cryptomunt. Juist dat aantal wist afgelopen week een recordaantal van 600.000 walles te bereiken.

Met dat aantal actieve wallets noteerde het een stijging van 40% ten opzichte van 30 dagen geleden. Het is een teken dat traders de cryptomunt meer gaan gebruiken, wat niet gek is, want Cardano biedt net als Ethereum en Solana een netwerk van decentrale applicaties.

Het ligt op de eerdergenoemde blockchains echter nog wel achter op de ontwikkeling hiervan waardoor ook het TVL (Total Value Locked) op de Cardano blockchain achter blijft. Dat lijkt een direct gevolg van de keuze van Cardano om zich hier niet zo op te richten als Ethereum en Solana wel doen.

Op deze grotere blockchain netwerken worden er veel nieuwe tokens en applicaties ontwikkeld, terwijl Cardano zich nog steeds veel met de achterliggende techniek bezig lijkt te houden voordat ze meer binnen het netwerk gaan ontwikkelen.

Wat gaat de Cardano koers doen?

De Cardano koers is samen met de rest van de crypto markt in een dipje terechtgekomen waardoor het meer dan 10% van de waarde kwijt is geraakt in de afgelopen 2 dagen. Daarvoor heeft echter een dusdanig sterke stijging meegemaakt dat de koers met $0,71 er nog steeds uitstekend voor staat.

Voor veel traders is het de vraag of Cardano nu verder wegzakt, of dat het zich op korte termijn kan herstellen. Als we naar de technische indicatoren rondom de Cardano koers kijken zien we een duidelijk koopsignaal op de Moving Averages, terwijl de Oscillators een neutraal signaal afgeven. Zo staat het MACD niveau momenteel op 0,039 en geeft het daarmee een verkoopsignaal af.

De verwachting voor de lange termijn van Cardano is nog altijd zeer positief; het crypto project biedt een duurzaam alternatief voor Bitcoin en Ethereum en blijft het netwerk actief verder ontwikkelen. Zodra het TVL op de Cardano blockchain hoger wordt en meer ontwikkelaars voor deze blockchain kiezen, zal ook de koers hiervan profiteren.

Het hoogtepunt van $3,10 werd behaald tijdens een enorme bull run en zal de komende tijd waarschijnlijk niet herhaald worden. De grens van $1,- kan er dit jaar echter wel aangaan, als de markt gaat reageren op de opkomende Bitcoin halving.

Alternatieven voor Cardano

Mocht je op zoek zijn naar cryptomunten die iets meer risico kennen dan de Cardano koers, maar daarmee ook grotere stijgingen kunnen noteren in 2024 kun je hieronder kijken naar onze aanbevelingen. Dit zijn drie cryptomunten die verkrijgbaar zijn in een crypto presale, en bij lancering direct kunnen profiteren van de goede omstandigheden in de huidige crypto markt.

Green Bitcoin – Voorspel de Bitcoin koers voor extra beloningen

Green Bitcoin is een token die ontwikkeld is op de Ethereum blockchain en daarmee en duurzaam alternatief biedt voor de originele Bitcoin. Daarbij komt het met een ‘gamified staking model’, wat een extra methode brengt om extra $GBTC tokens te verdienen.

Zodra je tokens vastzet voor staking, moet je namelijk een voorspelling doen over de Bitcoin koers aan het einde van de staking periode. Hoe dichter je bij zit, hoe hoger de beloning zal zijn die je ontvangt.

green bitcoin elon musk crypto

De tokens van Green Bitcoin zijn momenteel te verkrijgen in een presale op de website van het project. Als je geïnteresseerd bent in de token is het aan te raden om zo snel mogelijk te investeren, de prijs van de token zal namelijk tijdens de presale verder stijgen.

 

Bitcoin Minetrix – De mining kans van 2024?

Het is in dit artikel al een aantal keren gegaan over de Bitcoin halving die er volgende maand aankomt. Bij deze Bitcoin halving worden de beloningen die miners in Bitcoin ontvangen gehalveerd. Traditioneel gezien zorgt dit evenement, dat eens in de vier jaar plaatsvindt, voor grote stijgingen in de crypto bomarkt.

Bitcoin Minetrix is een nieuwe token die hier slim op inspeelt door mining beschikbaar te maken voor meer traders. Dat doen ze via een Stake-to-Mine protocol, waarbij je BTCMTX tokens staket om daar mining credits voor te ontvangen. Deze mining credits kun je vervolgens inzetten in de cloud mining pool van het project.

bitcoin minetrix mining

De presale van Bitcoin Minetrix is al even bezig en er is in totaal al meer dan $12 miljoen opgehaald. Om zelf mee te doen ga je naar de website van het project en ruil je ETH, USDT of BNB in voor de tokens van Bitcoin Minetrix.

 

Dogecoin20 – Gloednieuwe meme coin op Ethereum blockchain

Dogecoin, maar dan net even anders. Zo kun je Dogecoin20 het beste omschrijven. In plaats van een eigen blockchain heeft het team achter Dogecoin20 er voor gekozen om de token te ontwikkelen op de Ethereum blockchain. Hierdoor profiteert het direct van een aantal functies van deze blockchain.

Ten eerste kun je de token staken, terwijl je de origineel Dogecoin alleen kan minen. Hiervoor hoef je weinig te doen; je zet de tokens vast voor een bepaalde periode en claimt op het eind van de periode een beloning in de vorm van DOGE20 tokens.

dogecoin20 crypto die gaat stijgen

Deze tokens komen uit een voorraad die bij de lancering van het project is vastgesteld. Dit zorgt ervoor dat er geen nieuwe DOGE20 tokens op de markt komen en er geen inflatie plaatsvindt, iets wat er bij de originele Dogecoin wel gebeurd.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Cardano Haalt ATH Cardano Haalt Record Aantal Wallets, Wat Gaat Cardano Doen Na Deze Mijlpaal En Gaat ADA Stijgen? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.