Bullish signalen: BNB koers kan nieuwe all-time high bereiken

Na een sterke stijging is de prijs van Binance Coin (BNB) nu aan het consolideren. In deze fase heeft BNB een bullish driehoek gevormd boven het 100-daags simpel voortschrijdend gemiddelde (SMA) op de 1-daagse grafiek. Kan de BNB koers binnenkort zijn all-time high van $686.31 doorbreken?

Huidige BNB koers en belangrijke niveaus

Op dit moment beweegt de prijs van binance coin tussen het weerstandsniveau van $647 en het ondersteuningsniveau van $498. Deze beweging bouwt momentum op voor een mogelijke bullish uitbraak.

De marktkapitalisatie is $89.412.113.586, wat ongeveer 1,70% hoger is dan de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume is echter met meer dan 37% gedaald en bedraagt $1.535.069.940. Op het moment van schrijven is de prijs van BNB rond de $602, wat boven het 100-daags SMA ligt.

Technische analyse Binance Coin: bullish indicatoren

Op de 1-daagse grafiek is te zien dat BNB boven het 100-daags SMA handelt. Dit kan erop wijzen dat de prijs verder omhoog kan gaan en de bovenkant van de bullish driehoek kan doorbreken.

De relatieve sterkte-index (RSI) ondersteunt deze bullish verwachting. De RSI-lijn is boven de nullijn en dit suggereert dat de prijs kan blijven stijgen en de bovenkant van de bullish driehoek kan doorbreken.

Ook de Williams alligator indicator laat een bullish signaal zien. De ‘tanden’ en ‘kaak’ van de alligator zijn boven de lip en de prijs is boven deze indicator. Dit wijst erop dat de prijs van BNB verder kan stijgen boven de bullish driehoek.

Mogelijke prijs van de BNB koers op lange termijn

Als BNB boven de bullish driehoek breekt, kan de prijs de vorige high van $686.31 doorbreken. Als dit niveau doorbroken wordt, kan de prijs een nieuw all-time high bereiken.

Als BNB er niet in slaagt om boven de bullish driehoek uit te breken, kan de prijs dalen en het ondersteuningsniveau van $498 doorbreken. Als ook dit niveau niet houdt, kan de prijs verder dalen en het ondersteuningsniveau van $384 testen.


The post Bullish signalen: BNB koers kan nieuwe all-time high bereiken appeared first on Bitcoinmagazine.nl.