BTC Stabiel Ondanks Uitstel Crypto ETF, Standard Chartered Bevestigt $100k Bitcoin Koers Voorspelling 2024

Hoewel de Securities and Exchange Commission (SEC) wederom heeft besloten de goedkeuring van de spot Bitcoin ETF uit te stellen, is dit niet te merken aan de Bitcoin koers. Bitcoin is in de afgelopen week met 4,63% gestegen en staat momenteel op $38.270.

De stijging van de Bitcoin koers boven de $38k zou het begin kunnen zijn van iets veel groters.

Kan Bitcoin $100.000 worden in 2023? Engelse Bank Denkt van Wel

De Engelse Bank, Standard Chartered, voorspelde in april dat de Bitcoin koers het jaar zou eindigen op de $100k. Ondanks de aanhoudende bear markt waar we voor het grootste deel van dit jaar in zaten, staat deze Bitcoin koers verwachting nog steeds op hetzelfde getal.

Standard Chartered zegt dat de crypto ETF aanvragen een grote katalysator zijn voor een ontketening van een nieuwe Bitcoin bull run. Dit was afgelopen maanden te zien toen Bitcoin boven de $30k uitbrak, nadat meerdere instituties een spot Bitcoin ETF hebben aangevraagd bij de SEC.

Ondanks meerdere crypto ETF aanvragen die op 17 november wederom werden uitgesteld, zit de Bitcoin koers nog steeds in een stijgende lijn vanaf dat punt. Dit kan betekenen dat de SEC deze aanvragen niet veel langer meer kan uitstellen.

Bitcoin Koers Verwachting

De Bitcoin koers is de afgelopen 24 uur met ruim 3,2% gestegen, waardoor deze boven de $38k is komen te liggen. Echter zal de koers dit niveau moeten behouden om een definitieve doorbraak te maken boven dit niveau.

Als Bitcoin door de resistance rond de $38.400 kan breken, zou BTC in een nieuwe trading range kunnen komen met mogelijke nieuwe highs. Echter ligt er ook gevaar op de loer als Bitcoin onder de $35.574 zakt, wat kan leiden tot verdere dalingen.

Bitcoin koers grafiek

De voorspelling van Standard Chartered zou dit jaar nog uit kunnen komen indien BTC boven de bullish divergentie rond $38.653 breekt. Dit zal de weg vrijmaken voor stijging boven de $40.000, wat mogelijk deze week nog kan gebeuren.

Als we, ondanks het uitstel van de SEC, dit jaar de eerste goedkeuring voor de crypto ETF’s krijgen, bestaat de mogelijkheid van een $100k Bitcoin koers. Mocht dit niet het geval zijn, dan zou de $45k of $50k nog wel haalbaar kunnen zijn voor Bitcoin.

Het momentum van Bitcoin lijkt niet te stoppen, waardoor ook veel altcoins in waarde stijgen. Laten we daarom kijken naar veelbelovende cryptomunten die kunnen exploderen als gevolg van de bullish koersactiviteit van Bitcoin.

Bitcoin ETF Token (BTCETF)

Bitcoin ETF Token is een indrukwekkende nieuwe cryptomunt die mee zou kunnen liften op de komst van de spot Bitcoin ETF. De BTCETF token is verkrijgbaar in de presale, die al meer dan $ 1,95 miljoen heeft opgehaald.

Terwijl we allemaal wachten op de goedkeuring van de spot Bitcoin ETF, kunnen investeerders BTCETF tokens staken voor passief inkomen. Ondertussen zal op elke transactie een burn tax rusten, die afneemt bij elke mijlpaal die Bitcoin meemaakt.

BTCETF tokens zijn te koop voor $0,006 per stuk en zullen aan het eind van de week verder stijgen in prijs. Hiermee stimuleert Bitcoin ETF Token vroege investeerders om BTCETF te kopen door ze een betere prijs te geven.

 

Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Een andere manier om mee te liften op het succes van de Bitcoin is door in te spelen op de volgende Bitcoin halving door Bitcoins te minen via Bitcoin Minetrix. De halving die in april 2024 wordt verwacht, zal de block rewards halveren, wat betekent dat je nu nog twee keer zoveel BTC kunt verdienen met mining.

Bitcoin Minetrix haalt de sterke barrière voor nieuwe gebruikers weg met het gebruiksvriendelijke stake-to-mine systeem. Door BTCMTX tokens te staken via het dashboard, verdien je mining credits waarmee je via de cloud BTC kunt minen.

In een succesvolle presale die meer dan $ 4,5 miljoen heeft opgehaald, is BTCMTX te koop voor $ 0,0119 per stuk. Binnenkort zal de presale zijn laatste fase ingaan, wat betekent dat er niet veel tijd meer is om BTCMTX voor deze vaste lage prijs te kopen.

 

ETH ETF Token (ETHETF)

De nieuwe ETH ETF Token zet in op de spot Ethereum ETF en denkt dat deze veel meer potentie heeft dan de Bitcoin ETF. De nieuwe token is verkrijgbaar via gedecentraliseerde exchanges en gebruikt een burn mechanisme om het aanbod te verkleinen.

Hoewel Bitcoin de #1 grootste cryptomunt is, heeft Ethereum als #2 veel potentie om op een dag Bitcoin te overtreffen. Dit is omdat Ethereum veel meer functies heeft dan Bitcoin en daarmee gebruikt kan worden voor NFT’s, dApps, crypto games en andere toepassingen voor smart contracts.

Je kunt ETHETF tokens kopen via Uniswap en mogelijk profiteren van token burns en positief nieuws rondom de spot Ethereum ETF. Op het moment van schrijven is er al meer dan $ 200.000 aan ETHETF geburnd.

 

Meme Kombat (MK)

Meme Kombat heeft als doel om de ultieme meme coin te worden die gebruikt kan worden op het spannende platform. In de arena van Meme Kombat kunnen spelers wedden op meme karakters die in AI-gegenereerde battles tegen elkaar vechten.

De native MK token kan worden gestaked voor passief inkomen en worden ingezet om grote prijzen mee te winnen. Met grappige illustraties en het gebruik van bekende meme karakters zoals Wojak, Pepe, Doge, Shiba Inu en nog meer, heeft Meme Kombat een grote kans om viraal te gaan.

MK kan gekocht worden in de presale voor $ 0,214 per stuk. Intussen heeft de presale al meer dan $ 2,24 miljoen opgehaald en kan het binnenkort zijn doel van $ 2,5 miljoen bereiken.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post BTC Stabiel Ondanks Uitstel Crypto ETF, Standard Chartered Bevestigt $100k Bitcoin Koers Voorspelling 2024 appeared first on Bitcoinmagazine.nl.