BTC, ETH & XRP koers verwachting: Welke altcoin gaat exploderen nu Bitcoin in de lift zit?

De Bitcoin koers is op vrijdag weer de lucht in geschoten en stijgt op zaterdagochtend verder. Zo ligt de crypto markt vandaag ruim 5% hoger en is de Bitcoin gestegen met 6,5%, Ethereum met 4,4% en XRP met 2,9% in de afgelopen 24 uur.

Het herstel van Bitcoin en het feit dat crypto ook tijdens het weekend stijgt, is een mogelijk teken dat de crypto markt de komende week verder kan klimmen. In dit artikel kijken we naar de koersen van Bitcoin, Ethereum en XRP en naar twee veelbelovende cryptomunten die binnenkort nog harder kunnen stijgen.

Wat gat Bitcoin doen en hoeveel kunnen ETH en XRP waard worden?

Bitcoin heeft een bearish week achter de rug en is hierdoor onder $60.000 gedaald. Maar aan het einde van de week heeft BTC het niveau van $60.000 wederom geclaimd als support en ligt de koers momenteel op $63.220 na een stijging van 0,4% in de afgelopen week.

Het volgende doel voor de Bitcoin koers is om zijn 30-daagse moving average (geel) rond de $65.000 opnieuw te claimen als support. Hiervoor zal Bitcoin eerst een doorbraak moeten maken boven dit niveau, waar mogelijk de verkoopdruk zal toenemen.

Bitcoin koers grafiek – TradingView

De Relative Strength Index (RSI) van Bitcoin is behoorlijk gestegen in de afgelopen dagen, zo lag de indicator eerder deze week nog op 30 en nu op 48. Dit betekent dat BTC veel momentum heeft opgebouwd en dat de cryptomunt de komende dagen verder zou kunnen klimmen.

Altcoins liften zoals gewoonlijk mee met Bitcoin, zo is bijvoorbeeld de Ethereum koers gisteren weer door $3.000 gebroken. Deze ochtend bevindt ETH zich op $3.109 en ligt het ongeveer gelijk met het niveau een week terug.

ETH zou hierdoor de komende dagen verder kunnen stijgen richting $3.500 in het geval dat het ook een doorbraak weet te maken boven de resistance rond $3.300. Eerder dit jaar heeft Ethereum een piek bereikt boven $4.000, een niveau dat we de komende weken mogelijk weer zullen zien voor de grootste altcoin.

Een andere veelbelovende crypto uit de top 10 is XRP, die in de afgelopen week met 3,3% is gestegen en binnenkort mogelijk een grote boost kan krijgen. Crypto analisten verwachten namelijk dat de jarenlange rechtszaak tussen Ripple en de Securities & Exchange Commission (SEC) binnen enkele weken zal eindigen.

De rechter zal binnenkort bepalen hoe hoog de boete wordt voor Ripple en of het bedrijf XRP mag blijven verkopen aan instituties. In het positieve geval, kan de XRP koers hard de lucht in schieten en boven $1 breken, maar analisten denken dat XRP op langere termijn zelfs meer dan $10 waard kan worden.

Bitcoin, Ethereum en XRP hebben alle 3 veel potentie om de komende tijd verder te stijgen en kunnen daarom een goede aanvulling zijn voor je portfolio. Omdat deze crypto’s in de top 10 zitten, kunnen ze misschien niet meer x100 gaan, maar zijn ze wel veiliger dan de kleinere altcoins en meme coins.

Welke altcoin gaat exploderen nu de crypto markt herstelt?

Als je zoals veel mensen in crypto zit om veel geld te verdienen, dan kun je ook wellicht kijken naar riskantere opties die veel harder kunnen stijgen dan de top 10 crypto’s. Door te investeren in kleine veelbelovende crypto projecten, zit de kans erin dat je investering met 1.000% of meer kan stijgen.

Het team van Bitcoin Magazine onderzoekt nieuwe cryptomunten op de markt en selecteert alleen de crypto’s met een betrouwbaar team en de potentie om veel waard te worden. In dit artikel kijken we naar 2 van de favoriete projecten van Bitcoin Magazine, die hun native tokens voor een lage prijs verkopen in een presale.

99 Bitcoins (99BTC)

99Bitcoins (99BTC) is een uitstekend klein alternatief voor Bitcoin die potentie heeft om in de bull run veel waard te worden. In een bull run nemen veel nieuwe mensen deel aan crypto en is er een groot belang bij manieren om meer te leren over crypto, dat is de oplossing die het nieuwe platform, 99Bitcoins, biedt.

Met een bestaande community van bijna 3 miljoen gebruikers, zal het nieuwe Learn-to-Earn platform binnenkort lanceren nadat de presale van 99BTC voltooid is. Deze presale heeft al meer dan $1 miljoen heeft opgehaald en biedt vroege investeerders een manier om extra geld te verdienen voordat het platform live gaat.

Je kunt 99BTC tokens kopen voor $0,00103 per stuk en krijgt de gelegenheid om deze tokens te staken, zodat je na de presale nog meer tokens kunt claimen. Aan het einde van de presale zul je gekochte tokens kunnen claimen voordat 99BTC aan zijn eerste exchange wordt toegevoegd.

 

Sealana (SEAL)

Een riskantere pick met nog meer potentie op korte termijn is de nieuwe meme coin, Sealana (SEAL). Deze meme coin is sinds deze week verkrijgbaar in de presale en heeft al meer dan $180.000 opgehaald.

Sealana is de enorme zeehond die via zijn moeder’s zolderkamer geld verdient door te traden en heel de dag loopt op niets anders dan junk food. Dit humoristische concept heeft gezorgd dat SEAL al veel geld op heeft gehaald in zijn eerste dagen en kan zorgen dat de Solana meme coin mogelijk hard stijgt na lancering.

Sealana koers verwachting

Je kunt de nieuwe meme coin kopen voor 1 SOL per 6.900 tokens en krijgt deze na de presale automatisch in je Solana wallet als airdrop. SEAL zal gelanceerd worden door hetzelfde team als van de andere succesvolle meme coin Slothana (SLOTH), die de eerste dag na lancering met 100% steeg in waarde.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post BTC, ETH & XRP koers verwachting: Welke altcoin gaat exploderen nu Bitcoin in de lift zit? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.