Boost Elon Musk Crypto Memes Na Gerucht Crypto Op X, Zal DOGE 2020 Patroon Volgen Met 15800% Pump?

Elon Musk heeft op X (Twitter) een bericht gedeeld waarin een video te zien is, waarin het platform wordt afgebeeld als ‘The Everything App’. Uit dit bericht zijn geruchten ontstaan dat het platform crypto betalingen zal accepteren. En omdat zowel Tesla als SpaceX DOGE accepteert, zijn verwachtingen hoog dat Dogecoin ook voor Twitter gebruikt kan worden.

Daarnaast zou Dogecoin zijn 2020 patroon kunnen herhalen, waarin de populaire crypto meme met 15800% is gestegen na een lang plateau.

DOGE Koers Verwachting – Kan Elon Musk Crypto Tweet Dogecoin een Boost Geven?

De Dogecoin koers is vandaag hard gestegen en ligt momenteel op $0,20 na een stijging van ruim +9% in de afgelopen 24 uur. Dogecoin heeft een sterke week en is in de afgelopen 7 dagen met +29% gestegen terwijl Bitcoin wederom boven de $70.000 ligt.

Zowel het 30-daagse gemiddelde (geel) als de Relative Strength Index (RSI) van Dogecoin zijn flink aan het klimmen. De gele grafiek indiceert een sterke support voor Dogecoin die de weg vrijmaakt, terwijl de licht overbought RSI van Dogecoin wijst op veel koopdruk.

Dogecoin koers grafiek – TradingView

En nu de geruchten van Dogecoin als betaalmiddel op Twitter steeds sterker worden, zou DOGE nog verder kunnen stijgen de komend weken. Elon Musk, de eigenaar van het socialmediaplatform en een grote fan van Dogecoin, ondersteunt de meme coin ook via zijn bedrijven Tesla en SpaceX als betaalmiddel.

De miljardair deed in 2021 ook de uitspraak dat Dogecoin een belangrijk betaalmiddel zou kunnen worden in de toekomst. Musk zou Dogecoin ook de officiële valuta van Mars maken in het geval dat SpaceX erin slaagt een kolonie op de planeet te vestigen.

Maar voordat we de eerste mensen op mars hebben lopen, lijkt de kans groot dat Dogecoin binnenkort gebruikt kan worden op Twitter als betaalmiddel.

Hoewel het nog steeds niets meer dan onbevestigde geruchten zijn, lijkt een uitzondering van Dogecoin als betaalmiddel op Twitter haast onmogelijk. De vraag blijft alleen nog wanneer dit uiteindelijk zal gebeuren, gezien geruchten van Dogecoin als betaalmiddel op Twitter al jarenlang spelen.

Uit een bericht van CoinTelegraph is een vergelijking te zien tussen Dogecoin in 2020, die na een lange periode van consolidatie een sterke pump meemaakte. De huidige situatie van Dogecoin lijkt erg op die van 4 jaar geleden en als dit patroon zich herhaalt, zou Dogecoin hard kunnen stijgen.

Dogecoin koers grafiek weekly
Dogecoin vergelijking met 2020 – TradingView

Hoewel een pump van +15.800% vanuit dit punt lastig zou zijn (Dogecoin zal dan een market cap van $4,5 biljoen hebben, groter dan de marktkapitalisatie van crypto op $2,66 biljoen), kan Dogecoin mogelijk een nieuwe All-Time High neerzetten en zelfs $1 worden dit jaar.

Ook dit is een kwestie van afwachten met de vraag van hoe lang dit kan duren. Ondertussen is er een alternatief voor Dogecoin gelanceerd met een aantrekkelijke vorm van utility, een lage market cap, veel ruimte om te stijgen. Deze alternatieve crypto meme heeft in een korte tijd behoorlijk veel aandacht gekregen en kan daarom binnenkort exploderen in waarde.

Dogecoin20 (DOGE20)

Dogecoin20 (DOGE20) is een alternatief voor Dogecoin dat zo’n 2 weken geleden is gelanceerd en nu al meer dan $10 miljoen heeft opgehaald in zijn presale. De nieuwe crypto meme is voor een lage prijs van $0,00022 te koop en kan vroegtijdig worden gestaked voor passief inkomen.

De reden dat investeerders massaal kiezen voor Dogecoin20 is dat de meme coin mee kan liften o de originele Dogecoin, maar extra voordelen heeft. Niet alleen kun je DOGE20 staken om passief geld te verdienen met crypto, ook maak je deel uit van een nieuwe community onder leiding van een team dat doneert aan goede doelen.

https://twitter.com/DOGE_COIN20/status/1773273876811632805?s=20

Dogecoin20 zal in april worden gelanceerd op zijn eerste gedecentraliseerde exchange en kan door zijn huidige populariteit hard stijgen in waarde. Je hebt nu nog de kans om DOGE20 te kopen voor een vaste lage prijs en extra tokens te verdienen door de ERC-20 token te staken.

 

Slothana (SLOTH)

Een ander aantrekkelijk alternatief voor Dogecoin is Slothana (SLOTH), een populaire crypto meme op Solana die deze week is begonnen met zijn presale en al meer dan $1,1 miljoen heeft opgehaald. De luiaard wil mensen de mogelijkheid geven om op een luie manier geld te verdienen.

Als je het gewone werkleven zat bent, is SLOTH een veelbelovende crypto meme om in de gaten te houden. De meme coin zal binnenkort lanceren op zijn eerste exchange en schijt ook van plan te zijn om een grote airdrop te houden voor token holders.

Op dit moment kun je SLOTH kopen voor 1 SOL per 10.000 tokens. na lancering heeft Slothana als doel om een market cap van $420 miljoen te bereiken, vroege investeerders kunnen hierdoor mogelijk behoorlijke winsten behalen.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Boost Elon Musk Crypto Memes Na Gerucht Crypto Op X, Zal DOGE 2020 Patroon Volgen Met 15800% Pump? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.