BONK, WIF & PEPE Koersen Pumpen – Kan Nieuwe Crypto Meeliften Hernieuwde Meme Crypto Trend?

Meme coin mania is terug onder leiding van met Dogwifhat (WIF), Bonk (BONK), en Pepe (PEPE).

Deze drie, verre van nieuwkomers, hebben de cryptowereld al eerder opgeschud met ongelofelijke rendementen en unieke aantrekkingskracht, gebaseerd op de rijke cultuur van het internet.

Met de koersen die de laatste 24 uur aanzienlijk zijn gestegen, wordt de vraag gesteld: Kan een nieuwe crypto meeliften op deze hernieuwde meme crypto trend?

Zal de Koers van Dogwifhat Verder Stijgen?

Dogwifhat (WIF) heeft zowel de afgelopen maand als het afgelopen jaar een indrukwekkende groei laten zien, met een koersstijging van respectievelijk 553,26% en 1246,03%, waarmee het een piek van $3,44 bereikte.

Ondanks deze overwegend positieve trend, heeft de koers van WIF recentelijk een dip van bijna 30% meegemaakt. Momenteel handelt Dogwifhat binnen een wekelijks prijsbereik van $1,96 tot $2,15. Deze tijdelijke terugval lijkt echter niet te wegen op de algemeen bullish indicatoren voor het native WIF-token, die wijzen op een mogelijke waardestijging op korte termijn.

Analisten voorspellen dat de koers van Dogwifhat tegen het einde van 2024 mogelijk de $4 kan bereiken, wat het tot een veelbelovende investeringskans in de wereld van meme coins zou maken.

Kan Bonk een Comeback Maken op de Meme Coin Markt?

Bonk (BONK), een vooraanstaand figuur in de meme coin arena, bevestigde eerder dit jaar zijn status als topkandidaat met een indrukwekkende prestatie. Ondanks het bereiken van nieuwe hoogten met een recent all-time high (ATH), heeft de Bonk-token onlangs een aanzienlijke waardedaling meegemaakt.

De meme coin BONK zag zijn prijzen afgelopen week met 24,38% dalen, van $0,0000203 naar $0,00003134. Deze daling heeft niet alleen de prijs van Bonk beïnvloed, maar ook zijn marktkapitalisatie en handelsvolume doen afnemen, wat wijst op potentiële uitdagingen voor de token. Met de huidige handelsprijs rond de $0,00002235 houden Bonk-investeerders en -enthousiastelingen de ontwikkelingen rond deze ooit veelbelovende meme coin nauwlettend in de gaten.

Ondanks recente tegenslagen, vertoont BONK tekenen van herstel met een toename van meer dan 6% in de afgelopen 24 uur, waarmee het boven $0,000022 handelt en zijn 20-dagen exponentieel voortschrijdend gemiddelde (EMA) op de dagelijkse grafiek uitdaagt.

Hoewel BONK en WIF de leiding hebben genomen, zijn zij zeker niet de enige meme munten die interesse wekken. Zo heeft PEPE, de iconische kikker-geïnspireerde token, ook een toename in vraag gezien – en is de afgelopen dag met ongeveer 4% gestegen.

Het lijkt er echter op dat de stijgende trend op dit moment vrijwel alle meme munten mee omhoog trekt. Zo biedt deze situatie ook een kans om andere meme coins te ontdekken. Zo heb je DOGE20 en SMOG die sterk de aandacht trekken als potentiële kandidaten voor de volgende rally. Deze munten, met elk unieke kenmerken en een toegewijde community, bieden de kans voor investeerders om behoorlijke rendementen te maken.

Dogecoin20 (DOGE20)

Dogecoin20, of DOGE20 zoals het bekend is geworden, is het meest recente aanbod aan het meme-token-universum en heeft schijnbaar de cryptomarkt stormenderhand veroverd. Binnen twee weken is de presale uitverkocht en is er nog een laatste kans om deze munt te kopen. $10 miljoen is in de presale opgehaald, een formidabel bedrag dat voornamelijk zijn oorsprong te danken heeft aan de hernieuwde belangstelling voor meme-tokens, een algemene marktstijging en de onderscheidende kenmerken van DOGE20.

DOGE20 verschilt van zijn voorouders omdat het nieuwigheid in de memetokensfeer brengt door te demonstreren hoe je tegelijkertijd milieubewust en filantropisch kunt zijn. Door gebruik te maken van het proof-of-stake-model waarop het Ethereum-netwerk vertrouwt, helpt DOGE20 natuurlijke hulpbronnen te behouden, omdat het een kleinere ecologische voetafdruk heeft, in tegenstelling tot de Dogecoin proof-of-work-cryptocurrency. Bovendien profiteren investeerders in DOGE20 van een uniek stakingmodel dat hogere beloningen biedt voor langere perioden van tokenbezit, wat een grotere deelname op de lange termijn aanmoedigt.

DOGE20 heeft nog een goed punt over zijn tokenaanbod, namelijk 140 miljard munten die nooit zullen veranderen. Het is goed gepland door deze munten toe te wijzen aan marketing, ontwikkeling, liefdadigheid, inzetbeloningen en liquiditeit voor uitwisselingen. Dit betekent dat deze munt zowel duurzame groei als langetermijnwaarde zal hebben.

DOGE20, waarvan de instapprijs slechts $0,00022 is, biedt beleggers de mogelijkheid om nu te beginnen met investeren, aangezien er wordt verwacht dat de prijs zal stijgen nadat deze officieel op Uniswap is genoteerd.

Smog (SMOG)

Hoewel het geen hond is, is de Smog-munt (SMOG) nog steeds een ongelooflijk fascinerende meme-valuta die met meer dan 3000% in prijs is gestegen en die naar verwachting binnenkort zijn grootste airdrop ooit op Solana zal lanceren.

De eerste grote airdrop van Smog staat open voor investeerders, met nog maar één week voor deelname. Om deel te nemen, moet je SMOG-munten kopen en airdrop-punten verzamelen, waardoor je waardevollere prijzen krijgt. Je kunt Airdrop-punten verdienen als beloning voor het voltooien van speurtochten op Zealy.io of door SMOG in te zetten.

Smog is, net als Dogwifhat, een Solana-mememunt, wat betekent dat je deze kunt kopen op gedecentraliseerde beurzen die opereren via het Solana-netwerk of Jupiter, maar ook op hun website. Door SMOG via hun officiële platform in te zetten, kun je genieten van een APY van 42%, extra airdrop-punten verdienen en zelfs 10% korting krijgen op de huidige waarde.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post BONK, WIF & PEPE Koersen Pumpen – Kan Nieuwe Crypto Meeliften Hernieuwde Meme Crypto Trend? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.